Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda uçuş modu varmı.Sim yokken müzik dinlenebiliyormu ve söylediğim gibi telefon kapalıyken de dinlenebiliyor mu müzik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

Telefonda uçuş modu varmı.Sim yokken müzik dinlenebiliyormu ve söylediğim gibi telefon kapalıyken de dinlenebiliyor mu müzik.

uçuş modu var, uçuş modunu açarak oyun oynayabilir muzik vs dinleyebilirsin,
  • dun itibariyle bende hepsiburada.com dan aldım l9
    sitede üc gün icinde kargoya verilir diyo ama
    ortalama kaç günde gelir bilgisi olan var mı ??
  • Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama sanırım telefona tema yüklenmiyo peki oyun yüklenebiliyomu bu telefon için bildiğiniz bir oyun sitesi varmı?
  • http://www.mpbus.net/(S(925-Motorola_L9-1z29-15-11))/Themes/Nature-4-1.html

BU adreste yeteri kadar tema var ama nasıl yükleniyor bilgisi olan ve yükleyen olursa anlatsın bizde yükleyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ŧคtเђ

Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama sanırım telefona tema yüklenmiyo peki oyun yüklenebiliyomu bu telefon için bildiğiniz bir oyun sitesi varmı?

Evet oyun yüklenebiliyor.. Java oyunların çoğu çaşılıyor..
  • Ya arkadaşlar bende L9 almayı düşünüyorum benimde almamı istermisiniz?yani sizin büyük bir şikayetiniz oldumu hiç telefondan bide telefon java destekli değilmi?
  • forumu okumuyorsun galiba?java desteği var elbette..
  • Size tavsiyem mutlaka bir görün .... çünkü fotoğraflarından çok daha karizmatik bir telefon..

Ben paketi açınca bataryasını makineye takıp tümden boşalana kadar kullandım ....Sonra 13-14 saat ilk şarjını yaptım..gece 11 de kapatıp sabah 8 de açarak 1 hafta şarj gitti..baktım toplamda gelen ve yapılan çağrı süresi 32 dakika..ve bu bir haftalık sürede yaklaşık 45 dakika radyo dinledim...Zil sesi olarak ve duvar kağıdı yüklemesi için de pek çok deneme yaptığım da düşünülürse şarjı gayet iyi diyebilirim..

Bu özelliklerle bu fiyata böyle bir telefon yok..çok ince ve tuşları bilmeyenlerde "dokunmatik mi bu abi?" sorusuyla karşılaşmanıza neden oluyor..siyahının(kendi kullandığım) fotoğraflarını bir ara eklerim görürsünüz
    .
    quote:

Orjinalden alıntı: Ŧคtเђ

Ya arkadaşlar bende L9 almayı düşünüyorum benimde almamı istermisiniz?yani sizin büyük bir şikayetiniz oldumu hiç telefondan bide telefon java destekli değilmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: efebora06

http://www.mpbus.net/(S(925-Motorola_L9-1z29-15-11))/Themes/Nature-4-1.html

BU adreste yeteri kadar tema var ama nasıl yükleniyor bilgisi olan ve yükleyen olursa anlatsın bizde yükleyelim...

efe arkadaşım, verdiğin linki kontrol ettim ısrarla her tarafından L9 skin demesine rağmen denemelerimde başarı sağlayamadım, gerçekten L9 skin olma olasılığı yüksek diye düşünüp ardından türkçe telefonlara bi garizi vardır bu skinlerin diye inanıyorum evet skin ler yükleniyor, açılıyor ama gerisi allah kerim, ekranda yazılar görülmemekte.başka skinlerde denedim onlarda gavur sitelerinden, onlarda da problemler var ama bunlar farklı yazılar görmüyor. Telefonun dilini ingilizceye çeviripte denedim ama nafileYine skin konusunda tıkandık

Telefona o yükleniyormu bu yükleniyormu diye soran arkadaşlara; herşey yükleniyor merak etmeyin, javalı telefonlarda neler varsa bunda da hepsi var, forumda arkadaşlar anlatmışlar biraz araştırırsanız bulursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavingLunatic -- 8 Ocak 2008; 21:39:04 >

• RavingLunatic arkadaşım skin işi yattı mı o zaman? motorolanın müşteri hizmetleri yok mu?onlara sorsak bari? o sitede de çok güzel skinler vardı ama neyse .. belki bi yapan bulunur bekleyelim bakalımmmmm
  • efe vallaha yatmadı yatamaz diyorum sanahala deniyorum ben,pek çok sitede farklı farklı skin ler var. telefonumda çalıştırabildiğim 4 tane skin buldum ama hiçbiri bu telefon için tasarlanmadığı belli, ufak tefek hatalar mevcut.vallaha okadar kurcaladımki, bu telefon üzerine motorola servisini yerim yutarım diyim sana Bu konuda da onların birşey yapacaklarını sanmıyorum, zaten kendileri bu işlemleri desteklemiyorlar.program ve sürücüler genelde rus yazılımcılar tarafından geliştirilmiş.işlem sırasında garanti dışı bırakmış oluyorsunuz telefonunuzu. Ama korkmayın birşey olursa yine yazılımsal çözümler var.Kesinlikle ilk başta yedek alma olayını öğrenin ve uygulayın. Allaha şükür daha geri dönüşü olmayan bir problemle karşılaşmadım...Kesinlikle uyarıyorum,nokia yada sony ericson da olduğu gibi kolay bir işlem değil, yeterince bilgi sahibi olmadan denemeyin...

