Şimdi Ara

Motorola K1 Aldım ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
25.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: X-BODY

Merhaba
    Evvela konuyu hortlattğım için kusura bakmayın.
    Bir süredir Motorola'nın modellerini inceliyorum. Amaçlarım doğrultusunda K1 in bana uygun olduğu kanısına vardım. Yalnız aklıma takılan bir iki soru var; K1 in dış ekranında, arayan kişinin ismi ya da no su çıkıyor mu? Bir de kapagı açmadan gelen aramaları reddedebiliyor muyuz?

Kapağı açmadan çağrıyı red etme imkanı yok ama sesi kapatabiliyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adres63

quote:

Merhaba
    Bir süredir Motorola'nın modellerini inceliyorum. Amaçlarım doğrultusunda K1 in bana uygun olduğu kanısına vardım. Yalnız aklıma takılan bir iki soru var; K1 in dış ekranında, arayan kişinin ismi ya da no su çıkıyor mu? Bir de kapagı açmadan gelen aramaları reddedebiliyor muyuz?

kapağı açmadan çağrı reddetmek içün p2kmenu editorden yan tuşlara kapama tuşu hizmeti verebilirsiniz.Bölece tuşa basarak reddedebilirsiniz.bir nevi seem editle falan uraşacanız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Claudia

Merhabalar, ben de geçenlerde K1 aldım, daha once hiç motorola kullanmamıştım, alışmaya çalışıyorum.

Benim mesaj kapasitesiyle ilgili bir sorunum var, 9 mesajda dolu simgesi yanıyor, mesajları hafıza kartına kaydetme gibi bir ayarı yok mu acaba?

Mesaj menusunde -seçenekler- ayarlar-mesaj kurulum-yazılı mesaj ayarı-varsayılan saklama yerine girdiğimde telefon ve sim kart seçenekleri çıkıyor ikisini de denedim ikisinde de 9 mesajdan sonra mesaj almıyor.

Siz bu problemi nasıl düzelttiniz?

şu soruya halen cevap verilmemesi ilginç ben de aynı sorunda muzdaripim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Merhabalar, ben de geçenlerde K1 aldım, daha once hiç motorola kullanmamıştım, alışmaya çalışıyorum.

Benim mesaj kapasitesiyle ilgili bir sorunum var, 9 mesajda dolu simgesi yanıyor, mesajları hafıza kartına kaydetme gibi bir ayarı yok mu acaba?

Mesaj menusunde -seçenekler- ayarlar-mesaj kurulum-yazılı mesaj ayarı-varsayılan saklama yerine girdiğimde telefon ve sim kart seçenekleri çıkıyor ikisini de denedim ikisinde de 9 mesajdan sonra mesaj almıyor.

Arkadaşlar ilk aldığımda benim de öyleydi İlk geldiğinde Sim Card'a kayıt yapıyor.Ki haliyle hemen doluyor.Gelenler kutusundayken # veya * tuşlarına basarsanız yukarıda Sim Card yazısının Gelen Kutusu veya Telefon mesajları olarak değiştiğini görürsünüz.Yaklaşık 600 msjda hafızanın 5/6 sı dolu olarak görülüyorVe bildiğim kadarıyla hafıza kartına kayıt yapılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 22 Aralık 2008; 14:52:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Arkadaşlar ilk aldığımda benim de öyleydi İlk geldiğinde Sim Card'a kayıt yapıyor.Ki haliyle hemen doluyor.Gelenler kutusundayken # veya * tuşlarına basarsanız yukarıda Sim Card yazısının Gelen Kutusu veya Telefon mesajları olarak değiştiğini görürsünüz.Yaklaşık 600 msjda hafızanın 5/6 sı dolu olarak görülüyorVe bildiğim kadarıyla hafıza kartına kayıt yapılamıyor

teşekkürler olkan, bir sorunum daha var, sim kartından kişileri nasıl telefona aktaracağım?

• K1'de >> Rehber > Seçenekler > Çoklu Seçim > Sim'i Telefona Kopyala > Seçenekler > Tümünü Seç > Bitti
    V3i'de >> Rehber > Menü Tuşu > Kopyala > Tümü Telefona
    ,şeklinde yapılıyor.W510'da da buna benzerdir tahmin ediyorum ki
  • @Gayipten Gelen Ses ve @adres63;

Her ikinize de cevaplar için teşekkürler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

quote:

Orjinalden alıntı: adres63

quote:

Merhaba

kapağı açmadan çağrı reddetmek içün p2kmenu editorden yan tuşlara kapama tuşu hizmeti verebilirsiniz.Bölece tuşa basarak reddedebilirsiniz.bir nevi seem editle falan uraşacanız.

bu p2kmenuyu biraz daha açabilirsen sevinirim.

