Şimdi Ara

Motorola Milestone XT720 İnceleme ve örnekler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
15.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mandrake

Bu cihazı kullanan arkadaşlar genel anlamda memnunlar sanırım. Benim öğrenmek istediğim konulardan biri de telefon ekran dokunmatiği gerçekten iyi mi? Çünkü tuş olmadığı için bu çok önem taşımakta. Özellikle push mail sistemi iyi çalışıyor mu? Sertifika vb. sorunlar var mı? Bir de örneğin bir mail aldınız bunu sms ile yanıtla seçeneği var mı? Yani x kişisinden bir mail geldi ben bunu sms ile yanıtla diyebiliyor muyum? (o kişinin mailine atanmış cep numarası tabiki varsayıyoruz)

dokunmatik konusunda şöyle söyliyim: iphone'unkine(bundan önce arkadaşın iphone'u birkaç hafta ben kullanmıştım) 10 üzerinden 10 dersek bu 8-9 civarı birşeydir, 8den aşağı kesinlikle değil. mail sistemleri gerçekten iyi çalışıyor, birçok mail hesabı(gmail, hotmail, hatta mynet mail bile:) ) dahili mail uygulamasında destekleniyor, sadece eposta adresi ve şifrenizi girmeniz yeterli. mail olayına gelince henüz bizzat denemediğim icin birşey diyemicem ama büyük ihtimalle vardır, özellikle maili gönderen kişinin eposta adresini telefon defterinizdeki kişi bilgisine eklemişseniz olması lazım... bunu hatırlattıgın iyi oldu, yarın bi deniyim :)

• Dokunmatiğinin 8 olmasıda çok çok iyi bence.. Ben iphone 3g kullanıyorum şuan. Dokunmatiği mükemmel ama diğer özellikleri artık yetersiz kaldığı için yeni bir cihaz alacağım. XT 720 gerçekten çok hoş duruyor. Kamera performansı da etkileyici. Bayağı inceledim net üzerinden ama insan eline alıp incelemesi bir farklı tabikii. 2.2 versiyonu yüklenebiliyordur sanırım. Evet benim için gelen maillere sms ile yanıtlama özelliğinin olması çok önemli. Gerçi android olduğu için muhakkak bir program vardır bu işlevi yerine getiren. SMS, Mail vb. uyarılarında ses tonu da çok önemli benim için , umarım çok kısık değildir. İphone da çok kısık çünkü.. İşim gereği sürekli maillerim gelmekte ve bunları en kısa şekilde cevaplamak önem taşıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Dokunmatiğinin 8 olmasıda çok çok iyi bence.. Ben iphone 3g kullanıyorum şuan. Dokunmatiği mükemmel ama diğer özellikleri artık yetersiz kaldığı için yeni bir cihaz alacağım. XT 720 gerçekten çok hoş duruyor. Kamera performansı da etkileyici. Bayağı inceledim net üzerinden ama insan eline alıp incelemesi bir farklı tabikii. 2.2 versiyonu yüklenebiliyordur sanırım. Evet benim için gelen maillere sms ile yanıtlama özelliğinin olması çok önemli. Gerçi android olduğu için muhakkak bir program vardır bu işlevi yerine getiren. SMS, Mail vb. uyarılarında ses tonu da çok önemli benim için , umarım çok kısık değildir. İphone da çok kısık çünkü.. İşim gereği sürekli maillerim gelmekte ve bunları en kısa şekilde cevaplamak önem taşıyor...

2.2 yüklenebiliyor tabikide, test sürümleri şuan deneme aşamasında hatta, 1-2 ay içinde gelicek son sürümler. dediğin gibi android, illaki vardır bir yolu :) bildirim ses tonlarına gelince, hepsini tek tek istediğin sesi ayarlayabiliyorsun, kendi sesleri haricinde zaten telefona attığın mp3'leride kullanabiliyorsun bu uyarılar için. sesi güçlü gerçekten, içinde ekolayzırıda var kulaklık ve hoparlör için istediğin ayarı daha yüksek ses seviyesini vs. ayarlayabiliyorsun :)

