Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar!vallaha almayın telefonu, çok rezil,çok kötü,özellik işçilik berbar,sesi çıkmıyor,çok yavaş,msj yazıcam diye kanser olursunuz... vs.vs. daha ne diyim yahuu!
  • selam,
    siyahını hepsiburadadan alarak bulmuş oldum

güzel gözüküyor yalnız tuş sesini nerden kısıyoruz bulamadım var mı bir bilen aramızda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ootkn

selam,

güzel gözüküyor yalnız tuş sesini nerden kısıyoruz bulamadım var mı bir bilen aramızda

Ayarlar > Zil Tipi > Zil Detay > Tuş Sesi=0 yaparsan halloluyor..
  • quote:

BENDE NAKIA N72 VERİP L9 ALDIM BENCE ÇOK GÜZEL BİR TELEFON SESİ D600 YADA K750İ KADAR ÇIKMASADA NETLİK ĞÜZEL KAMERASI N72 DE 2MP AMA ONDAN DAHA NET ÇEKİYOR VİDEOSU NET HATTA VİDE SUNU BAZI TLF AÇMIYOR MESELA MOTOROLA E2 AÇMADI KAMERA HIZI YÜKSEK BAZEN YAVAŞLAMA OLUYOR AMA SONUÇTA JAVA DESTEKLİ NORMALDİR BENCE ALINIR FİYATIDA UYGUN

teşekkür ederim dost; cevabın için. demek D600 ve K750 kadar dış sesi çıkmıyor. bu benim için çok önemli idi.bir telefonda en sevdiğim şey dış ses çıkışının yüksek, yüksek olduğu kadar da kaliteli olması (E398 hastasıyım, w550 ve 6233 sesleri çok iyi. E398 çok eskidi, nokia ve SE yi hiç istemiyorum :) ) bu nedenlerle L9 bana çok uygun ama şu k750 ve d600 den az ses çıkarması beni düşündürüyor. kararsız kaldım.

quote:

arkadaşlar!vallaha almayın telefonu, çok rezil,çok kötü,özellik işçilik berbar,sesi çıkmıyor,çok yavaş,msj yazıcam diye kanser olursunuz... vs.vs. daha ne diyim yahuu!

kardeş şaka mı yapıyon ciddi misin? iki gündür uykusuzum. beynim sulanmış vaziyette.şaka yapıyosan bağışla ama ciddiysen o kadar mesajın arasında beni düşündürdün şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandarro -- 30 Aralık 2007; 8:55:57 >

• beyler. L) un P2k driverlerına ihtiyacım var. yardımcı o0lursanır çok sevinirim. azıcık modifiye etmek gerek bu teli:)
  • Arkadaşlar Ben de L9 aldım, içindeki Digital Audio Player isimli programı update etme sevdasıyla sildim, ve programın yeni versiyonlarını kurduğumda çalıştıramadım.

Bu telefona sahip olan biri telefonunda kurulu olan Digital Audio Player'in versiyonunu bana soyleyebilir mi?

Uygulamalara girip, ordan Digital Audio Player'in uzerine gelin ve seceneklerden detaylara girin. Orada Versiyon kac yazıyor sizde?

Benim su andan kullandığım versiyon 5.1.5

çalışıyor, ama ornegin mp3 calarken ekran ışıgını kapatmıyor alet. Bu da pil için iyi değil...

ornegin 5.1.19 versiyonu var, onda bu problem olmuyomus, ama onu da bu telefona kuramıyorum. Daha dogrusu Kuruyorum, ama alet micro SD ye erisim hakkı olmadığı için dosyaları goremıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkocatas

Arkadaşlar Ben de L9 aldım, içindeki Digital Audio Player isimli programı update etme sevdasıyla sildim, ve programın yeni versiyonlarını kurduğumda çalıştıramadım.

Bu telefona sahip olan biri telefonunda kurulu olan Digital Audio Player'in versiyonunu bana soyleyebilir mi?

Uygulamalara girip, ordan Digital Audio Player'in uzerine gelin ve seceneklerden detaylara girin. Orada Versiyon kac yazıyor sizde?

Benim su andan kullandığım versiyon 5.1.5

çalışıyor, ama ornegin mp3 calarken ekran ışıgını kapatmıyor alet. Bu da pil için iyi değil...

ornegin 5.1.19 versiyonu var, onda bu problem olmuyomus, ama onu da bu telefona kuramıyorum. Daha dogrusu Kuruyorum, ama alet micro SD ye erisim hakkı olmadığı için dosyaları goremıyor.

Benimkinin versiyonu 05.01.16 Mp3 müzik çalarken ekran ışığı kapanıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdierdi -- 31 Aralık 2007; 9:46:09 >

• Teşekkürler hallettim sayenizde..

quote:

Orjinalden alıntı: mehmethukuk

quote:

Orjinalden alıntı: ootkn

selam,

Ayarlar > Zil Tipi > Zil Detay > Tuş Sesi=0 yaparsan halloluyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: gandarro

L9'un dış sesi nasıl? ablamda D600 var, kuzenimde K750 var. bu telefonların dış sesi çok iyi ve hoşuma gidiyor. bilen arkadaşlar için söylüyorum, bu iki telefon kadar çıkıyor mu L9'un sesi? var mı karşılaştıran?
    bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ona göre alacağım L9.

