Şimdi Ara

Motorola Milestone XT720 İnceleme ve örnekler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
15.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi burada o öyle bu böyle diyip sidik yarışına girecek değilim samsung wave ve nokıa n8 xt720'den daha donanımlı cihazlar ama 900 küsür fiyata satılıyorlar elbetteki maliyetleri çok daha uygun fiyata satılmalarını sağlayabilir(moto da öyle) ama şuan için yinede iyi fiyata satılıyorlar ....ha xt720 motoroladır çok daha ayrıntı ve tasarım farklılıkları vardır(dış kaplamasından kamera tutuş şekline kadar)ama unutmamalıki alması kolay satması zordur ve tam codek desteği yoktur, tüketiciye güven vermemektedir... rakipleriyle azda olsa mücadele edebilmesi için daha cazip fiyat veya kanpanya seçenekleri olması lazım bence....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

şimdi burada o öyle bu böyle diyip sidik yarışına girecek değilim samsung wave ve nokıa n8 xt720'den daha donanımlı cihazlar ama 900 küsür fiyata satılıyorlar elbetteki maliyetleri çok daha uygun fiyata satılmalarını sağlayabilir(moto da öyle) ama şuan için yinede iyi fiyata satılıyorlar ....ha xt720 motoroladır çok daha ayrıntı ve tasarım farklılıkları vardır(dış kaplamasından kamera tutuş şekline kadar)ama unutmamalıki alması kolay satması zordur ve tam codek desteği yoktur, tüketiciye güven vermemektedir... rakipleriyle azda olsa mücadele edebilmesi için daha cazip fiyat veya kanpanya seçenekleri olması lazım bence....

Samsung wave nasıl oluyorda bu cihazdan daha donanımlı oluyor ? Samsung bada OS işletim sistemi 5 mp led flash super amoled ekran vs. Nokia n8 de daha yeni çıktı dur bakalım daha bir kullanıcı yorumlarını görelim ondan sonra ayrıca cihaz symbian ! Alması kolay satması zor derken bir telefonu alırken satmak içinmi alıyoruzki? Codec desteği yeterli ayrıca bir program ile mkv filmleri bile izleyebilirsin. Uzun bir aradan sonra sadece bir firma bu cihazları Türkiyeye getirdi isteyen alır isteyen almaz.Tüketici neye güvenip neye güvenmeyeceğini gayet iyi bilir.

• Simdi su xt720 ye android 2.2 gelicekmi
  • dogangoxel....

işte bahsettiğin gibi sadece bir firma getirdi ve iyi satış yapabilmesi için daha cazip fiyatlar sunması gerek benimde kaç günden beri yazdıgım bu.....

bu arada bu cihazın android ve hdmı çıkışı dışında wave dan bir üstünlüğü yok bence ,ki android le bada arasında en azından benim için bir fark yok...onun dışında

işlemci ram ,rom....
    ekran.....
    video kayıt......(xt720 3gp kayıt yapıyor)
    video oynatma...(hd videoları her formatta wave gibi oynatamaz)
    müzik çalar ...(5+1 destegi)

gibi özelliklerde wave dan üstün değil kamerası 8mp xenon flaşlı ama çekilen fotograflar wave ın fotograflarından üstün değil hatta fazlasıyla norse lü tabi çekimi yapan kişinin de elle ayar yapmayı bilmesi gerek o yüzden kesin bir yargıya varılamaz kısacası fiyat düşmeli diyorum ve bunu moto yu seven ama marka fanatiği olmayan biri olarak söylüyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 6 Kasım 2010; 10:21:01 >

• @ mcebi001

Bu cihazın yurt dışındaki fiyatı makul her teknolojik alet gibi buda vergi vs olduğundan bu fiyata satılıyor.Türkiyede Satılması bile bir şans ! Çünkü motorola uzun zamandan beri cihaz göndermiyor Türkiyeye.Bir örnek vermek gerekirse Motorola milestone yurt dışı fiyatı 550 $ ( 770 tl ) Türkiyede 1000 tl .Sence üstün olabilir ama bence değil . Bunda süper amoled olması birşey ifade etmiyor veya 1 ghz işlemci olması.Ona bakarsak Toshiba gt01 cihazdada 1 ghz işlemci var.Bu cihaz 550 mhz çalışırken 1.3 ghz kadar çıkabiliyor.Ayrıca video kayıt Mp4 şeklinde.Marka fanatikliği falan yaptığım yok sadece gerçekleri anlatıyorum.

Samsung 3.3 " 480*800 super amoled 5 mp led flash
    Motorola milestone xt 720 3.7", 480 x 854 FWVGA 8 mp xenon flash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 6 Kasım 2010; 11:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariugur

1- kutu icerigi resmi zaten var, kulaklik sarj vs. standart seyler iste daha neyini gosterim, aletin resmi yok evet cunku ilk basta cekmeyi unuttum sonrada zamanim olmadi bidaha...

