Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video çekimi iyi,resim kötü benim düşüncem.
  • aynen katılıyorum sana video çekimi iyi sayılır ama resim kötü
  • pili konusunda net bişey yazılmamış.. 4 günde 2 kez şarj denilmiş..

1 haftadan çok gidermi acaba az kullanımda ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

pili konusunda net bişey yazılmamış.. 4 günde 2 kez şarj denilmiş..

1 haftadan çok gidermi acaba az kullanımda ...

ben alalı 3 gün oldu daha şarj etmek zorunda kaldım.. kullanım kullavuzunda tam bittikten sonra doldurduğunuz da daha uzun gider diyor. bunu da zaman gösterecek...
  • ya kulakliktan gelen ses kalitesi ne alemde
  • yukarda yazılmıştım iyi diye
  • tema ve program nasıl yükleyecez bilen birisi yok mu şu koca forumda skiman indirdim olmadı
  • L9 skinleri henüz yok :) Bi süre bekleyin.
  • ben vazgeçtim almaktan ..

sebepler

boyutlar büyük

pili güçlü değil..

fiyatı pek ucuz değil..
  • O da onun görüşüdür, saygı duymak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

L9 skinleri henüz yok :) Bi süre bekleyin.

KRZR / RIZR / L7i skinlerini yükleyebiliyormuşsunuz. P2K sürücülerini kurun, skiman'ı yükleyin ve modmymoto.com sitesi'nin downloads bölümünden sevdiğiniz KRZR / RIZR / L7i skinlerini indirip skiman ile yükleyin. modmymoto.com üyelik istiyor ama çok güzel skinler var, motox.com'a da bakabilirsiniz skinler için.
  • hayirli olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

ben vazgeçtim almaktan ..

sebepler

boyutlar büyük

pili güçlü değil..

fiyatı pek ucuz değil..

pardon ama yuh yanibu fiyata bu özellikte ve bu şıklıkta başka bir telefon bilen var mı?

saymakla bitmez ama yuh demişsin ya sayim şimdi..

samsung a250 220 ytl

samsung a200 230 ytl

nokia 3110c 240 ytl

LG kg290 220 ytl

Bunlar sadece bir kaç tanesi..

Fikirlere saygılı olalım..

• bu yazdığın telefonlar o fiyatın yarısı bile etmez l9 bunlardan kat kat üstün ve her özellik var aynı özelliklere sahip başka bi telefon piyasa da 400 ytl civarı üstelik ses kalitesi iyi ve görüntüsü çok şık sadece boyutu biraz büyük bunu da ince olmasıyla kapatıyor kullanılan malzeme kalitesi de iyi ben 310 milyona aldım l9 u 9 ay taksitle ayrıca 1 gb hafıza kartı da hediyesi bu fiyata başka telefon bulamam piyasa da
  • tabi hangisini istersen al, biz hiç bir şirketin satış sorumlusu değiliz ama nokia kullanmayacağım için tercihim motoroladır. Nokia da kullanılan malzemeleri çok iyi bulmuyorum.. HEm bu saydıgın fiyatlarla L9 un özellikleri bir mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divanidestan -- 27 Ekim 2007; 14:02:14 >
  • ya bugün aldım daha pek çözemedim zaten de, çektiğim resimleri mesela hafıza kartına kaydettiğimde telefonda göremiyorum bunu yani multimedya-resimler diyorum hafıza kartındakileri göster diyorum bomboş, aynı şey yüklediğim şarkıları için de geçerli.. hani hafıza kartını görmüyo desem telefon tamam ama koyduğum şarkılara digital audio playerdan ulaşabiliyorum.. nedir sorun anlamadım..

düzenleme : sölemeyi unuttum, bilgisayara taktıktan sora çıkan klasörde mobile/audio kısmına atınca digital audio player da görmüyor direk karta atarsam klasörsüz görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gwaeredhel -- 29 Ekim 2007; 5:04:52 >
  • Ben geçen hafta aldım.. Bu fiyata alabileceğiniz tartışmasız en iyi telefon (300 YTL)..