KARŞILAŞTIRAN VAR MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34us1905

quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

yakında telefonların kamerasına yok ses çıkışına kulaklık çıkışına çektiği resime bakılmicak galiba ne kadar radyasyon yayıcana bakılıcak

Özelliklerini 5 sayfadır konuşuyorsunuz zaten.Yararlı bir bilgi olsun diye söyledim ama yanlış yaptım galiba kusura bakma....

yok yaw yanlış anlama o maksatla soylemedim cok ciddiydim soylediğimde dalga geçmedim yane faydalı bilgi içinde teşkur ederim

• bu gece itibariyle kesin olarak almaya karar verdim =)
    karşılaştıran varsa soruyorum: gümüş renkli olan mı daha güzel siyah olan mı?
    gerçi sorular burda zor cevap buluyor ama olsun bekleyelim bakalım.
    daha önce dış hoparlör sesinin k750 ve d600 kadar olup olmadığını sormuştum =)
    cevap gelir gibi oldu ama kesin değildi. her neyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandarro -- 1 Ocak 2008; 5:13:08 >
  • quote:

quote:

quote:

yakında telefonların kamerasına yok ses çıkışına kulaklık çıkışına çektiği resime bakılmicak galiba ne kadar radyasyon yayıcana bakılıcak

Özelliklerini 5 sayfadır konuşuyorsunuz zaten.Yararlı bir bilgi olsun diye söyledim ama yanlış yaptım galiba kusura bakma....

yok yaw yanlış anlama o maksatla soylemedim cok ciddiydim soylediğimde dalga geçmedim yane faydalı bilgi içinde teşkur ederim

bi soru daha ekleyeyim. dikkatimi çekti. bende meniere denen bi rahatsızlık var iç kulakla ilgili. bu radyasyon olayı etki eder mi acaba? yani çok mu yüksek yaydığı radyasyon? çok zararlı ise neden telefonun çıkmasına izin verilmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandarro -- 1 Ocak 2008; 5:22:32 >

• Önemli değil... ama nerden bileyim "" smile ını görünce dalgaya alındım sandım neyse...
  • Ben siyahını aldım..Uzun süre aradım çünkü piyasada gümüş kenarlıklı olanlardan vardı ..Gümüş renkli kısım çok kolay çizilebiliylor...( arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla ) çünkü darbe gelebilecek tüm kenar kısım o şekilde..bir de ben sade görünüşlü istediğim için siyah aldım... son derece karizmatik diyebilirim..Pişman olmazsınız..

Ama malum zevk meselesi olan bir konu...

Dış hoparlör sesi bence son derece tatmin edici...hiç bir şekilde çatlak cızırtılı veya uğultulu değil..yeterki kayıt olarak koyduğunuz mp3 kaliteli olsun...

quote:

bu gece itibariyle kesin olarak almaya karar verdim =)
    karşılaştıran varsa soruyorum: gümüş renkli olan mı daha güzel siyah olan mı?
    gerçi sorular burda zor cevap buluyor ama olsun bekleyelim bakalım.
    daha önce dış hoparlör sesinin k750 ve d600 kadar olup olmadığını sormuştum =)
    cevap gelir gibi oldu ama kesin değildi. her neyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ootkn -- 2 Ocak 2008; 11:14:37 >

• Güncel fiyat listesi (02.01.2008):

Ereyon.com.tr: 274 YTL / 268 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 301 YTL / 288 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 274 YTL / 266 YTL (Havale indirimi)
  • ARKADAŞLAR,ÖNCEKİ MESAJIMDA ŞAKA YAPMIŞTIM....KUSUR ARAYAN ARKADAŞLARIN MESAJINA SİTEM OLARAKTI...

ASIL KONU İSE; TELEFONUN İNCİĞİNİ CİNCİĞİNİ ÇIKARDIM,HATTA ÇOK İLERİ GİTTİM ARTIK GARANTİ DIŞI
    SKİN YÜKLEME GİBİ RİSKLİ GİRİŞİMLERİM OLDU VE BAŞARISIZDA OLDUM...AMA DÜZELTMEYİ BAŞARDIM,AZİMLE İŞEYEN MİSALİ YANİ. YAKINDA BURDA AYRINTILI BİR ANLATIM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ÖZELLİKLE DRIVER SORUNU İLK ENGEL,ONU AŞTIKTAN SONRA GERİSİ ÇOCUK OYUNCAĞI.YANLIZ İNCİK CİNCİK ETTİĞİM İNTERNETTE BİRTANE HAZIR THEMA (SKİN) BULAMADIM, ÜMİTLİ OLDUĞUN YABANCI SİTELERDE BİLE MEVCUT YOK...BİR İKİ DUAYEN PROGRAMLARLA TELEFONUN ANA YAZILIMIYLA OYNAYARAK ÇÖZÜMLER BULMUŞ VE L7 SKİN LERİNİ UYGULAMAYI BAŞARMIŞ AMA ÇOK RİSKLİ.O ANLATIMI SİNDİRİP ÇÖZÜNCE BURDA DA SUNMAYI DÜŞÜNÜYORUM... YADA BİRİLERİNİN BU RİSKİ ALMASINI BEKLERİM

• quote:

quote:

quote:

quote:

bi soru daha ekleyeyim. dikkatimi çekti. bende meniere denen bi rahatsızlık var iç kulakla ilgili. bu radyasyon olayı etki eder mi acaba? yani çok mu yüksek yaydığı radyasyon? çok zararlı ise neden telefonun çıkmasına izin verilmiş?