• Motorola Terminoloji ve Flaşlama rehberine bir gözatmalısın. Yapacağın işlem basit olduğu kadar da riskli bir iştir.
  • merhabaa
    ben bayadır k1 i kullanıyorumm 1 ay önceye kadar data kablosunu bilgsayra bağlayınca buluyoduu bilgisayar ama şu aralar bulmamaya başladıı kutudann cd de çıkmadıı napmamm lasım ??? cd yi yüklemeden netten halletme gibi bi şansımız warmıı ??
  • 7 ay oldu k1 kullanıyorum telefon olarak şahane ama multimedya özelikleri olarak rakiplerinin gerisinde kalır. ama ben son derece memnunum şarjı 7-8 gün gidiyor. her yerde çekiyor.
    eski bir model olmasına rağmen her gören bir alıp inceliyor daha ne olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blgfb

merhabaa
    ben bayadır k1 i kullanıyorumm 1 ay önceye kadar data kablosunu bilgsayra bağlayınca buluyoduu bilgisayar ama şu aralar bulmamaya başladıı kutudann cd de çıkmadıı napmamm lasım ??? cd yi yüklemeden netten halletme gibi bi şansımız warmıı ??

bağlantılar bölümüne girip usb ayar kısmında varsayılan bölümü usb yap
  • ya ben bu telefonu kullanıyorum ama vodafone ndan kampanyayla aldıpım için başka hat takamıyorum bu telefonun orjinal sürümünü nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz?
  • Merhaba Arkadaşlar
    Bir kaç ay evvel niyetlendiğim k1 i sonunda alacağım. Hipernex.com da 170 e buldum. Ama orada "stokta yok" gözüküyor. Başka sitelerden bulduklarım arasında en ucuz 260 TL civarı istiyor. Daha ucuza bulabilme imkanım var mı acaba? Yardımcı olursanız sevnirim.
  • Hipernex.com'da sorun yaşayan çok kişi oldu forumda. 170 iyi fiyat ama stokta olmayınca anlamı yok. 260 güzel fiyat. Daha aşağısı için Kadıköy Rıhtımdaki vodafone shop'a bak,bi ara kampanyaları vardı K1 için 200 diyorlardı nisanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hipernex.com'da sorun yaşayan çok kişi oldu forumda. 170 iyi fiyat ama stokta olmayınca anlamı yok. 260 güzel fiyat. Daha aşağısı için Kadıköy Rıhtımdaki vodafone shop'a bak,bi ara kampanyaları vardı K1 için 200 diyorlardı nisanda.

Cevap yazdığımı sanıyordum ama çıkmamış. Tekrar sonsuz teşekkürler :) Malesef dediğin yerde bulamadım 2. el 150 liraya garantisi devam eden bir tane buldum.
  • 2. el k1e 150 ytl verene kadar bence 2.el 200-220 ytlye v8 al daha karizmatik bir telefon dış ekranı çok kullanışlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

2. el k1e 150 ytl verene kadar bence 2.el 200-220 ytlye v8 al daha karizmatik bir telefon dış ekranı çok kullanışlı

Malesef o beni aşar. :D Zaten bu görünüş olarak daha hoşuma gidiyordu. Cevap için sağol :)
  • Merhaba
    Arkadaşalar iki sounum var;
    K1 i bilgisayara tanıtamıyorum. :( morotola phone tools 4.0 ı yükledikten sonra usb den kablo ile bağlanmak istediğimde talefonu algılıyor, tarama yapıyor, ama bu sürümü destekelemiyor gibisinden uyarı alıyorum.
    İkinci olarak da sarı olan telefonun kasasını siyah ile değiştirmek istiyorum. Ama hiçbir yerde siyah kasa set olarak bulamadım (kadıköy) yan sanayi bir kasa veya orjinal nareden bulurum. Bir de yan sanayi orjinali kadar sağlam olur mu? deneyen var mı?

NOT:
    Unutmuşum usb den nasıl sarj oluyor onu da anlatırsanız sevinrim.

SAĞOLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-BODY -- 28 Mayıs 2009; 15:38:41 >
  • Yan sanayi kesinlikle tavsiye etmiyorum, orjinalini genpa'dan temin edebilirsin 100 lira civarı fiyat çıkarırlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.