Şimdi Ara

Motorola Milestone XT720 İnceleme ve örnekler... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
15.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Motorola saglam cihazlar uretir. xt720'nin tek eksik gibi görünen yani official upgrade gelmeyecek olmasidir; ama muthis bir multimedya telefonudur. uzun yillar calisabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Motorola saglam cihazlar uretir. xt720'nin tek eksik gibi görünen yani official upgrade gelmeyecek olmasidir; ama muthis bir multimedya telefonudur. uzun yillar calisabilir.

upgrade nin gelmemesi pek ilgilendirmiyobeni ya o yüzden bu telefonda yogunlaştım ..acaba kronik bi boya atması sorunu varmı onu merak ediyorum ?
  • gormedim, duymadim. soft touch kisimlsrda zamanla olabilir herhalde... pil kapagi mesela...

silikon kilifla kullanabilirsiniz onlem olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

gormedim, duymadim. soft touch kisimlsrda zamanla olabilir herhalde... pil kapagi mesela...

silikon kilifla kullanabilirsiniz onlem olarak...

peki teşekkür ederim
  • 950 lira çok bence. biraz daha eklersen galaxy s falan alabilirsin.
  • malzeme kalitesi cok kotu samsung un.
  • benimde var motorola xt720 benim sağlamlığına veya fotoğraf kalitesine lafım yok benim tek memnun olmadığım konu facebooktaki videoları desteklemiyor flash player yüklemek istiyorum işletim sistemin android 2.2 yüklü olması gerekiyormuş benim telefonda ise android 2.1 yüklü birde birkaç uygulama yüklediğim zaman kasılmalar başlıyor telefonun dahili hafızası 300 mb mış kurduğum uygulamalar ekran kartından çalışsın istiyorum bu seferde garanti dışı kalıyormuş güncellemeler ne zaman cıkacağı veya cıkıp cıkmıyacağıda belli değil onun haricinde bu telefonla ilgili benim de sorunum yok
    :)
  • 2.1 sürümünde sd karta programlarını taşımak için ekstra yazılım kullanmalısınız örnek Apps2SD bu yazılımla istediğini gerçekleştirebilirsin.
    burayı takip edebilirsin.
    http://motomodtr.forumcommunity.net/

Ayrıca garanti olayını düşünme aynı iphone3-4'te olduğu gibi froyoyu kurarsın kullanırsın bir sıkıntı anında tekar factory rom yüklersin olur biter :D, aynı iphone gibi yani.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayel_kara

2.1 sürümünde sd karta programlarını taşımak için ekstra yazılım kullanmalısınız örnek Apps2SD bu yazılımla istediğini gerçekleştirebilirsin.

Ayrıca garanti olayını düşünme aynı iphone3-4'te olduğu gibi froyoyu kurarsın kullanırsın bir sıkıntı anında tekar factory rom yüklersin olur biter :D, aynı iphone gibi yani.

saygılar

verdiğin adrese girdim ve bunu buldum http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=43718512 tek korkum ya bir hata olursa garanti dışı kalırsa tek korkum o cok güzel site yanlız kayıt nasıl olunuyor dikkat ettimde menü yapısı ingilizce

• quote:

2.1 sürümünde sd karta programlarını taşımak için ekstra yazılım kullanmalısınız örnek Apps2SD bu yazılımla istediğini gerçekleştirebilirsin.

saygılar
    bu sitenin miladı dolmuş her halde kayıt oldum ama konu acamıyorum veya yanıt yazamıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

quote:

saygılar
    bu sitenin miladı dolmuş her halde kayıt oldum ama konu acamıyorum veya yanıt yazamıyorum :(

Miladı dolmadı sen üye olamamışsın dostum.

• arkadaşlar lütfen yardım... motorola milestone xt720 telefonumu dexters froyo 2.2 yaptım telefonun şebekesi gitti hiç bir sim kartı tanımıyor. lütfen ne yapacagımı söyleyin
  • bugün itibarı ile bu tel i almış bulunmaktayım flash player ile sıkıntı yaşıyorum birde android markete nasıl girilir bunlarla ilgili bilgi verirseniz sevinirim ilk defa böle bi tel kullandığım için biraz eksiğim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtfahrettin

bugün itibarı ile bu tel i almış bulunmaktayım flash player ile sıkıntı yaşıyorum birde android markete nasıl girilir bunlarla ilgili bilgi verirseniz sevinirim ilk defa böle bi tel kullandığım için biraz eksiğim şimdiden teşekkürler

Cihazında orjinal rom var ise,flash kuramazsın ve market yoktur.. Detaylar için şu siteden yararlanabilirsinhttp://motomodtr.forumcommunity.net/?f=6880317
  • Arkadaslar Merhaba;
    Benim bir sorunum var da sımdı marketten ındırdıgımız uygulamalar hep telefon hafızasını ısgal edıyor ve bır sureden sonra da tel hafızası doluyor acaba bı marketten ındırdıgımız uygulamaları hafıza kartına gondermemız ya da yenı ındırlecek olanların konumunu hafıza kartına dogru yonlendırmek mumkun mudur acaba cok zor durumdayım bı yardım edebılırsenız cok mınnetkar kalırım sımdıden tesekkurler astro file manager da var ben de bu arada
  • app2sd yi kurun. karta tasiyin.
  • MERHABALAR BEN MOTOROLA MİLESTON XT720 KULLANIYORUM TELEFONUMU ŞARJ EDEMİYORUM BATARYA YERINDE SORU ISARETI CIKIYOR LUTFEN SORUNUN NEDEN KAYBAKLANDIGINI BILEN VARSA YARDIMCI OLABILIR MI??
  • telefonu satın almayı düşünüyorum fakat bi sorum olucak. genel özellikleri tam aradığım gibi ama bana birde önde kamerası olan bi cihaz lazım. görüntülü arama vs için. bu cihazda varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.