Şimdi Ara

Motorola K1 Aldım ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
25.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar slm ya ben bu K1 samsung e250 ve nokia 3110 arasinda kaldim acikcasi su an sony ericsson k700i kullaniyorum ama oldu sayilir bana yardimci olacak arkadas varmidir bu 3 tlfn icin?tsk ederim simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitans -- 21 Ocak 2008; 1:21:39 >
  • özellik olarak aralarında pek fark yok, şekil olarak hoşuna gideni al gitsin.
    lakin şunu belirtmeden edemeyeceğim, valide hanımda samsung var ve çok çabuk tuşları bozuldu, ayrıca kamerası berbat... o yüzden ona şimdi lg chocolate aldık, bakalım o nasıl olacak...
    Saolsunlar K1i hala kargoya vermemişller, teşekkürler HB
  • Güncel fiyat listesi (21.01.2008):

Ereyon.com.tr: 323 YTL / 320 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 386 YTL / 371 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 352 YTL / 342 YTL (Havale indirimi)
  • k1 kesinlikle aralarında hem çok daha şık hemde biraz daha özellikli
    bu arada arkadaşlar monster pack nasıl yukleniyor buna yardım edin
  • Valla ben de bir yardıma hayır demem, siteler yükleme anını anlatmamış, sadece monster pack'leri vermiş.
  • Telefonum birazdan geliyor, monster pack'i ayrıntılı olarak anlatırım, sanırım anladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infrared

k1 kesinlikle aralarında hem çok daha şık hemde biraz daha özellikli

valla 3110c aliyorum motocu arkadaslar kusura bakmasin ama ingilizce sitelerde herkes kotulemis ekrani kiriliyormus hemen cilziyormus sarji az vs vs baya kotulemisler hemen her sitede ha iyi yorumda var ama cogunluk kotu yonde
  • quote:

Orjinalden alıntı: infrared

k1 kesinlikle aralarında hem çok daha şık hemde biraz daha özellikli

arkadaşım çözdüm
    google'da rsd lite 4.1 sürücülerini arat yükle, p2k drivers şeklinde de arat, onu da yükle.
    rsd ile flashlayacaksın, öbürü de motorola'nın kendi içindeki sürücüleri bilgisayara tanıtıyor.
    sonra sitelerden istediğin monster pack'i telefona flashlayacaksın.
  • bende almak istedim ama pek sevmedim ince uzun sanki
  • bana da öylesi lazımdı, tercih meselesi...
  • InsecureSpike'ın k1 mp'si en iyisidir. Türkçe karakter sorununu farklı bir LP0039 font flaşlayarak kolayca hallolur.
  • Arkadaşlar, ben de Motorola K1 aldım, daha önceden V3 kullanmıştım, onun zil seçenekleri daha güzeldi. Ondaki zilleri K1e yükleme olanağımız var mı? Lütfen yardımcı olunn, teşekkürler..
  • mp3 lerimizi zil sesi yapamıyormuyuz yoksa bu telde, yarın bende alıcam acil cevap yazarsanız sevinirim.
  • şık bir telefona benziyor hayırlı olsun..
  • ben de yeni aldım. eski konulardan yararlanıcam galiba anladığım kadarıyla. ama bu eskiler güncellense fena olmazdı.
  • java uygulamaları nasıl yukleniyor.
    getjar.com da çok çeşitli uygulamalar var.
  • infileXible,

Telefon'u hafıza kartı modunda pc'ye bağla ve hafıza kartı indirdiğin *.jar kurulum dosyalarını mobile/kjava klasörüne kopyala, telefondan oyunlar.uygulamalar / yeni yükle bölümünden yükleyebilirsin kolayca.
  • Kamerası nasıl ve video çözünürlüğü iyi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

infileXible,

Telefon'u hafıza kartı modunda pc'ye bağla ve hafıza kartı indirdiğin *.jar kurulum dosyalarını mobile/kjava klasörüne kopyala, telefondan oyunlar.uygulamalar / yeni yükle bölümünden yükleyebilirsin kolayca.

Selâm
    Bilgisayarım arıza yaptıı çin kaç gündür girmedim. Herşeyden önce cevabın için teşekür ederim.
    Önce hafıza kartında mobile/kjava isimli bi klasör açıp PC ye indirdiğim .jar uzantılı dosyaları bu klasörün (yani; Kart /mobile /kjava) içine yüklüyorum. oyun.uygulama_ yeni yükle den .jar uzantılı
    dosyayı gösterip yüklüyorum, öylemi? bu birinci soru.

2ncisi bazı telefonlara java yüklerken yüklencek uygulamanın .jad ve .jar dosyalarının
    aynı klasörde olması gerekiyordu (örnek: Smsung E200) K1 de de böyle birşey varmı
    yoksa sadece .jar dosyaları yeterlimi
    Teşekürler başarılar.

• 1- Evet
    2- Evet

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.