Şimdi Ara

Motorola K1 Aldım ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
25.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler konuyu upladım yeni konu açmak istemedim elime k1 geçti kulaklıgı yok nette falan k1in kulaklıgını bulamadım mini usb falan diyorlar v3i v3x in kulaklıkları bu telefona uyuyor mu acaba
  • Uyuyor kardeşim, hatta 2.el motorola bölümünde bir üye sıfır satıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Uyuyor kardeşim, hatta 2.el motorola bölümünde bir üye sıfır satıyor.

tesekkür ederim
  • arkadaslar mrb bır sorum var k1 in kapaktakı ekranı cok net değil ve guneste falan hıc gozukmuo nerdeyse hepsı mı boole benimkinde mi bir sorun var yardımcı olursanız cok sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: THkL

arkadaslar mrb bır sorum var k1 in kapaktakı ekranı cok net değil ve guneste falan hıc gozukmuo nerdeyse hepsı mı boole benimkinde mi bir sorun var yardımcı olursanız cok sevınırım

bütün k1 lerde var merak etme kapağın kaplamasında kullanılan materyalin yansıtma özelliği bulunduğu için genelde zorluk yaşanıyor.dış ekran çözünürlüğü de düşük dolayısıyla bulanık geneldeyine de parlaklığı arttırmak belki işine yarayabilir

• bu telefonu çok methetmişlerdi arkadaşım aldı. bir ay sonra zorla sattı.
    pek iyi yorumlar almadık kullananlardan.
  • merhaba arkadaşlar bende bir motorola k1 kullanıyorum ben 60 ytlye aldım ıkınci el düşürdüm üzerindeki camı köşeden çatladı.bu cam değişir mi acaba?birde tr telsim muhabbetine bende bir kaç şey yazmak istiyorum ugune kadar bendede yazıyordu bugun kendi sitesinden bir program indirdim ve güncelleme yaptı ve şimdi vodafone yazıyor.tabi rehberim silindi ama 2.telefondan temin ettim :)

son güncellemeden sonra:
    flex versiyon:GSTCNRYRRTDE091
    YAZILIM VERSİYON: R452F_G_08.03.08R
    (birde güncellemenin sonunda 83lerde falan kaldı hata verdi sanırsam ama allahtan makinede problem yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 4 Kasım 2008; 23:48:46 >
  • arkadaşlar birde hafıza kartını takınca görüyor ama biçimlendiremiyor hatası veriyor.bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • bu k1'in kapağını açınca telefonu açmama gibi bir özelliği var mıdır veya yüklenebilecek bir program.tuş kilidine giriyor kapak kapalı iken ama.umarım biri cevap verir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adres63

bu k1'in kapağını açınca telefonu açmama gibi bir özelliği var mıdır veya yüklenebilecek bir program.tuş kilidine giriyor kapak kapalı iken ama.umarım biri cevap verir...

Ayarlar > Gelen Çağrı Ayarı > Cevaplama Şekli > Cevap İçin Aç seçeneğini hayır yaparsan Kapak açıldığında direkt görüşme başlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 9 Kasım 2008; 19:50:08 >
  • hocam hemen ayarı yapayım çookkk teşekkur ederim
  • Allahın hikmetine bakın.. 2007 de 600 ytl na satılan telefon .Şimdi 200 ytl na satılıyor .Kimse yüzüne bakmıyor.
  • cihaz ilk çıktığında ankara armadanın girişinde bi dükkana gelmişti de hemen incelemiştim 900 ytl demişti
  • arkadaşlar merhaba.. yeni k1 aldım ve kılıf ve kulaklık lazım. önerilerini bekliyorum... marka model istanbulda nereden alabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

Allahın hikmetine bakın.. 2007 de 600 ytl na satılan telefon .Şimdi 200 ytl na satılıyor .Kimse yüzüne bakmıyor.

Şuan K1 kullanıcısıyım.6 ay gibi bir süre olmasına rağmen,beni hiç yarı yolda bırakmadı.İlk çıktığında 900 civarında satılıyordu,ama ben aldığımda 270 liraydı.Görünüme önem veren birisiyim.Ve K1'in 270 lirayı değil 900 lirayı sırf görüntüsü için hakettiğini düşünüyorum.Ki şuan 900liraya bu telefonu bulamazsınız.Maximum 300 Görüntü+özellik en önemlisi TELEFON özelliğini kusursuz yerine getiren bir cihaz asıl şimdi allahın hikmetine bakın ki ne nokia ne de başka bir firma bu stratejiyi uyguluyor.nokianın insanın eline almak istemediği kaba modelleri hala ilk günkü fiyatında.ve halen bazıları onları tercih etmekte ısrar ediyorsa şüpheciyim sonuna kadar Sevgili kzm,kimsenin yüzüne bakmadığı cep telefonun hayırlı olsun.Önemli olan da herkes de bulunmaması zatenYolda giderken bakan tekrar bakıyor.Arkadaşım aynasında kendini kontrol etmek için istiyor.Ve ne olursa olsun,sinyal seviyem azalmıyor.Ben memnunum varsın bazıları allahın hikmetiyle oyalansın

• quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

Allahın hikmetine bakın.. 2007 de 600 ytl na satılan telefon .Şimdi 200 ytl na satılıyor .Kimse yüzüne bakmıyor.

Şuan K1 kullanıcısıyım.6 ay gibi bir süre olmasına rağmen,beni hiç yarı yolda bırakmadı.İlk çıktığında 900 civarında satılıyordu,ama ben aldığımda 270 liraydı.Görünüme önem veren birisiyim.Ve K1'in 270 lirayı değil 900 lirayı sırf görüntüsü için hakettiğini düşünüyorum.Ki şuan 900liraya bu telefonu bulamazsınız.Maximum 300 Görüntü+özellik en önemlisi TELEFON özelliğini kusursuz yerine getiren bir cihaz asıl şimdi allahın hikmetine bakın ki ne nokia ne de başka bir firma bu stratejiyi uyguluyor.nokianın insanın eline almak istemediği kaba modelleri hala ilk günkü fiyatında.ve halen bazıları onları tercih etmekte ısrar ediyorsa şüpheciyim sonuna kadar Sevgili kzm,kimsenin yüzüne bakmadığı cep telefonun hayırlı olsun.Önemli olan da herkes de bulunmaması zatenYolda giderken bakan tekrar bakıyor.Arkadaşım aynasında kendini kontrol etmek için istiyor.Ve ne olursa olsun,sinyal seviyem azalmıyor.Ben memnunum varsın bazıları allahın hikmetiyle oyalansın

ben bimeksten playclub kartla aldım 164 ytl ye geldi :D

• görüntü 10 numara ama çok aman aman bir cihaz değil malesef. :(( Fashion bir model.
  • Merhaba
    Evvela konuyu hortlattğım için kusura bakmayın.
    Bir süredir Motorola'nın modellerini inceliyorum. Amaçlarım doğrultusunda K1 in bana uygun olduğu kanısına vardım. Yalnız aklıma takılan bir iki soru var; K1 in dış ekranında, arayan kişinin ismi ya da no su çıkıyor mu? Bir de kapagı açmadan gelen aramaları reddedebiliyor muyuz?
  • @X-Body,

Dış ekranda isim ya da no çıkıyor tabiki. Çağrı reddetmek yapılamıyor bildiğim kadarıyla emin değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@X-Body,

Dış ekranda isim ya da no çıkıyor tabiki. Çağrı reddetmek yapılamıyor bildiğim kadarıyla emin değilim.

Tamam. Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.