Şimdi Ara

Motorola K1 Aldım ... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
25.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

Yan sanayi kesinlikle tavsiye etmiyorum, orjinalini genpa'dan temin edebilirsin 100 lira civarı fiyat çıkarırlar.

Merhaba
    Cevap için sağol. Peki diğer sorular hakkında bir bilgin var mı?
    Bu arada 100 lira da çokmuş, o zaman telefon aşağı yukarı 0 fiyatına geliyor :( Başka bir yolu yok mudur bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-BODY -- 30 Mayıs 2009; 16:03:35 >
  • Başka bir çözüm ancak ebay.com'dan orjinal kasa getirmekle olur onunda fiyatı 25$ ve kargo parası eklenirse 60 lirayı bulur, kaldı ki değiştirme işlemini kendin yapman gerekir.
  • quote:

Başka bir çözüm ancak ebay.com'dan orjinal kasa getirmekle olur onunda fiyatı 25$ ve kargo parası eklenirse 60 lirayı bulur, kaldı ki değiştirme işlemini kendin yapman gerekir.

Tamam sağol. :) peki bilgisayara tanıtma konusunda ne yapabilirim.?
  • Bilgisayara modem olarak tanıtmak için driver'ı yükle ve data modunda bağla. Hafıza cihazı olarak görmesi için bağlantı özelliklerinden hafıza kartı seçip kablo ile pc'ye bağla. Otomatik harici disk olarak tanıyacaktır pc.
  • quote:

Bilgisayara modem olarak tanıtmak için driver'ı yükle ve data modunda bağla. Hafıza cihazı olarak görmesi için bağlantı özelliklerinden hafıza kartı seçip kablo ile pc'ye bağla. Otomatik harici disk olarak tanıyacaktır pc.

Tekrar Slm
    USB ayarlarından data bağlantısını işaretliyorum ve Motorola driver İnstaller 3.7.0 versiyonu var. USB ye takınca "USB aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara takılı USB aygutlarından birisi çalışmadığı için windows aygıtı algılayamıyor" diyor.
  • Farklı bir usb slotu denemende fayda var, olmazsa format çek.

• Resimde anlatılan kasa OEM yani orjinal. Toplam kaç TL'ye maloluyor size ? Olmadı yarın Genpayı arayın bence arada 10-20 lira fark varsa hiç uğraşmayın.O kasa'nın HongKong'dan gelmesi 1 ay, söküp takman tecrüben yoksa çok zor.

Unutmadan TC'ye kargo için extra'dan 3 dolar alıyorlar.
  • quote:

Resimde anlatılan kasa OEM yani orjinal. Toplam kaç TL'ye maloluyor size ? Olmadı yarın Genpayı arayın bence arada 10-20 lira fark varsa hiç uğraşmayın.O kasa'nın HongKong'dan gelmesi 1 ay, söküp takman tecrüben yoksa çok zor.

Unutmadan TC'ye kargo için extra'dan 3 dolar alıyorlar.

Merhaba
    Genpa da sadece arka kapak için 40 lira fiyat biçtiler Büyük ihtimalle bizde çok pahalıya gelecek. Artık razı olacağız ebay e

Bir de unutmadan bilgisayara tanıtma işini hala yapamadım. :( Aklımı kaçıracağım İnternette ne kadar driver varsa yükledim, farklı farklı usb girşleri denedim olmadı. Format da çok uzun iş, neden olmuyor ki. Acaba 2. el almış olmamın bir dezavantajı olabilir mi? Ne gzüel diyordum müzik yükler sporda dinlerim diye :(
    Acaba Bluetooth ile mi bağlasam bilgisayara o şekilde olur mu? ne gerekir?

Sizi de çok yorum ama başka ardım alabileceğim kimse yok :)

BİR KEZ DAHA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

• Rica ederim, bilgisayar'a tanıtmada sorun yok, anlattığım gibi yaparsan direk görecektir. Senin ne işin var driverla mriverla. Başka bi pc'de dene. Sanırım driver yükle kaldırdan dolayı sistemin sapıttı. Bu arada verdiğin linkteki kasa sıfır değil, anlatılana göre çok temiz bi k1'den sökülmüş...

