Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran koruyucunun ne zaman aktive olacağını seç 81 veya 2 dakika) sonra yukarıdan bir ekran koruyucu resmi seç.. Birşey yapmadan 1 ve ya 2 dakika beklersen ekran koruyucu çıkacaktır..

Sim karttaki numaralara ayrı zil sesi ekleyemiyorsunuz..

Kamera kapağındaki jelatini çıkarmanıza gerek yok..

Ses bence gayet yüksek.. En gürültülü ortamlarda bile rahatça duyuyorum ki titreşimi zaten uyarmaya yetiyor..

Mesaj yazma hızı oldukça iyi.. Diğer tellerdeki kasılma gibi bir sorunu yok..

Başka soru var mıydı??
  • SAVIAR benim önceki mesajımada bir ilgi,sevgi ve alaka gösterirsen sevinirim...sevindir şu garibi

Ayrıca jelatin demişken,önce jelatinli bir çekim yap, sonra çıkar yap bencee.farkını anlarsın sanırım...
    Ekran camıyla aynı malzemeden yapıldıysa ve de sanırım öylee, kolay kolay çizileceğini zannetmiyorum endişesi olanlar için söyledim...

Ayrıca arkadaşlar, bence bu forumu devam ettirmeliyiz yoksa bir süre sonra yeni alan arkadaşlar telefon ellerinde bu şekil olacaklar ===>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavingLunatic -- 20 Aralık 2007; 2:51:53 >
  • Elbette.. Kişiye özel melodi atama var ancak kişi telefon hafızasına kayıtlı olmalı..

Operatör logosunun olması bizzat istiyorum çünkü baz istasyonu hakkında sürekli bilgi almam gerekli.. Kaldırma seçeneği ise mevcut değil..

Menü direk açılıyor herhangi bir bekleme vs yok..
  • Saviar çok teşekkürler ekran koruyucu hakkında ama sanırım benim telefonda bir sorun var. Ancak tuş kilidini iptal edersem ekran koruyucu oluşuyor ve 2 dakika bile sürmeden o da kayboluyor.Daha önce başka telefonlarımda bu şekilde değildi. Motorola ilk defa kullanıyorum acaba sistemi bu diye düşünmeye bile başladım yada benim telefon alındığı gibi teknik servisin yolunu tutacak
  • Teşekkürler SAVIAR.
    Bende W375 vardı çok yavaş mesaj yazıyodu. Genelde telefon ne kadar sadeyse o kadar hızlı çalışması gerekiyor ama motorola öyle değil nedense. V3 kullandım bugün baya hızlı mesaj yazıyo, dolayısıyla L9 da idare eder beni.
    silent66; bu telefonda var mı bilmem ama, bazılarınd ekranı tamamen kapatma özelliği oluyor. 2 dakika bile sürmeden ekran koruyucu kayboluyor demişsin belki bununla bir alakası olabilir
  • sağol SAVIAR ,evet dediğin gibi bir olay varmış,motorola'nın hakkını yemişim... şu logo danda kurtulursam benden mutlusu yok.Ben logo nun olmasına bişey demiyorum, iki tane olması canımı sıkıyor

Unutmadan! arkadaşlar,bu telefonun modem driver ları felan varmış programları bu sürücüler sayesinde kullanıp telefona hertürlü atraksiyonu yükleyebiliyormuşuz....bir iki denemem oldu ama doğru driver ları bulamadım.Programlarında hepsini bir arada bulmak zor.Derviş misali dolaşıp toparladım ama deneme şansı bulamadım,isteyen ilgilenen arkadaşlar olursa link verebilirim. Bu konuda kulağınız delik olup,Modem sürücüleri elinde olan yada bulan arkadaşların paşlaşmasını rica ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavingLunatic -- 21 Aralık 2007; 3:52:13 >

• Bu telefon kaç gb hafıza kartı destekliyor ve hafıza kartını doldurunca telefonda yavaşlama oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Bu telefon kaç gb hafıza kartı destekliyor ve hafıza kartını doldurunca telefonda yavaşlama oluyor mu?