Özelliklerine gelince; En önemli özelliği Motorola'nın yeni teknolojisi CrystalTalk'a sahip olması yani yanınızda uçak kalksa telefon sadece sizin sesinizi algılayıp karşı tarafa en net şekilde gönderiyor, bence 2. en önemli özelliği ise ekranı Motorola'nın kullandığı özel cam-plastik alaşımından yapılan ekran camı hakikaten çok çok zor çiziliyor..

Diğer özellikler fasa fiso. İsterse 157 Megapiksel olsun kamerası, önemli olan renk sayısıdır 262K renk sayısı ile istenilen fotoğraflar çekilemez video hiç çekilemez Bunlar tamamen ticari düzenbazlıklar Nokia'nın modelini hatırlayamadığım bi telefonu vardı kapaklı, 16 milyon renk desteği vardı telefonda, gerçekten fotoğraf çekebiliyodu..

Hafıza kartı desteği güzel, ben 2Gb'lık SanDisk kartla kullanıyorum. MP3 çalarımı rafa kaldırdım ..

Tasarımı harika.. Samsung'ların gına getiren kayan kapaklı tasarımı ve Nokia'nın rezalet tasarımlı tuğla görünümlü telefonlarının yanında sanat eseri gibi kalıyo..

Bence en göze batan yanı telefonun çizilmemesi ve boyasının çıkmaması Uzun zaman cillop gibi görüntüsüne sahip kalabiliyo (L7 kullandım 2 sene ordan biliyorum)

Pil süresi de fena değil Her sabah okula giderken MP3 dinliyorum ve ortalama 2 saat konuşuyorum (Bluetooth kulaklıkla). 2 gün gidiyo..

Ama paranız çoksa 300 YTL size az geliyorsa biraz daha bekleyin 3G telefonlardan alın..

• bişi sormak istiyorum video oynatırken videoyu ileri geri sarma warmi ? çok önemli bi olay :)
  • rica etsem telefonun gerçek kendi fotoğraflarını eklermisiniz birde telefonun boyutu büyükmü bir çakmakla falan karşılaştırımısınız fotoğrafta
  • quote:

Orjinalden alıntı: MutlakAnarsi

Ben geçen hafta aldım.. Bu fiyata alabileceğiniz tartışmasız en iyi telefon (300 YTL)..

Özelliklerine gelince; En önemli özelliği Motorola'nın yeni teknolojisi CrystalTalk'a sahip olması yani yanınızda uçak kalksa telefon sadece sizin sesinizi algılayıp karşı tarafa en net şekilde gönderiyor, bence 2. en önemli özelliği ise ekranı Motorola'nın kullandığı özel cam-plastik alaşımından yapılan ekran camı hakikaten çok çok zor çiziliyor..

Diğer özellikler fasa fiso. İsterse 157 Megapiksel olsun kamerası, önemli olan renk sayısıdır 262K renk sayısı ile istenilen fotoğraflar çekilemez video hiç çekilemez Bunlar tamamen ticari düzenbazlıklar Nokia'nın modelini hatırlayamadığım bi telefonu vardı kapaklı, 16 milyon renk desteği vardı telefonda, gerçekten fotoğraf çekebiliyodu..

Hafıza kartı desteği güzel, ben 2Gb'lık SanDisk kartla kullanıyorum. MP3 çalarımı rafa kaldırdım ..

Tasarımı harika.. Samsung'ların gına getiren kayan kapaklı tasarımı ve Nokia'nın rezalet tasarımlı tuğla görünümlü telefonlarının yanında sanat eseri gibi kalıyo..

Bence en göze batan yanı telefonun çizilmemesi ve boyasının çıkmaması Uzun zaman cillop gibi görüntüsüne sahip kalabiliyo (L7 kullandım 2 sene ordan biliyorum)

Pil süresi de fena değil Her sabah okula giderken MP3 dinliyorum ve ortalama 2 saat konuşuyorum (Bluetooth kulaklıkla). 2 gün gidiyo..

Ama paranız çoksa 300 YTL size az geliyorsa biraz daha bekleyin 3G telefonlardan alın..

O 262k dediğiniz (256K renk) telefonun ekranıyla ilgili değil miydi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.