Şimdi Ara

Motorola K1 Aldım ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
25.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • post kasmak gibi olmasında bişey daha keşfettim hava sıcak bide benim cilt yağlıdır telefonun önünde iz kalıyor.arka taraftada kalıyor ama ön taraf bazı açılardan sorun teşkil ediyor.
  • k1 in çektiği resim iyi çıkmamış, biraz daha uzaktan çekersen daha iyi olur, yakın çekimde makro olmadıgından bozulmuş görüntü

hayırlı olsun telefonun tam special agent telefonu

• quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

k1 in çektiği resim iyi çıkmamış, biraz daha uzaktan çekersen daha iyi olur, yakın çekimde makro olmadıgından bozulmuş görüntü

hayırlı olsun telefonun tam special agent telefonu

sağolasın cashinsoft msn varmı görüşelim pmden at

• O kadar olacak, Sonuçta shine on you bir model. O telefonu temizlemesi bile zevkli. Maxx ve V8'i hep temizlerim. Yolladığın ilk resme baktım ve kırığı gördüm, kötü hissettim. Ne iş kırık telefon mu göndermişler

Neyse, güzel cihaz.
  • motorola kendi sitesine update programı koymuş bide update çektim
    bu aktivasyon listesi acaip bi dosya yöneticisine benziyo motorola nie koymazki böle bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 22 Temmuz 2008; 19:11:35 >
  • Aktivasyon listesi DRM (Digital Rights Management) telif hakkı korumalı multimedia dosyaları için. Başka birşeye yaramaz.

O tarz dosya yöneticisi, medya bulucu ismiyle P2K05 modellerde maxx, v3xx, k3 ve v9'da mevcut. K1, P2K arabirimli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Aktivasyon listesi DRM (Digital Rights Management) telif hakkı korumalı multimedia dosyaları için. Başka birşeye yaramaz.

O tarz dosya yöneticisi, medya bulucu ismiyle P2K05 modellerde maxx, v3xx, k3 ve v9'da mevcut. K1, P2K arabirimli.

hmm bizde iphone explorer yada command mıydı neydi bide mobyexplorer var onları kullanırız alala
  • Onları kullanabilmek için RSA kilidini kaldırman lazım.
  • ya eskiden benim e398 e normal yüklerdik java yükler gibi.Bi program vardı tüm java oyun program ne varsa bişey yapardı onlara öyle açılırdı yoksa açılmazdı ondanmı bahsediyosun
  • k1 kapak kapalı iken gelen çağrıyı reddetme seemi arıyorum bide kapak kapatıp açma sesi istiyorum bunları nasıl aratayım.Nette hep v3xx semmleri var yada v3i seemleri.mod yüklemek istemiyorum çünkü sanırım bi kaç bölümden oluşuyor türkçe rehber olmadığından cesaret edemiyorum.
  • Ya dış ekran resmini nası değiştircez?
    v3x de nası değişiyo heartless bi anat yaw.
    kapak açıkken motorolanın m si çıkıo ya onu değiştirmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Ya dış ekran resmini nası değiştircez?
    v3x de nası değişiyo heartless bi anat yaw.
    kapak açıkken motorolanın m si çıkıo ya onu değiştirmek istiyorum

tamam değiştirdeim fakat gif resimler oynamıyor sabit kalıyor bunları oynatmanın bi yolu yokmu?
  • bu telefondan benim hanımda vardı birgun kavga ettik bana kızdı telefonu ikiye ayırdı açılır kafak koptu ama telefon hala calısıyordu arama yapıyor gelen aramayı cevaplıyor aynen calısıyor hemde butun fonksiyonları ama tabi ekran olmadıgı için goremiyorsuz cok saglam bi telefonmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

bu telefondan benim hanımda vardı birgun kavga ettik bana kızdı telefonu ikiye ayırdı açılır kafak koptu ama telefon hala calısıyordu arama yapıyor gelen aramayı cevaplıyor aynen calısıyor hemde butun fonksiyonları ama tabi ekran olmadıgı için goremiyorsuz cok saglam bi telefonmus.

malzeme kalitesi beklediğimden iyi çıktı 270 ytl aldım(240 ytl internette).Bu fiyata malzeme kalitesi harbi çok iyi.Tabi multimedia olarak biraz kıt bi telefon.Ama kullanım olarak çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

bende aldım şuan şarjda

Hayırlı olsun arkadaşım

Bu da benim K1

Motorola K1 Aldım ...

Motorola K1 Aldım ...

Motorola K1 Aldım ...

• altın rengide çok iyimiş yaw.
    hücre bilgi ekranını nası açıcaz bunda?
    vodafonda bilgi servisi varmı bide?
  • Vodafonda hücre bilgisi vardır ama kodları nedir bilmiyorum. Hücre mesajlarını açmak için mesaj ayarlarına bak, oralarda biryerde var.
  • Bende 3-4 kadar önce bir adet K1 aldım, siyah, çok şeker bir cihaz, tabi v3x ve v6 dan sonra bu biraz küçük kardeşleri gibi duruyor ama olsun şekli ve adı yeter...

Hücre bilgisi olayına gelince bende vodafone ile kullanıyorum, mesajlar-seçenekler-bilgi servisi ayarı-aktif kanallar sekmesinden gereken ayarları yapabiliyoruz, 50 ve 55 no.lu servis kanalları zaten cihazda hazır olarak geliyor, yani bende öyleydi ben ekstrada kanal kayıt etmedim.

Ayrıca herşey iyi güzelde şu TR TELSİM olayına bir çözüm getiremediler hala, ekranda operatör ismi TR TELSİM şeklinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TıamaT

Bende 3-4 kadar önce bir adet K1 aldım, siyah, çok şeker bir cihaz, tabi v3x ve v6 dan sonra bu biraz küçük kardeşleri gibi duruyor ama olsun şekli ve adı yeter...

Hücre bilgisi olayına gelince bende vodafone ile kullanıyorum, mesajlar-seçenekler-bilgi servisi ayarı-aktif kanallar sekmesinden gereken ayarları yapabiliyoruz, 50 ve 55 no.lu servis kanalları zaten cihazda hazır olarak geliyor, yani bende öyleydi ben ekstrada kanal kayıt etmedim.

Ayrıca herşey iyi güzelde şu TR TELSİM olayına bir çözüm getiremediler hala, ekranda operatör ismi TR TELSİM şeklinde...

sağol ya evet tr telsim yazılımlamı oynasak ne yapsak bakiimmbi ona ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: TıamaT

Bende 3-4 kadar önce bir adet K1 aldım, siyah, çok şeker bir cihaz, tabi v3x ve v6 dan sonra bu biraz küçük kardeşleri gibi duruyor ama olsun şekli ve adı yeter...

buldumm
    a sürücüsündeki(p2kman ile erişebilirsiniz) plmn_text_table dosyasını editliyoruz tr telsim yazısını buluyoruz onu vodafone yada istediğimiz bişeyle değiştiriyoruz oluyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.