• xt720 ile desire arasında kalmıştım. ama desıre aldım. ama aklım hala milestone xt720 de. desire gerçekten güzel bir alet ama ele tam oturmuyor. en ufak bir dikkatsizlikte kesinlikle elden düşer. 2.2 olarak bana geldi ses çok zayıf. motorolada zil sesleri hep güçlü olmuştur birde ele iyi oturur. kaymaz. ve sağlamlık açısından başka bir alet tanımıyorum. bir süre kullanayım bakalım olmazsa xt720 ile değiştiririm. ama bilindiği gibi android güncellemler desire a ilk önce geliyor. motorola için olanlar ise motorola nın kendine ait ara yüzünden dolayı yenden uyarlaması gerekiyor ki buda 2-3 ay zaman alıyor. samsungda bunun çok örneğini gördüm.. bence telefonlarda içerikten ziyade kullanım kolaylığı çok önemli. tek el ile kullanma, mesaj yazma ve gönderme, telefon da kişi ararken gibi kullanım kolaylıkları önemli bence. xt720 de bunlar nasıl? bunu kullanana arkadaşlar kullandıkları başka telefonlara göre artı ve eksilerini yazabilirlermi?

• Eldeki V9'u değiştirmeyi düşünürsem ilk alternatif bu olacak muhtemelen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurolyakal

xt720 ile desire arasında kalmıştım. ama desıre aldım. ama aklım hala milestone xt720 de. desire gerçekten güzel bir alet ama ele tam oturmuyor. en ufak bir dikkatsizlikte kesinlikle elden düşer. 2.2 olarak bana geldi ses çok zayıf. motorolada zil sesleri hep güçlü olmuştur birde ele iyi oturur. kaymaz. ve sağlamlık açısından başka bir alet tanımıyorum. bir süre kullanayım bakalım olmazsa xt720 ile değiştiririm. ama bilindiği gibi android güncellemler desire a ilk önce geliyor. motorola için olanlar ise motorola nın kendine ait ara yüzünden dolayı yenden uyarlaması gerekiyor ki buda 2-3 ay zaman alıyor. samsungda bunun çok örneğini gördüm.. bence telefonlarda içerikten ziyade kullanım kolaylığı çok önemli. tek el ile kullanma, mesaj yazma ve gönderme, telefon da kişi ararken gibi kullanım kolaylıkları önemli bence. xt720 de bunlar nasıl? bunu kullanana arkadaşlar kullandıkları başka telefonlara göre artı ve eksilerini yazabilirlermi?

Tek eksiği işlemcisinin 720 MHZ olması ki bu çok küçük bir fark yaratacaktır (60-70 salise.)Saniye bile değil yani.Dokunmatiği harika, kamerasının fps'si 25 değilde 30 olsa daha iyi olurdu (daha akıcı) bunun dışında ki bunları biz çok az hissederiz çok çok az, en iyi multimedya telefonu diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan Aybek

Tek eksiği işlemcisinin 720 MHZ olması ki bu çok küçük bir fark yaratacaktır (60-70 salise.)Saniye bile değil yani.Dokunmatiği harika, kamerasının fps'si 25 değilde 30 olsa daha iyi olurdu (daha akıcı) bunun dışında ki bunları biz çok az hissederiz çok çok az, en iyi multimedya telefonu diyebilirim.

işlemci hızı çokta sorun değil, kaldıki 720MHz ile bir önceki milestone'dan gerçekten gözle görülür derecede hızlı ama bu yetmez diyenlerde merak etmesin Android bu en nihayetinde :) OC ile 1.2GHz'e sorunsuz şekilde çıkmakta. pil ömrüne gelince, 1.2de dogal olarak hızlı götürmekte ama 1GHz'de normal kullanım gibi gidiyor: telefon görüşmeleri, wi-fi vs. kullanımında cok fark yok pil ömründe sadece OC ile oyun oynadığınızda yalayıp yutmakta bataryayı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sariugur

quote:

işlemci hızı çokta sorun değil, kaldıki 720MHz ile bir önceki milestone'dan gerçekten gözle görülür derecede hızlı ama bu yetmez diyenlerde merak etmesin Android bu en nihayetinde :) OC ile 1.2GHz'e sorunsuz şekilde çıkmakta. pil ömrüne gelince, 1.2de dogal olarak hızlı götürmekte ama 1GHz'de normal kullanım gibi gidiyor: telefon görüşmeleri, wi-fi vs. kullanımında cok fark yok pil ömründe sadece OC ile oyun oynadığınızda yalayıp yutmakta bataryayı :))

OC'yi nasıl yapıyorsun?

