Şimdi Ara

Motorola K1 Aldım ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
25.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gümüşte var siyah ta var mavi de var sarı da var... teknosalarda gördüm ben
  • kahveside var
  • bende düşünüyorum bu cihazı bakalım
  • fiyatı genpa da 400 ytl.dışı siyah ama içi yani tuşalrının yanları gümüş rengi olanı da var mı?kozmik mavi ve diğer renkler bas bas bağırıyo biz burdayız diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

Motorola K1 Aldım ...

Bugun cihazı satın aldım denizliden 620 ytl ye .. Tipine hayran oldum açıkçası .. ilk defa kullanıyorum motorola inş. alışabilirim .. Ses ve kamera ii gibi duruyor,şu an şarjda duruyor ,yarın falan koyarım resimleri inş. kardeşler ... 256 lık kartla geliyor ..
    Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim Saygılar ...

http://forum.donanimhaber.com/m_5135687/tm.htm

pıllerın sarj olması ıle ılgılı

• selam arkadaşlar, bir tane daha k1 konusu var ama sanırım oraya ilgi pek yok :)
    monster pack hakkında bilgi alabileceğim bir kaynak biliyor musunuz? hatta bizzat yardımcı olursanız sevinirim.
  • ingilizcen varsa moto x yada motox die ara googleda o forumda var herşey monsterpack ile ilgili
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

selam arkadaşlar, bir tane daha k1 konusu var ama sanırım oraya ilgi pek yok :)
    monster pack hakkında bilgi alabileceğim bir kaynak biliyor musunuz? hatta bizzat yardımcı olursanız sevinirim.
  • güzel kaynak, teşekkür ederim.
  • Bir de telefon henüz elime ulaşmadı, bu monster pack flashlama olayı kendi programıyla mı yapılıyor? Gün içinde 4 5 kere flashlayan varmış isteğine göre.
  • orada monster packlerden mesela benim kullandığım insecure spike isimli olan var, tek problemi türkçe bazı karakterler düzgün cıkmıyor. sanırım sadece ı ve ü de prob var. eger sen daha düzgününü bulursan haberim olsun ben hepsini deneyemedim zamanım olmadıgından.

kendi programı ile flashlamıyorsun, RSD_LITE_3_7 die bazı sürücülere ihtiyacın var birde yanlış hatırlamıyorsan P2K Drivers 2.9 die bi programda vardı.
    sonra monsterpack dosyasını flashlaman gerekiyor, o seni yönlendiriyor zaten( telefon defterini motorolanın kendi programı ile yedeklemeyi unutma)

kolay gelsin

quote:

güzel kaynak, teşekkür ederim.
  • Teşekkür ederim, verdiğin kaynak son derece yeterli...
    Ayrıca net ve elit gözüken, telefonun ruhuna uyan bildiğin tema varsa duymak isterim, benim için önemli olan şık durması...
  • valla herkesin zevki ayrı da bende bunlar var ayrıca begendiklerimin de adını unuttum
    http://img45.imagevenue.com/img.php?image=73382_k1_122_522lo.JPG
    bu resimde adları yazıo

http://www.sendspace.com/file/1b78zf
    buradada yükledigim skinler var

quote:

Teşekkür ederim, verdiğin kaynak son derece yeterli...
    Ayrıca net ve elit gözüken, telefonun ruhuna uyan bildiğin tema varsa duymak isterim, benim için önemli olan şık durması...

• Henüz telefon gelmedi ama sanırım monster pack'i yapmadan önce o dosyaları bulmam beni biraz zorlayacaktır. Neyse gelsin de bakarız.
  • monster pack olmasada orjinale yükleyebilirsin skinleri, ayrıca skinler telefon hafızasında olursa daha ii olur
  • birader pahalı almışsın gibi geldi bana. ben 2006 mayıs ayında o fiyata almadım ayrıca 450 liraya kadar da düşmüştü fiyatı bildiğim kadarıyla
  • arkadaslar hazır bu konu ustlere çıkmışken ben de danısayım daha once v3i kullanıyordum ama basına bi işler geldi neyse.. şimdi yeni bi tel almak istiyorum tabi motorolaya da alıştım ve kapaklı olması da hosuma gidiordu v3i nin fakat K1 ile L9 arasında kaldım siz ne dersiniz??? tabi gonulde v8 var ama hem pahalı hem de alcam iki gun sora v9 gelcek die korkuyorum. K1 mi L9 mu??
  • gönlünde v8 varsa k1 diyorum
    şu monster pack olayı kafama yattı, gelse de modlasam
  • ya peki v3 lerle fln aynımıymış menusu bi bilgin var mı ekran daha dar oldugundan degişiklik var mıdır? bide ne renk gelecek sana?
  • parlament mavisi gelecek, menüsü hakkında bilgim yok ben tipi güzel diye aldım.
  • Merhabalar, ben de geçenlerde K1 aldım, daha once hiç motorola kullanmamıştım, alışmaya çalışıyorum.

Benim mesaj kapasitesiyle ilgili bir sorunum var, 9 mesajda dolu simgesi yanıyor, mesajları hafıza kartına kaydetme gibi bir ayarı yok mu acaba?

Mesaj menusunde -seçenekler- ayarlar-mesaj kurulum-yazılı mesaj ayarı-varsayılan saklama yerine girdiğimde telefon ve sim kart seçenekleri çıkıyor ikisini de denedim ikisinde de 9 mesajdan sonra mesaj almıyor.

Siz bu problemi nasıl düzelttiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.