Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonofdemon

quote:

Orjinalden alıntı: RAMBLER

valla fla_ yok...ben siyah1n1 aldim gri çizilince cok belli olur

Teşekkürler cevap için ama birtanesi eksik tuş takımının renkleri değişiyormu bunu belirtmemişsin. Teşekkürler

Dostum ben aradım bulamadım, galiba yok
  • çağrı geciktirme özelliği varmış. arama alınca eğer cevaplayamıyorsan kendi ses kaydın devreye girip 'sizi daha sonra arayacağım diyormuş'
    mobilereview de yazıdığına göre.. var mı bunu keşfeden ingilizcesi call delay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 9 Kasım 2007; 12:56:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

çağrı geciktirme özelliği varmış. arama alınca eğer cevaplayamıyorsan kendi ses kaydın devreye girip 'sizi daha sonra arayacağım diyormuş'
    mobilereview de yazıdığına göre.. var mı bunu keşfeden ingilizcesi call delay

Ben buldum dediğin özelliği

Ayarlar->Gelen Çağrı Ayarları ->Cevaplama Şekli -> Ertelenen Cevap

a girersen dediğin gibi mesaj oluşturabiliyorsun vede eteleme modunu açabiliyorsun...
  • bende 2 hafta önce aldım bu cihazı ,,,,5 sene boyunca nokia 7650 kullandım,,telefon konusunda pinti bi insanım ama 5m sene boyunca hafıza sorunu dışında bana başka bir telefon gereksinimi duydurtmadı... neyse sonunda bozuldu ve bende ince hafızası bol ve şık bir telefon olsun aynı zamanda 7650 ninde özelliklerine sahip olsun istedim,,,,ama maalesefki nokia ' nın üzerinden 5 sene geçmiş teli bile bundan daha kullanışlı,,,sırayla farkettiğim bi kaç şeyi sayayım,,

1-)telefonun işleyişi yavaş çok rahatsız edici değil ama eğer ben basayım tuşa hemen açılsın istiyosanız yavaş,,
    2-)menü kullanımı zor,,bunu bir nokia kullanıcısı olduğum için söylemiyorum,,ama aradığınızı bulmakta zorlanıyorsunuz
    3-)özgür bir telefon değil,,nasıl diyim,, mesela konuşma yapıyosunuz ama o sirada telefondaki bir resmide açıkcaksınız veya başka bişey,,atıyom saate bakıcaksınız,,bunu yapamıyosunuz,,kısıtlı bi kaç şey görebiliyosunuz sadece,,rehber mesajlar arama kaydı gibi sadece,,nokiada ise menü tuşuna bastığınızda sanki konuşmuyomuş gibi tel elinizin altında
    4-)resim ve video özelliğine gelirsek,,yorumlara baktım biri iyi biri kötü diye herkes kendi fikrini söylemiş ama bana kalırsa 2 MP lik bir kamera için ikiside kötü,,özellikle ışıkla çok problem yaşıyo,,gece çekimi iptal zaten az ışıklı ortamlarda çok kötü
    5-)tuş dizilimi iyi değil,,mesaj yazarken zorlanıyosuz,,silme tuşu ile programdan çıkış ve geri tuşları yan yana,,bi harfi sileyim derken mesajı kapatıyosunuz Allah tan soruyo çıksınmı diye de geri dönme şansınız oluyo
    6-)bluetooth bilgisayarla seri port yapmıyo,,bu ne anlama geliyo ,,,dosya transferi yapabiliyosunuz ancak ,, doğrudan sms atamıyosunuz,,bunu neden söyledim ,,bu benim çok kullandığım ve çok konforlu bi özellikti ,,microsoftun sms sender programını yüklüyosunuz ,,telin bluetooth unu açıyosunuz,,sonra bilgisayarda msjınızı yazıp istediğinixz kadar kişişye istediğiniz gibi çabucak gönderebiliyosunuz,,ama maalesef L9 bilgisayarla seri port kuramıyo çünkü bu özelliği yok,sadece dosya transferi başka bi işe yaramıyo,,onuda zaten usb kabloyla yspsabilirsiniz..
    7-)kulaklık,usb ve şarj girişi aynı yerden yapılıyoı,,yani şarj taskılıyken kulaklık kulanma şansınız yok ,,eğer bluetooth kulaklığınız yoksa

yani sonuç olarak şu saydıklarım değerlendirmenize yardımıcı olacaktır ama tabi bunların yanın da güzel özellikleride var

mesela ses çok iyi ama bu telefonnu en güzel özelliği görüntüsü diyebilirim,,gerçekten çok karizmatik bir telefon,,ben zaten o yönüne vurularak aldım...aksesuarları kullanışlı ergonomik,,bluetooth tan müzik dinleme olayı güzel,,bi kaç program yüklenip kullanımı geliştirilebilir,, pili iyi gidiyo,,konuşurken ses temiz,,bu arada bir çok sitede bas konuş yok deniyor ama bas konuşu var,,bunun dışında söylenebilecek pek bişi yok ,,,tam bilmiyorum ama bu telin nokia olarak eşdeğeri 6300 sanırım,,almayı düşünüyosanız bi karşılaştırın önce derim aralarında 70-80 ytl gibi bi fark var,,ben şimdi olsaydı 6300 ı alırdım,,artık ilerde başka bi model alırım bi iki sene kullanayım artık bunu,,

