Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hafıza kartına telefondan herhangi bir dosya yüklerseniz sorun çıkıyor sanırım bende öyle oldu. yükleniyor dosanızı taşıyorsunuz ama iş silmeye gelince problem oluyor. sanırım bilgisayardan silmiştim. bide telefonun kötü bir özelliği ister film ister mp3 olsun klasör sistemini tanımıyor. klasörlerin içindeki dosyaların tamamını aynı anda gösteriyor. açılması çok uzun sürüyor. denemedim ama hafıza kartını çıkarınca daha çabuk açılıyor olabilir. ekranı çabuk çizilmez demiş bi arkadaş. cebimden çıkarim derken tırnağım blem çizdi ekranı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unigenc

wala bu üçüncüsoruşum bakalım bu sefer cewap alabilcekmiyim

bu telde video ileri sarma özelligi warmi ?????????????????

yok dostum öle bi özellik
  • Beyler ben de bugün almış bulunuyorum..

Bana kullanımdan önce tavsiye edeceğiniz herhangi birşey var mı??
  • Beyler telefonu dün akşamdan beri kullanıyorum ve piyasadaki hemen hemen tüm telleri kullanmış biri olarak birkaç yorumda da ben bulunayım..

Telin menü hızı yavaş denilmiş - Kesinlikle katılmıyorum.. Samsung lara nazaran çok daha hızlı ve stabil.. Ayrıca menüler çok sade ve kullanışlı bir biçimde gruplandırılmış.. Nokialardaki gibi menülerde kaybolmuyor, aradığınızı çok rahat buluyorsunuz..

Msj yazmak zor denilmiş - Katılmıyorum.. İtap çok gelişmiş olmasada tuşların basımı o kadar rahat ki adeta dokunmatik tuşlar kullanıyorsunuz.. Silme tuşu ise yazıldığı gibi bir sorun yaratmadı bende.. Zaten hemen ana menüye dönmüyor size çıkmak isteyip istemediğinizi soryor ve anında msjınıza devam edebiliyorsunuz..

Ses çıkışı gayet iyi.. Daha önce W550i de kullanmış biri olarak bunu söylüyorum..

Resim çekimi hiçbir 2 mp den geri kalmayacak kadar iyi, ancak asıl ustalığı video çekiminde.. Sony lerin üst modellerinden bile daha kaliteli bir video çekim kalitesi var.. Frame rate (kareleme hızı) beni şok etti..

Ekranı son derece berrak.. 6300 da kullanmış biri olarak kesinlikle 256k lar içinde oldukça başarlı bir ekran.. 6300 ın 16m lik ekranıyla rahatlıkla boy ölçüşüyor..

Malzeme inanılmaz kaliteli.. Hala bakınca afallayıp tuşlara dokunmatikmiş gibi bakıyorum..

Pc ile senkronizasyonu son derece kaliteli.. Usb kabloyu takın, atmak istediğinizi telefona atın ve ister zil sesi, ister ekran koruyucu, ister msj sesi, ister arayan videosu olarak gösterin.. Kesinlikle çok çok stabil..

Mp3 kalitesi gayet iyi.. Cx 300 kulaklık kullanan biri olarak ve daha önce W Phone lar kullanan biri olarak size mp3 çalar taşıtmayacak kalitede diyebilirim..

Şarjı Smsung D900i ve U600 ü ağlatacak düzeyde.. Dün bitirmek için ne yapacağımı şaşırdım.. Üstelik tek bir ibre dolu olmasına karşın..

Kutu içeriği inanılmaz sade.. Telefon çıkacak diye açıyorsunuz ve telefon çıkıyor.. Gereksiz şatafatlara, sersenişlere girişmemişler.. (cimri moto)

Fiyatı oldukça uygun.. 280 / 10 olarak satın aldım.. Yanına bir de digicam aldım ve hafıza kartını ortak bir şekilde sorunsuz kullanıyorum.. Bu çok hoşuma gitti..

Ancak üzüldüğüm bir nokta var.. Motorola ucuza kaçmak adına bazı parçaları Çin kaynaklı yaptırmış ve umarım bu uzun vadede bir soruna yol açmaz.. (şarj aleti, kulaklık gibi)

Ürün kısaca tüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.. Hatta videosu hala beni şaşırtmaya devam ediyor.. :D

Ürün hakkında aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.. Alacak arkadaşların içi kesinlile rahat olsun derim.. Telefonu telefon olarak görenleri şaşırtacak, üst düzey bekletileri de başarıyla karşılayan bir ürün..

Hepinize iyi forumlar dilerim..

SAVIAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 2 Aralık 2007; 10:52:23 >

• @savıar e2 ile karşılaştırılabilirmi müzik kalitesi.Ve benim için önemli olan kamerası.yeterli mi?4GB hafıza kartı takılıyor mu?
  • bnde aldım hocam su an kullanıorum ew arkdaşımda E2 vardı bnm eksi telefonum ona satım music kalitesi yakın ama sadece kendi kulaklıgı takıldıgı için bi eksik olarak nitelendirilebilir 2 mp kamerası var yane guzel sayılır piyasada 2mp kamerası var diye geçinen tellerden çok çok daha ustun dışa verdiği ses cok guzel ve net yuksekte 2 gb ta kadar yukseltilio en fazla bilgine
  • ekran boyu küçük ama idare ediyor mu?çektiğin videoları iyi şekilde oynatması yeter bana ama nasıl yani kalitelimi.resimlerinde çok küçük gözüküyor.
  • BU L9 un otofokusu varmı??
  • @124 yusuf 15-20 fps arası çekio dostum ve 30 fps ye kdr desteklio telefon videoda ekran iyi yanebni idare edio açıkçası okdrda kucuk deil guzel ve parlak

@ermeydan hocam otofocus yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

@124 yusuf 15-20 fps arası çekio dostum ve 30 fps ye kdr desteklio telefon videoda ekran iyi yanebni idare edio açıkçası okdrda kucuk deil guzel ve parlak

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

@124 yusuf 15-20 fps arası çekio dostum ve 30 fps ye kdr desteklio telefon videoda ekran iyi yanebni idare edio açıkçası okdrda kucuk deil guzel ve parlak

Teşekkürler

rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

ekran boyu küçük ama idare ediyor mu?çektiğin videoları iyi şekilde oynatması yeter bana ama nasıl yani kalitelimi.resimlerinde çok küçük gözüküyor.

Videoları oldukça kaliteli oynatıyor.. Ekran çözünürülüğü gayet yeterli..

Boyut olarak oldukça tatmin edici bir ekrana sahip..

Ylnız hemen parmak izi oluyor.. Benim gibi titiz arkadaşlar varsa yanınızda bir bez benim gibi siler durursunuz..

Ama asla ve asla çizilmeyen bir telefon..

• quote:

Orjinalden alıntı: tankutbey

quote:

wala bu üçüncüsoruşum bakalım bu sefer cewap alabilcekmiyim

yok dostum öle bi özellik

sag sol ok a basılı tut bakim ne olacak
  • Merhaba arkadaşlar,

Eski bir motorola kullanıcısı olarak L9 için sormak istediğim bir kaç şey var...

Şu an 2002 model motorola c336 kullanıyorum.. 4 gün giden şarjı ile işimi görüyordu..GPRS WAP herşey de vardı ....dı diyorum çünkü 2 gün önce birden bire gelen aramalara cevap vermez oldu..ama ilginçtir ben arama yapabiliyorum

yani özetle değiştirme vakti geldi....Ama bu kadar yıl sorunsuz ve çoğunlukla zor şartlarda çalıştığı için yine bir motorola almaya sıcak bakıyorum....

Sorularım ise

benim antika motorolada mesaj raporu yoktu..yani gitti mi gitmedi mi okundu mu söylemezdi...
    Kısacası Mesaj iletim raporu var mı ?

Ajandası nasıl ?

bir de standart boyutlu bir şey ile orantılı bir fotoğraf koyabilirmisiniz ? (sigara paketi vs gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ootkn -- 11 Aralık 2007; 20:50:42 >

• quote:

arkadaşlar video ileri sarma warmi lütfen cewap werin

var arkadaşım. bugün 1saat 36 dakikalık bir film yükledim telefona. onda denedim.
  • Arkadaşlar L9 da mesaj iletim raporları var mı ?

Motorolalarda pek olmuyor ama bu modelde nasıl??

Yabancı forumları okudum ama rastlayamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ootkn

Arkadaşlar L9 da mesaj iletim raporları var mı ?

Maalesef iletim raporu yok...
  • of yaa ..işte bu tam hayal kırıklığı oldu.. Yine de cevabınız için teşekkür ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

quote:

Orjinalden alıntı: ootkn

Arkadaşlar L9 da mesaj iletim raporları var mı ?

Maalesef iletim raporu yok...
  • yokmuulan tam alcakken,rapor önemliydi...artk başka model düşüncez.

philips 9@9w modelini piyasaya ne zaman sürer,fiyatı ne kadar olur.bilen varmı acaba?
  • İletim raporu var arkadaşlar..

Ancak otomatik değil isteğe bağlı ayarlıyorsunuz..

Mesajı gönderirken iletim bilgisi iste derseniz rapor gelecektir ki bu çok daha iyi bence..

Netice her attığımız msjda değil istediğimiz mesajlarda rapor gelmesini sağlamış oluyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.