Bilginiz olsun diye somut örnekler veriyim, genelde forumlarda motorolanın KRZR/RIZR/L7i modellerinin, bazılarıda Z3/K1/L7i modellerinin skinlerini uygulanabileceğinden bahsediyor.telefonun L72 modeliyle tamamen aynı yazılımlara sahip olduğu söyleniyor.Görünümde de L7i ile büyük benzerlikler var ama dediğim gibi hertürlüsünü denedim mutlaka bir uyumsuz noktası oluyor. sebebini net olarak çözemedim fakat ufak hatalarlada olsa kullanabildiğin skin ler oluyor.

Genelde de zaten şikayetler bu yönde, bir bilir kişinin bu modellere ait skinlerin L9 için modifiye yöntemini anlattığı bir forum bile var. ama denemesi çok riskli olduğu için şimdilik bu riski göze alamıyorum. Ben yardım, aştım denerim diyen arkadaşa al sana link

Aslında tek niyetim ekranda götünen iki adet operatör logosonun birini yok etmekti Nerden nereye geldik, hala da şu tarahi ekranda göstermeyi bulamadım ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavingLunatic -- 8 Ocak 2008; 23:29:57 >

• Arkadaşlar koskoca Mersin'de uygun fiyata bu telefonu bulamadığım için vazgeçtim...Bir SE almayı düşünüyorum hepinize çok teşekkürler...Telefon gerçekten karizma, gümüş rengini çok beğendim.Tek hoşuma gitmeyen tarafı ene doğru geniş olması. cx75 imden bile daha geniş ve hoşuma gitmeyen tek yanı o. ama inceliğine diyecek yok. Mersin piyasasında 330 hatta 350 ye çıkan yerler var 300 olanlar da 4 taksit falan yapıyor ben de 330 lira vereceğime bi SE alırım değil mi arkadaşlar?
  • 34us1905 arkadaşım sende internet üzerinden 12 taksit toplam 274 ytl ye alacaksın.korkma kredi kartına hiç bi şey olmaz...
  • [Aslında tek niyetim ekranda götünen iki adet operatör logosonun birini yok etmekti Nerden nereye geldik, hala da şu tarahi ekranda göstermeyi bulamadım ya neyse

AYARLAR/BAŞLANGIÇ AYARLARI/ZAMAN TARİH DÜZELT KENDİSİ EKRANDA GÖRÜNÜR...
    skin işini ve oprt log kaldırırsan buraya nasıl olduğunu yaz bizde kaldıralım bende sevmiyorum cünkü...
  • Efe gözüm; denemiştim daha önceden o yöntemi ama kendimden süpe ettirdin, bir daha denedim yemedi,farklı kombinasyonlar denedim yine yemedi,skin değiştirdim yine yemedi artık SS kanunu diyoruz napalım

Ben avea kullanıyorum ne yaptıysam kurtulamadım ikinci operatör logosundan.Bir tanesi normal logo, ikincisi ise telefonun ayarlarıyla ilgili bir durum,ekran korucusu yani ekran metin yazıları geldiğinde o logo kayboluyor.kısa çözüm olarak tarihi ekranda çıkarabilseydim teorik olarak o logo nun yerinde duracaktı.

Skin yüklemede kullanılan bir yöntem var onu deniyimce renk aldatmacası ile ikincisi görünmez hale geliyor.O da her ekran görüntüsüne uymuyor. Ama kesin çözüm bazı skin lerde var (onunda nasıl yapıldığını hala çözemedim) ekranda bir adet yazı bile yok, yani skin i yüklüyünce yazılar kayboluyor... Skin yükleme işlemini başarı ile gerçekleştirdiysen, yazısız skinleri http://www.modmymoto.com (en geniş motorola forumudur) adresinde bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavingLunatic -- 10 Ocak 2008; 0:53:13 >

• Güncel fiyat listesi (10.01.2008):

Ereyon.com.tr: 272 YTL / 269 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 299 YTL / 287 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 274 YTL / 265 YTL (Havale indirimi)
  • ok.çavuş kızma!!! inşallah telin perte çıkmaz logoyu yok edecem diye
  • sen adapazarında oturuyon galiba. çünkü carrefour expres bizim burdakine çok benziyo.ben de adp. oturuyom

bu arada bende düşünürüm o telefonu görünüşü güzel şimdi inceliyom.
  • bn satıorum hbrin olsun 1 ay oldu alalı garantili faturalı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.