• quote:

OC'yi nasıl yapıyorsun?

öncelikle telefonu root etmek gerekiyor ki bu 5sn'lik iş, Universal Androot yazılımı ile tek dokunmada iş bitiyor ve bundan sonra telefonun tüm fonksiyonları, en gizli sistem özelliklerine dahi erişim açılıyor. ondan sonra Milestone Overclock uygulaması ile yine tek dokunmayla istenilen frenkansa OC yapılabiliyor sorunsuz! bu uygulama orjinal milestone'lardada çalışıyor ancak onların pili daha çabuk tükenmekte OC ile.
  • Bu Telefon İle Nokia N8 Arasinda Gidip Geliyorum.Keşke HTC Desiremi Satmasaydim. Android İstiyorum Arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Bu Telefon İle Nokia N8 Arasinda Gidip Geliyorum.Keşke HTC Desiremi Satmasaydim. Android İstiyorum Arkadas.

HTC'de güzel telefonlar yapıyor, beğeniyorsan gerçekten satmamalıydın :))
    ama bu ve nokia arasında kesinlikle bu, doğru yolu sen zaten bulmuşsun: Android ;))
  • n8'in wave'ın 900 larda gezdiği bir zamanda bu cihazın 1200 lerde dolaşması pek iyi değil.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 1 Kasım 2010; 11:07:09 >
  • arkadaşlar.. xt720 nin pil ömrü nasıl? kağıt üzerinde desire'ın daha uzun görünüyor ama şu an desire sahibi olalrak bence yetersiz. acaba xt720 de pil durumu nasıl?
  • antika symbian'lı nokia'lardan birkaç gömlek üstün olduğu için fiyatı o seviyelerde olabilir belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

n8'in wave'ın 900 larda gezdiği bir zamanda bu cihazın 1200 lerde dolaşması pek iyi değil.....

bir symbianlı ve bir badalı telefon androidlinin rakibi olamaz bence. kulvarları farklı bi kere. bu telefonun rakipleri htc desire ve samsung galaxy s bana göre.
  • Selam. Desire da not yazma yeri varmı? ayrıca şifreli bir bölüm varmı? veya markette böyle bir program. yani gizli bilgileri yazıp şifreli saklayabileceğim bir yer veya program? Yine şarjda ((: .. napcaz bu desire'ın pil sorununu bilmiyorum. kaldıki o kadarda çok konuşmuyorum.
  • Ben sadece işletim sistemi olarak bakmam, donanım benim için daha önemli ..şu anki rakipleri daha iyi donanımla daha ucuza satılıyor sedece androidin o fiyat farkına sebep olacagını zannetmiyorum moto her zamanki gibi verdiğinden daha fazlasını istiyor eski bir motorola kullanıcısı olarak yazıyorum bu satırları xt720 900 civarı satılırsa hatta fiyat kırıp 800 lerde satılırsa ancak iş yapar aksi halde vitrinlik olur o kadar...
  • haklısınız bu telefon un 900 tl civarlarında olması lazım. yoksa parsayı başkaları toplar her zamanki gibi
  • e-book opsiyonu var mıdır bunda acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Ben sadece işletim sistemi olarak bakmam, donanım benim için daha önemli ..şu anki rakipleri daha iyi donanımla daha ucuza satılıyor sedece androidin o fiyat farkına sebep olacagını zannetmiyorum moto her zamanki gibi verdiğinden daha fazlasını istiyor eski bir motorola kullanıcısı olarak yazıyorum bu satırları xt720 900 civarı satılırsa hatta fiyat kırıp 800 lerde satılırsa ancak iş yapar aksi halde vitrinlik olur o kadar...

bundan iyi olupta ucuz olan hangi telefonlar var allah aşkına? yazar mısın buraya??? sırf o hassas dokunmatiği bile sağlayabilecek başka marka yok doğru dürüst...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.