• konuyla cok alakasız bisi sorcam ama su ilk cektigin fotograf tansaş ın önünen cektigin... Orası neresi acaba ? :D walla cok merak ettm cevaplarsan sevinrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: adopol

bende 2 hafta önce aldım bu cihazı ,,,,5 sene boyunca nokia 7650 kullandım,,telefon konusunda pinti bi insanım ama 5m sene boyunca hafıza sorunu dışında bana başka bir telefon gereksinimi duydurtmadı... neyse sonunda bozuldu ve bende ince hafızası bol ve şık bir telefon olsun aynı zamanda 7650 ninde özelliklerine sahip olsun istedim,,,,ama maalesefki nokia ' nın üzerinden 5 sene geçmiş teli bile bundan daha kullanışlı,,,sırayla farkettiğim bi kaç şeyi sayayım,,

1-)telefonun işleyişi yavaş çok rahatsız edici değil ama eğer ben basayım tuşa hemen açılsın istiyosanız yavaş,,
    2-)menü kullanımı zor,,bunu bir nokia kullanıcısı olduğum için söylemiyorum,,ama aradığınızı bulmakta zorlanıyorsunuz
    3-)özgür bir telefon değil,,nasıl diyim,, mesela konuşma yapıyosunuz ama o sirada telefondaki bir resmide açıkcaksınız veya başka bişey,,atıyom saate bakıcaksınız,,bunu yapamıyosunuz,,kısıtlı bi kaç şey görebiliyosunuz sadece,,rehber mesajlar arama kaydı gibi sadece,,nokiada ise menü tuşuna bastığınızda sanki konuşmuyomuş gibi tel elinizin altında
    4-)resim ve video özelliğine gelirsek,,yorumlara baktım biri iyi biri kötü diye herkes kendi fikrini söylemiş ama bana kalırsa 2 MP lik bir kamera için ikiside kötü,,özellikle ışıkla çok problem yaşıyo,,gece çekimi iptal zaten az ışıklı ortamlarda çok kötü
    5-)tuş dizilimi iyi değil,,mesaj yazarken zorlanıyosuz,,silme tuşu ile programdan çıkış ve geri tuşları yan yana,,bi harfi sileyim derken mesajı kapatıyosunuz Allah tan soruyo çıksınmı diye de geri dönme şansınız oluyo
    6-)bluetooth bilgisayarla seri port yapmıyo,,bu ne anlama geliyo ,,,dosya transferi yapabiliyosunuz ancak ,, doğrudan sms atamıyosunuz,,bunu neden söyledim ,,bu benim çok kullandığım ve çok konforlu bi özellikti ,,microsoftun sms sender programını yüklüyosunuz ,,telin bluetooth unu açıyosunuz,,sonra bilgisayarda msjınızı yazıp istediğinixz kadar kişişye istediğiniz gibi çabucak gönderebiliyosunuz,,ama maalesef L9 bilgisayarla seri port kuramıyo çünkü bu özelliği yok,sadece dosya transferi başka bi işe yaramıyo,,onuda zaten usb kabloyla yspsabilirsiniz..
    7-)kulaklık,usb ve şarj girişi aynı yerden yapılıyoı,,yani şarj taskılıyken kulaklık kulanma şansınız yok ,,eğer bluetooth kulaklığınız yoksa

yani sonuç olarak şu saydıklarım değerlendirmenize yardımıcı olacaktır ama tabi bunların yanın da güzel özellikleride var

mesela ses çok iyi ama bu telefonnu en güzel özelliği görüntüsü diyebilirim,,gerçekten çok karizmatik bir telefon,,ben zaten o yönüne vurularak aldım...aksesuarları kullanışlı ergonomik,,bluetooth tan müzik dinleme olayı güzel,,bi kaç program yüklenip kullanımı geliştirilebilir,, pili iyi gidiyo,,konuşurken ses temiz,,bu arada bir çok sitede bas konuş yok deniyor ama bas konuşu var,,bunun dışında söylenebilecek pek bişi yok ,,,tam bilmiyorum ama bu telin nokia olarak eşdeğeri 6300 sanırım,,almayı düşünüyosanız bi karşılaştırın önce derim aralarında 70-80 ytl gibi bi fark var,,ben şimdi olsaydı 6300 ı alırdım,,artık ilerde başka bi model alırım bi iki sene kullanayım artık bunu,,

gibi bazı yorumlara katılıyorum.

benim ki şansımdan daha dün aldım ve baktım kartı görmüyor.

hafıza kartını adaptör yardımı ile depolama aygıtı gibi açtım.

ama iş telden usb kablosu ile ulaşmaya gelince görmedi.

ayrıca teldede saklama yeri olarak sadece tel var.

neyse verdim bugün yenisini getirecekler.
    bunlara rağmen telefonu inceledim baya.

bende yıllarca nokia kullanmış biri olarak hepsine alışırımda en gıcık olduğum hatta çözüm bulamazsam sırf o yüzden kullanmam dediğim bir yönü var.