Sorumu cevaplayacak bir yok mu?
  • Dostum 2 gb'a kadar destek var ve yavaşlama olmadığını söylemem zor. işlemine göre kısmi bir yavaşlama, sonuçta java destekli bir telefon fazla bişey bekleme bu konuda...
  • L9'un dış sesi nasıl? ablamda D600 var, kuzenimde K750 var. bu telefonların dış sesi çok iyi ve hoşuma gidiyor. bilen arkadaşlar için söylüyorum, bu iki telefon kadar çıkıyor mu L9'un sesi? var mı karşılaştıran?
    bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ona göre alacağım L9.
  • Merhaba benim de bir sorum olacak..Acaba mp3 dinlerken başka bir işlem yapabiliyor muyuz? bu benim için çok önemli bu telefonu almak istiyorum ama şu an kullandığım cx75 te yaşadığım sorunu yaşamak istemiyorum. Mp3 dinlerken çıkamıyordum playerdan...yavaş olması,hafıza kartında yaşanan problemler vs. benim için hiç önemli değil bu fiyata piyasada 2 mp telefon bulamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34us1905 -- 24 Aralık 2007; 10:22:48 >
  • Arife günü aldım telefonu...Beklediğimden daha hoş bir telefon...
    Ankarada en iyi fiyatıda Ankamall'deki Vodafone mağazası verdi...

Sesi gayet iyi, diğer telefonları bilemiyorum ama sesin daha yüksek çıkmasını da istemezdim...
    Benimiçin önemli olan şarj süresiydi..Kutudan çıkardım ve gece gündüz açık kullanıyorum..Şu ana kadar bir kere şarj ettim..Geçen çarşambadan beri...
    2 gb kadar kart desteği var...İçinden 1gb kart çıkıyor zaten..

Tavsiye ederim...

Kurcaladıkça özelliklerini yazarım...

Saygılarımla...
  • Ek olarak;

İsteğe bağlı iletim raporu var..Hatta Okundu raporu diye bişiyde var ama henüz kullanmadım...

Edit:Okundu raporu mms mesajları içinmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmethukuk -- 24 Aralık 2007; 11:18:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34us1905

Merhaba benim de bir sorum olacak..Acaba mp3 dinlerken başka bir işlem yapabiliyor muyuz? bu benim için çok önemli bu telefonu almak istiyorum ama şu an kullandığım cx75 te yaşadığım sorunu yaşamak istemiyorum. Mp3 dinlerken çıkamıyordum playerdan...yavaş olması,hafıza kartında yaşanan problemler vs. benim için hiç önemli değil bu fiyata piyasada 2 mp telefon bulamam...

slm dostum öle bi özellik mevcut telefonda için rahat olsun
  • Teşekkür ederim.. Bu arada sorusunu sormuştum ama cevabı araştırınca mesajımı değiştirdim
    telefonun yaydığı radyasyon oranı 0,59 (W/kg ) normalde iş nedeniyle maruz kalınan max. radyasyon oranı 0.4 (W/kg ), gündelik hayatta ise 0.09 (W/kg )... Ama tabii bu benim telefonu almamda bir engel değil
    sadece bilgilendirmek istedim, diğer telefonlar da bu radyasyon oranını pek aratmıyor..

MotoSLvR L9 diyorum, başka bir şey demiyorum Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, ürünü almamda büyük pay sahibi oldunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34us1905 -- 25 Aralık 2007; 9:50:03 >

• Güzel bir bilgilendirme olmuş, hep telefonun özellikleri hakkında konuşuyoruz :) Teşekkürler.
  • yakında telefonların kamerasına yok ses çıkışına kulaklık çıkışına çektiği resime bakılmicak galiba ne kadar radyasyon yayıcana bakılıcak
  • Güncel fiyat listesi (26.12.2007):

Ereyon.com.tr: 280 YTL / 275 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 297 YTL / 285 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 271 YTL / 263 YTL (Havale indirimi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

yakında telefonların kamerasına yok ses çıkışına kulaklık çıkışına çektiği resime bakılmicak galiba ne kadar radyasyon yayıcana bakılıcak

Özelliklerini 5 sayfadır konuşuyorsunuz zaten.Yararlı bir bilgi olsun diye söyledim ama yanlış yaptım galiba kusura bakma....
  • BENDE NAKIA N72 VERİP L9 ALDIM BENCE ÇOK GÜZEL BİR TELEFON SESİ D600 YADA K750İ KADAR ÇIKMASADA NETLİK ĞÜZEL KAMERASI N72 DE 2MP AMA ONDAN DAHA NET ÇEKİYOR VİDEOSU NET HATTA VİDE SUNU BAZI TLF AÇMIYOR MESELA MOTOROLA E2 AÇMADI KAMERA HIZI YÜKSEK BAZEN YAVAŞLAMA OLUYOR AMA SONUÇTA JAVA DESTEKLİ NORMALDİR BENCE ALINIR FİYATIDA UYGUN
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.