Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola SLVR L9 "1 GB Hafıza Kartı Hediyeli" KDV Dahil : 291,04 YTL

Motorola L9 Link

Motorola L9 Link
  • şarz
  • arkadaşlar video ileri sarma warmi lütfen cewap werin
  • Video ileri geri sarması var. Bu arada gündüz çekimlerinden bi kaç fotoda ekleyebilirmisiniz ?
  • cuma günü şarj ettim,daha dün bitti 4 gün iyi bi rakam,video ileri geri sarma yok,varsada benim telde problem var.
  • Olur mu yahu, v3x'de bile var ileri geri sarma. Video oynatırken sağ yön tuşuna basılı tutup denedin mi ?
  • motorola telefonlarda hücre bilgisi gözüküyor mu? vodafone'un ücretsiz bilgi mesajlarını alabiliyor mu?
  • arkadaşlar sağlamlık konusu nasıl o konuda bilgi verirseniz bide uzun konuşmalarda şarz 4 saat mi 6 saat falan sürüyo mu genelde tlf nu çok düşüren biriyim cevap veriseniz şimdiden tşklr
  • arkadaşlar bu adrese girin çekilmiş resimleri videoları a dan z ye herşeyi war girin bakin yanlız şu video ileri sarma olayını hala anlmadım ver mi yokmu

http://www.mobile-review.com/review/motorola-l9-en.shtml
  • Fikir vermesi açısından telefonun resmini çekip koyabilirmisin ? Teşekkürler...
  • Ben de L7 kullanmış biri olarak ki L9 da aynı kasa üzerine yapıldı.Şunu söyleyebilirim malzeme kalitesi harikuladenin fevkinde bir teldi :). Üstüne üstlük tuş platformunu da L9 da siyah yapmışlarki karizmasına karizma katmış.Tel ekran camı ve gövdesi yani her yeri zor çizilen malzemeden.Çok sağlam gövdesi var.
  • Arkadaşlar benim kutudan data kablosu ve cd çıkmadı, pc ile nasıl bağlayacam l9 u, eğer herhangi bir usb kablosuyla bağlasam, pc ile veri alışverişi için hangi programlar lazım. Linki varsa verbilirmisiniz
  • Mini usb kablosu yeterli. Bağlantı seçeneklerinden hafıza kartı olarak seçersen, pc'ye bağladığında harici disk olarak görüyor. Programa gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Mini usb kablosu yeterli. Bağlantı seçeneklerinden hafıza kartı olarak seçersen, pc'ye bağladığında harici disk olarak görüyor. Programa gerek yok.

Teşekkürler Dostum denedim dediğini , çalıştı. Peki bazı telefonların bilgisayarla etkileşimi için programlar var, yazılım cd si berabe geliyor. Bunun varmı bu şekilde bir özelliği.

Bu arada telefonu kullanıyorum gerçekten kaliteli. Malzeme çok güzel, k300 ile bunun arasında kalmıştım, arkadaş k300 aldı bende motorolanın geçmişini bildiğim için motorolada karar kıldım. Ama gerçekten çok iyi yapmışım. Hiç pişman değilim :):)
  • l9 a hangı programları yukleyebilirz yaa msn felan olurmu yada oyunları nerden bulcazzz l9 icin temalerı felann yardım
  • Kamerasında flash varmı arkadaşım??? Birde ek olarak neydi ya sorumu unuttum hah! tuş takımının rengi değişebiliyormu? vede ayrıca grisimi siyahımı hangisi daha iyi???sizce???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofdemon -- 7 Kasım 2007; 10:35:37 >
  • valla fla_ yok...ben siyah1n1 aldim gri çizilince cok belli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceng

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Mini usb kablosu yeterli. Bağlantı seçeneklerinden hafıza kartı olarak seçersen, pc'ye bağladığında harici disk olarak görüyor. Programa gerek yok.

Teşekkürler Dostum denedim dediğini , çalıştı. Peki bazı telefonların bilgisayarla etkileşimi için programlar var, yazılım cd si berabe geliyor. Bunun varmı bu şekilde bir özelliği.

Bu arada telefonu kullanıyorum gerçekten kaliteli. Malzeme çok güzel, k300 ile bunun arasında kalmıştım, arkadaş k300 aldı bende motorolanın geçmişini bildiğim için motorolada karar kıldım. Ama gerçekten çok iyi yapmışım. Hiç pişman değilim :):)

Motorola mobile phone tools diye bir program var. Onu limeware'dan indirebilirsin. Link veremiyorum, Tel defterini ve sms'leri yönetmek için kullanışlı bi program. Onun dışında işe yaradığı birşey yok.

L9 Temalarıyla ilgili yukarıdaki postta bilgi vermiştim. Temaları ;

www.modmymoto.com adresinden indirebilirsiniz. Yüklemek için skiman programını kullanın.

• quote:

Orjinalden alıntı: RAMBLER

valla fla_ yok...ben siyah1n1 aldim gri çizilince cok belli olur

Teşekkürler cevap için ama birtanesi eksik tuş takımının renkleri değişiyormu bunu belirtmemişsin. Teşekkürler
  • wala bu üçüncüsoruşum bakalım bu sefer cewap alabilcekmiyim

bu telde video ileri sarma özelligi warmi ?????????????????

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.