Bildirim
Motorola Milestone Alınırmı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
galaxy s 1400, iphone 4 1600 lirayken, özellikleriyle fiyatını hakeden bir ürün bence.
bu ikisinin rakibi değil ama rakibi olduğu 3gs den daha özellikli bir telefon. ben olsam almayı ciddi düşünürüm. -
alinir mi bilemiyorum hocam ama ürün gercekten benimde gözümü aliyor cok güzel bir ürün -
Bayramdan önceydi. İnceledim, özellikleri falan güzel geldi. Cebime 1200 tl koydum bir teknosa mağazasına incelemeye gittim. "Not: Bende HD2 var"
Bayağı bir inceledim, %90 alacak gibiyim. Çantadan çıkardım HD2 yi açtım androidi çalışmalarında bi fark göremedim. Fark şöyleydi. HD2 nin eşek kadar ekranının yanında milestone ekranı çok ufak göründü. Ufak ve uzun. Bir hdmi çıkışı ve 8 mp kamerası için HD2 yi bırakıp Milestone alasım gelmedi. Bir de HD2 den sonra oyuncak gibi göründü gözüme. Arka tarafındakı mavi kısmın plastiği de pek hoşuma gitmedi.
Not: Eğer Android li telefon istiyorsanız HTC Desire leri Vodafone satmaya başlamıştı. İlk tercih olarak Desire sonrası için Milestone düşünülebilir. Ama HD2 niz varsa her ikisini almak da anlamsız olur. -
O fiyatı kesinlikle hakeden bir cihaz. Yani alınır. -
Hocam bence hiç uğraşma, paran varsa direk htc desire yada samsung galaxy 9000 al derim. marta kadar falan beklerim dersen
Nexus S
Galaxy 2
ve HTC Desire HD
gelir Türkiye'ye... -
oncelikle hepinize ck tesekkrler yardmlarnz icn.
onclkle bnm max snirim 1000 tl onuda zor toparladim.
bide bnm bahsettigim telefon 1200 tllik milestone xt(***) tm htrlymdm nmarasni 270 di snrm o dgl. bnm bahsettigim 1000 tllik milestone yandan klavyesi acilandan.
birde suanki tlfnm gm735 bnu kardesm e vericm.
bnm bahsettgm milestine hkkndaki dsnclernzi bklyrm. -
quote:
Orijinalden alıntı: ercanakin94
oncelikle hepinize ck tesekkrler yardmlarnz icn.
onclkle bnm max snirim 1000 tl onuda zor toparladim.
bide bnm bahsettigim telefon 1200 tllik milestone xt(***) tm htrlymdm nmarasni 270 di snrm o dgl. bnm bahsettigim 1000 tllik milestone yandan klavyesi acilandan.
birde suanki tlfnm gm735 bnu kardesm e vericm.
bnm bahsettgm milestine hkkndaki dsnclernzi bklyrm.
XT720 XT720 nin kamera bakımından üstünlüğü var. Ama işlemci ve klavye bakımından da Milestone nin üstünlüğü var. Ayrıca evet aralarında 200 TL gibi bir fark var.Yani kamera önemli değilse düşünmeden Milestoen alabilirsin. Ha bu arada kamera önemliyse 990 TL ye N8 var. İlgini çeker mi bilmiyorum ama. İşlemcisi biraz düşük. Diğer özellikleri sağlam bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 30 Kasım 2010; 8:49:31 >
-
arkadaşlar bu milestone un iki modeli var (2 den bahsetmiyorum ) bi 8Mp lik model var bide görünmü çok daha hoş bi model var farkı nedir acaba ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: eediz
arkadaşlar bu milestone un iki modeli var (2 den bahsetmiyorum ) bi 8Mp lik model var bide görünmü çok daha hoş bi model var farkı nedir acaba ??
8mp olanda (xt720) kamera özellikleri ön planda. xenon flaş var. dikkatli bakarsan telefon sağ alt tarafında çok az genişliyor.
5mp olan milestoneda ise işlemci daha yüksek ve fiziksel klavye var. xt720de fiziksel klavye yok. -
öneriniz hangisidir çokm esaj yazan ve şarja önem veren biri olarak ?? -
5mp olan..... -
bende öyle düşündüm. teknosa da 999 tl ama ikinci el almak istiyorum güvenilir temiz satan biri olursa haber verin lütfen. -
sıfır al vod faln ykmu, bnim knularıma da yardm edermisn eediz -
ne konuları nasıl edeyim ?? :D -
quote:
öneriniz hangisidir çokm esaj yazan ve şarja önem veren biri olarak ??
çok mesaj yazıyosan klavyeli olan tabiki. böyle bi rahatlık yok. -
samsunglar eskiye göre daha iyi olsada yok yani alma ben bidaha elimi vurmam pek sevmeedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: octaine
quote:
öneriniz hangisidir çokm esaj yazan ve şarja önem veren biri olarak ??
çok mesaj yazıyosan klavyeli olan tabiki. böyle bi rahatlık yok.
ok tşekkürler bende onda karar kılmıştım bakalım artık. ama satan birileri yok yani kimsede yok telefon doğru dürüst :(( -
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44841911
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44827027
bunlara bakarmısınız... -
hiç bi fikrim yok iki telefon hakkındada ama htc yi de samsung u da sevmiyorum eski htclerden biri vardı arkadşata berbattı ama bilmiyorum sevmiyorum ben pek fazla
Benzer içerikler
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- pttavm telefon alınır mı
- kapalı kutu telefon satmak
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X