SMS

Sms yazmak çok zor bu telde ben nokia da t9 ile müthiş hızlı yazıyordum ama bunda 5 kelimeyi uğraşa uğraşa zor yazıyom.

t9 bundada var ama saçma.

hiçbir kelimeyi adam gibi bulamıyor.
    yada ben tam bilmiyorum.
    bu konuda yardımcı olabilecek birini arıyorum.bu telde hızlı mesaj nasıl çekerim.

bunun yanında bir şey soracağım

bu telefona program yüklenebiliyormu mesela nokia 6630 veya 6600 gibi.symbion programımı ne deniyor tam bilmiyorum.yani bundada bir işletim sistemi varmı.

diyelimki program yükleniyor. üste bir kaç şey yazılmış ama hiç birşey anlamadım.

ben bu telefonun usb sini bilgisayara taktım.telefondanda hafıza kartı bağlantısını seçtim.

internetten de dediğiniz bir programı bilgisayara indirdim.

ee şimdi ne yapacağım.

hiç bilmiyorum biraz daha böyle açık anlatarak cevaplarsanız çok sevinirim.

hem sms olayını hem program yükleme olayını

• L9'da T9 yok ama yerine itap var. O da Türkçe'de T9 gibi başarılı değil. Bunun Çözümü yok.
    Program yükleme konusunda, L9 Java platformlu bir telefondur. İşletim sistemi Generic motorola. Yani symbian gibi değildir fakat L9'a java programlar yükleyebilirsiniz.
  • fotograf kalitesi k 750i gibiyse alırım.öyle mi?
  • Fotoğraf kalitesi istiyorsan K750i daha iyi tabiki.
  • 6300 fotografı l9 a göre nasıl?
  • arkadaşlar pc den video atabiliyonuz mu attıklarınızı nerde oluo veya nasıl görücez bi bilen var mı ?
  • PC den videoları hafıza kartına atacaksın. Ama izeyebilmek için önce dönüştürme işlemine tabi tutmalısın. Hangi formatları destekiyorsa ilk önce çevir, 320x240 olarak convert et ve izle...Daha detaylı bilgi için V3x topici gerekenden fazlasını verecektir
  • bu telefonda msej yazmak zor mu anlatıldığı gibi,t9 u kullanmiyorum zaten direk kapalı tutuyom hep oun için sorduğum şey tuşların kolay basılması.atılanmesajlar kaydediliyor mu? tema desteği varmı orjinal temayı sevmedim.
    bu telefonla nokia 3500 arasında kaldım hangisini almama yardımcı olunuz.
  • 139 euroya buldum babama alayimmi ? diye dusunuyorum menusu kullanislimi acaba kullananlar biraz ayrintili yazarsa memnun oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

139 euroya buldum babama alayimmi ? diye dusunuyorum menusu kullanislimi acaba kullananlar biraz ayrintili yazarsa memnun oluruz

motoroloda crsytal talk teknolojisi var.ses kalitesi konuşmlarda kaliteli ve net ayrıca ince kullanımı da kolay zor bir yani ve çok ayrıntılı menüsü yok .alttaki linkten ayrıntılı bir inceleme var ingilizce ama.fotolardan menüye bakabilirsin.

http://www.gsmarena.com/motorola_slvr_l9-review-137.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewenadam -- 26 Kasım 2007; 20:49:25 >

• PC den videoları hafıza kartına atacaksın. Ama izeyebilmek için önce dönüştürme işlemine tabi tutmalısın. Hangi formatları destekiyorsa ilk önce çevir, 320x240 olarak convert et ve izle...Daha detaylı bilgi için V3x topici gerekenden fazlasını verecektir

üstad v3x de öle bişey bulamadım 320x240 olarak pc den nasıl ayarlanıo
  • bu telde msj yazmak samsunglar nokialar kadar kolay mı,tuşlar sert mi yumuşak mı..tema değişimi yapılabilio mu artk?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2224

PC den videoları hafıza kartına atacaksın. Ama izeyebilmek için önce dönüştürme işlemine tabi tutmalısın. Hangi formatları destekiyorsa ilk önce çevir, 320x240 olarak convert et ve izle...Daha detaylı bilgi için V3x topici gerekenden fazlasını verecektir

üstad v3x de öle bişey bulamadım 320x240 olarak pc den nasıl ayarlanıo

arkadaşlar total video converter ile çevirdim ben mp4 formatına. yalnız dikaat edilmesi gerekn converterda ekledikten sonra dosyayı ayarlardan default oalarak xvid geliyor bunu standart mpeg4 cevirmek gerekiyor. ayrıca. filminiz 320x240 tan büyük olabilir. bu nedenle video ayarlarından bu seçeneğide seçip çevir derseniz telefonda çalışıyor. baya güzel bi özellik. işe yarar...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.