Şimdi Ara

Motorola K1 Aldım ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
25.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    java

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 11 Mayıs 2008; 1:20:33 >
  • Önceden hep Nokia kullanırdım.Motorola K1 aldıktan sonra Motorola hastası oldum.Bence her yönden mükkemmel bir telefon.Almak isteyenler hiç düşünmeden alsınlar.Fiyatıda şuan çok uygun...
  • arkadaşlar bende k1 alma arifesindeyim.
    artısı eksisi hakkında varmı biraz daha aydınlatıcı bilgi vermek isteyen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

arkadaşlar bende k1 alma arifesindeyim.
    artısı eksisi hakkında varmı biraz daha aydınlatıcı bilgi vermek isteyen.

Bede alacam yaw kaça alıyon nerden almayı düşünüyon.Ben 255 e buldum.
  • vodafone konuşkan paket kampanyası var oradan aldım cihazı aylık 23 ytl ye hem 150 dakika konuşma hemde bu cihazı veriyorlar tabi worldcardın olacak ve 12 boyunca bu kampaynadan çıkamayacaksın ama telefounu 2 gundur kullanıyorum son derece güzel.
  • Yakın bir zamandan beri K1 kullanıcısıyım.Tek kelimeyle harika oldugunu söyleyebilirim.(Benim için yeterli).Crsytal Talk özelliginden dolayı V8 almayı düşünüyordum.Ancak K1'in iletişim anlamında eksik bir tarafının olmadıgını anladım.Çekim seviyesi sürekli son seviyede...
    Yabancı Motorola forumlarında iTunes vs. bulunduran flashların oldugunu gördüm.Acaba bu tür modlamalarda bilgisi olan var mı?
  • @hipzup,

Bootloader'a girip ve yazılım, bootloader versiyon sürümlerini burada paylaşman lazım. K1 için daha iyi mp'ler çıktı fakat senin telefonda çalışıp çalışmayacağından emin olmadan tavsiyede bulunmak yanlış olur.
  • Sevgili heartless,
    Boot Loader 0A.B2
    SW Version R4527_G_08_42_OER

Sevgiler.
  • Selam,
    bu mp'yi RSD ile flashladıktan sonra dil paketi lp0039 yükleyerek telefonu tekrar, Türkçe yapacaksın. Hepsi bu.

Kullanımı ve riski sana ait, biliyorsun.
  • Yardımlarınız için çok teşekkürler sevgili heartless, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
  • Sevgili heartless,
    linkini vermiş olduğunuz mp'yi rsd lite 3.9 ile flashladım fakat PH.SIG.ERR 35.02 ve ciritical error hatası verdi.
    Ben de telefonu tekrar açabilmek amacıyla netten bulduğum DmattSteph'sK1MP09R.shx adlı mp'yi yükledim. Cihaz açıldı. Şu an çalışıyor. Acaba hata ne olabilir? Fikrinizi almak isterim. Sevgiler.
  • Dün RSA korumasını kaldırdım ve DmattSteph's... mp ini yükledim.Ancak yükleme başarılı olmasına ragmen telefon beyaz ekranda kaldı ve şuan başka birşey çıkmıyor.
  • @Olkancan, demekki birşeyleri ya yanlış yapmışsın ya da atlamışsın. K1, RSA kaldırma yönergesini baştan tekrar uygularsan, sorun çözülür.

@hipzup, fail flash verme sebebini bilmiyorum. Bir süre Dmatts ile devam edersin.
  • İlgilendiğin için çok teşekkür ederim heartless. Dediğin gibi bir müddet bu mp ile idare edeceğiz artık. V6' daki gibi güzel çalışmalarını K1 içinde bekleriz.
    Sevgilerimle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@Olkancan, demekki birşeyleri ya yanlış yapmışsın ya da atlamışsın. K1, RSA kaldırma yönergesini baştan tekrar uygularsan, sorun çözülür.

@hipzup, fail flash verme sebebini bilmiyorum. Bir süre Dmatts ile devam edersin.

Hayır,Rsa Protection ı kaldırma işleminde bir sorun oldugunu düşünmüyorum.Adım adım uyguladım ve telefonum eski haline döndü.Corelet vb uygulamaları çalıştırabiliyordum.Ancak dedigim flashı F&B ile yüklemeye çalıştım ve sonunda successful ibaresine ragmn telefonumda beyaz bir ekran çıktı ve öylece duruyor.Belki de flash &backup tan kaynaklanmış olabilir.İlgin için sagol heartlessR4527_... için önerebilecegin güzel monster pack vs. var mı?

• bende aldım şuan şarjda
  • Hayırlı olsun, cihazın yakışıklı fotolarını çekme şansın varsa, görelim ? Bende kızkardeşim için V3i orkide ya da K1 arasında gidip geliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hayırlı olsun, cihazın yakışıklı fotolarını çekme şansın varsa, görelim ? Bende kızkardeşim için V3i orkide ya da K1 arasında gidip geliyorum.

tabiiki.birazdan koyarım.mod işine girmiyecem biraz geçsin çünkü ektra istediğim bişey yok telefonden şekli yetiyor.
  • Telefonun kutusundan data kablosu,256mb kart,kullanma kılavuzu çıktı.Kutuyu dikkatli açmak lazım değişik bi yapsı var telefon direk yere düşebilir ters tarsan kutuyu

Şöyle bi tespitim oldu v3i yi bilmiyorumda v3 kullandım.ondan farkı menüler daha detaylı.kamera olsun ses olsun.onun dışında kasa sağlam.batarya kapağını çıkardım metalik gibi bişey değişik bi madde yani ne tam metal nede tam pilastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 3 Ağustos 2008; 10:44:05 >
  • bide şunu söyliyim mp3 olarak biraz fakir yani kutudan kulaklık çıkmıo bide önde player tuşları yok hepsi burada var demişti ama yok onedenle zaten ben mp3 isteseyidim almayacaktım bunu ıo nedenle iyi karar vermek lazım.Şuanda hemen alıştım telefona eski bir e398 kullanıcısı olduğum için hemen alıştım.
    telefonun kapağını kapamak çok güzel yaw.Şak die ses gelio
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.