Radyasyon deyince bildiğiniz gibi aklımıza önce genetik bozukluklar ve kanser gelir... Ancak vücudun sadece üst bölgesine değil her tarafına etki eder.. Örneğin telefonunuzun yatarken başınıza 1 metreden kısa mesafede olması beyinde ciddi hasarlara yol açabilir. (siz de bunu baş ağrısı olarak görebilirsiniz.) birçok telefonla kıyaslama yapacak olursak bence yaydığı SAR orannı çok da yüksek değil yani ortalarda...Ama kullanırken bunu göz ardı etmemekte yarar var. Mesela ; telefonla konuşurken kulaklık kullanın, (telefonun yüzünüze temas etmemesi gerekir.) kemerinize takmayın (kısırlığa yol açabilir.) vb. örnekler verebiliriz. Arkadaşlar bu konu hassas bir konu bu konuyla dalga geçmeyelim ve dikkat edelim..

Ve sorduğunuz son soruya gelince ; aslında motorola modellerinde radyasyonu gittikçe düşürüyor. L7 modeline bakacak olursanız radyasyonu 0,73 kg/watt seyivelerinde. L9 ise 0,59 kg/watt SAR yayıyor.
    Tekrar belirtmekte fayda var çalışma nedeniyle maruz kalınabilen maksimum SAR miktarı 0,40 kg/watt, gündelik hayatta ise max. 0,09 kg/watt...Ayrıca benim bu bilgiyi vermemin bir nedeni daha var ; hepsiburada.com'da yorum yapan bir kişi L9 un SAR değeri 1kg/watt ın üstünde demiş...
    Hepinize sağlıklı günler dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: RavingLunatic

ARKADAŞLAR,ÖNCEKİ MESAJIMDA ŞAKA YAPMIŞTIM....KUSUR ARAYAN ARKADAŞLARIN MESAJINA SİTEM OLARAKTI...

ASIL KONU İSE; TELEFONUN İNCİĞİNİ CİNCİĞİNİ ÇIKARDIM,HATTA ÇOK İLERİ GİTTİM ARTIK GARANTİ DIŞI
    SKİN YÜKLEME GİBİ RİSKLİ GİRİŞİMLERİM OLDU VE BAŞARISIZDA OLDUM...AMA DÜZELTMEYİ BAŞARDIM,AZİMLE İŞEYEN MİSALİ YANİ. YAKINDA BURDA AYRINTILI BİR ANLATIM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ÖZELLİKLE DRIVER SORUNU İLK ENGEL,ONU AŞTIKTAN SONRA GERİSİ ÇOCUK OYUNCAĞI.YANLIZ İNCİK CİNCİK ETTİĞİM İNTERNETTE BİRTANE HAZIR THEMA (SKİN) BULAMADIM, ÜMİTLİ OLDUĞUN YABANCI SİTELERDE BİLE MEVCUT YOK...BİR İKİ DUAYEN PROGRAMLARLA TELEFONUN ANA YAZILIMIYLA OYNAYARAK ÇÖZÜMLER BULMUŞ VE L7 SKİN LERİNİ UYGULAMAYI BAŞARMIŞ AMA ÇOK RİSKLİ.O ANLATIMI SİNDİRİP ÇÖZÜNCE BURDA DA SUNMAYI DÜŞÜNÜYORUM... YADA BİRİLERİNİN BU RİSKİ ALMASINI BEKLERİM

Bekliyoruz bakalım..

• telin özellikleri güzel.

fakat tek sorunum; tuş takımı kilitliyken bir tuşa bastığımızda kilidi aç menüsü gelmeden hemen once (o kısa zman aralığında) saate baktığım zaman en son baktığım saati gösteriyor ancak o menü kalktıktan sonra veya kilti açtığım zaman doğru saati görebiliyorum,
  • quote:

Orjinalden alıntı: punisherx

telin özellikleri güzel.

fakat tek sorunum; tuş takımı kilitliyken bir tuşa bastığımızda kilidi aç menüsü gelmeden hemen once (o kısa zman aralığında) saate baktığım zaman en son baktığım saati gösteriyor ancak o menü kalktıktan sonra veya kilti açtığım zaman doğru saati görebiliyorum,

eet onu bnde anlamadım yane kotu bişy bnde cok denk geldim E2 var bnde ondada aynı sorun var anlamadım gitti
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.