Hüsran olmasın sonra.
  • Foto makinesini herhangi bir şey yüklemesem de tanıyor, telefonu tanımıyor Neyse çok teşekkürler herşey için. Başka bir sorun olursa yine uğrarım
  • yaw bu telefondan bende aldım geçende. uzun mesaj göndermeye çalıştığımda mms ile gönderiyor o da yarım yamalak gidiyor ve bi ton kontör yiyor. 3-5 mesajlık uzun bir mesajı tek seferde gönderemeiyormuyuz ? usb bağlantısı gibi sorunlara hiç değinmeyeceğim bile ..
  • 3-5 mesajlık şeyi zaten tek sms fiyatına gönderemezsiniz. Hangi telefon bu işi beceriyor ki ? Standart 160 karakter = 1 sms fiyatı. Şebeke ile alakalı.
  • arkadaşım ben 5 mesajı bir mesaj ücretine göndereyim mi diyorum. mesaj uzun olunca normal msj şeklinde gitmedi, mms olarak gönderdi, normalin 2-3 katı kontör gitti, o da yarım yamalak gitmiş. diyorum. varsa uzun mesajı normal mesaj olarak gönderme yolu yardım edin diyorum.
  • Uzun mesaja resim, müzik, ıvır zıvır eklemezsen sms olarak gönderiyor. Denedim sorun yok. Terminoloji topiğindeki orjinal K1 yazılımını flashlamayı dene.
  • valla ben hiç bir yazılım yüklemedim telefona. mesajıma da bişey eklememiştim. ama şu bir gerçek bu telefondan nokia performansı beklemek yanlış. zaten alırken de şıklığı için aldım, problem çıkartıcağını tahmin ediyordum :)
  • şu anda gri olanı darty nin sitesinde 199 lira. meraklıasına diğer renkler dasha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

şu anda gri olanı darty nin sitesinde 199 lira. meraklıasına diğer renkler dasha pahalı

Konuyu çok aradın mı?
  • Arkadaşlar, kullandığım tek model, neredeyse Motorola. Bu sebepten dolayı motorola marka telefon almayı düşünüyorum. Bunun birinci sebebi, dayanıklılık, ikinci sebebi ise şarj, son olarak da kapaklı telefonlarının şık olması ve benim kapaklı telefon sevdam.

Motorola W375 Kullanıyorum, yaklaşık olarak 4 veya 5 yıldır, tam tarihini açıkcası hatırlamıyorum. Şimdi yaptığım araştırmalarda Motorola K1 dikkatimi çekti.

Motorola, V9 ile karşılaştırma yaptım ve pek bir fark bulamadım. - 3G Önemli değil, benim için -

Sizce bu W375 den sonra bu telefon beni 5 sene gibi bir süre sırtlar mı, ya da başka önerileriniz var mıdır ?

Teşekkürler.
  • v9 daha guzel sana v9 tavsıye ederım eyer ıkıncı el alacaksan ılla 3gsız olsun sıyosanda v8 bak

quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Arkadaşlar, kullandığım tek model, neredeyse Motorola. Bu sebepten dolayı motorola marka telefon almayı düşünüyorum. Bunun birinci sebebi, dayanıklılık, ikinci sebebi ise şarj, son olarak da kapaklı telefonlarının şık olması ve benim kapaklı telefon sevdam.

Motorola W375 Kullanıyorum, yaklaşık olarak 4 veya 5 yıldır, tam tarihini açıkcası hatırlamıyorum. Şimdi yaptığım araştırmalarda Motorola K1 dikkatimi çekti.

Motorola, V9 ile karşılaştırma yaptım ve pek bir fark bulamadım. - 3G Önemli değil, benim için -

Sizce bu W375 den sonra bu telefon beni 5 sene gibi bir süre sırtlar mı, ya da başka önerileriniz var mıdır ?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.