2- teknosada satilior evet ama onlardada ayni galaxy s gibi markete girememe durumu mevcut, sirf onun icin her seferinde programla ugrasarak markete girip ekstradan 100 tl verene asil gecmis olsun demek lazim :)

selamlar,

bu olayı acıklar mısın? market ne kdr kısıtlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaSiN_AMD

quote:

Orijinalden alıntı: sariugur

1- kutu icerigi resmi zaten var, kulaklik sarj vs. standart seyler iste daha neyini gosterim, aletin resmi yok evet cunku ilk basta cekmeyi unuttum sonrada zamanim olmadi bidaha...

2- teknosada satilior evet ama onlardada ayni galaxy s gibi markete girememe durumu mevcut, sirf onun icin her seferinde programla ugrasarak markete girip ekstradan 100 tl verene asil gecmis olsun demek lazim :)

selamlar,

bu olayı acıklar mısın? market ne kdr kısıtlı ?

google ile olan anlaşmazlıklardan ötürü bazı google servisleri gibi market'ede hiçbir şekilde erişemiyor alet, yasaklı olarak geliyor resmi satışlardan alınanlar. bunun çözümü yine Motorola'nın sunduğu orjinal ama avrupa versiyonlarından birini kullanarak telefonu formatlamak ve onu yüklemek.

• Selamlar,

Öncelikle motorola milestone xt 720 almayı düşünen birisi olarak tüm sayfayı bir solukta okudum.
    Sayfayı hazırlayan arkadaşımıza ve diğer yorumları yapanlara teşekkür ediyorum.
    Birkaç sorum olacak ?

1-Sizce verdiğimiz parayı hakedecek mi?

2-Telefonun en büyük eksik yanları ve kötü yanları nelerdir ?

3-Tarayıcısı flash dosyalarını destekliyor mu yoksa illa farklı browserlar mı indirmek gerekiyor ?

4-Telefonun arkası nasıl acaba kimileri yumuşak tuhaf vs. demiş.

5-Renk seçenekleri ile ilgili bilginiz var mı biryerde mavi gördüm ve hoşuma gitmedi siyah vs. var mıdır ?

6-Radyosu kötü mü yoksa ben mi yanlış anladım ?

Şimdiden teşekkürler.
  • Jovanovic dostum burdan cevaplıyayım....
    1-800-900 ıyı fıyat ben teknosadan aldım 1250 verdım kesınlıkle fazla...
    2-telefonun öyle kotu bır yanı yok ama ustunlugude yok aslında kısaca sunu yazayım
    ıyı hos guzel telefon ama bu paraya galaxy s alabılırsın kullandım bılıyorum kesınlıkle daha ıyı
    ama tabı zevkler ve renkler farklıdır ben cok tel degıstıren bırı oldugum ıcıın bunuda aldım ama uzun kullanacaksan galaxy s ı tavsıye ederım....
  • Uzun kullanacağım ama yurtdışından alacağım için maliyeti 800 lirayı ancak bulacaktır.
  • aslında sonyericcon vivaz düşünüyodum fakat bi türlü karar veremedim daha önce bi cok motorola ürünü kullandıktan sonra başka telefon kullanmak sıkıcı gelio nokia vs. kullandım gayet rezalletti iyileride var tabii ama motorola nın bazı kücük ama cok kullanışlı özellikleri var not defteri gibi sizce vivaz mı alayım Milestone
    mu?
  • sony'nin akıllı telefonlarını bilmiyorum, hiçbirini kullanmadım o yüzden sana kesin birşey söyleyemicem. dokunmatiği nasıl, ekran netliği, ses çıkışı, internette gezinmesi vs. kullananlara sorman lazım ama sony'nin cihazlarında hep eski versiyonlar oluyor bildiğim kadarıyla, android 2.1 bile yeni yeni gelcek(oda gelicekse), aletlerde 1.5 mi 1.6 mı ne var içinde gelen..

edit: şimdi tekrar baktımda emin olmak için, android bile yokmuş bunlarda hala symbian var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariugur -- 16 Kasım 2010; 14:58:27 >
  • Hocam xt 720 olası bir android 3'ü destekleyecek mi acaba ?

Ram en az 512 isteyecekmiş diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Hocam xt 720 olası bir android 3'ü destekleyecek mi acaba ?

Ram en az 512 isteyecekmiş diyorlar.

öyle bi duyum bende aldım ama emin değilim, işlemcisi 1.2'ye kadar rahat rahat çıkan bir telefon, ROM kapasiteside yeterli ama RAM'den bende emin değilim işte... yanlız daha 2.2'nin buna gelmesine 1 ay kadar bir zaman var, aralığın sonlarına doğru yayınlancak bir sorun olmazsa. google'da 2.3 andorid'i yeni yeni çıkarıyor, 3'e bence baya var. o çıktıktan sonra bile telefonlara uygun versiyonun üreticiler tarafından hazırlanıp dağıtımıda bir o kadar alcağından pek sorun olmasın kafanda o bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariugur -- 17 Kasım 2010; 16:09:56 >
  • motorola kullanıcı forumlarında okudugum kadarı ile 2.2'ye güncellemeyi kısa vadede düşünmedikleri yazılıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

motorola kullanıcı forumlarında okudugum kadarı ile 2.2'ye güncellemeyi kısa vadede düşünmedikleri yazılıydı.

şuan öyle gözüküyor evet, ama çıkmadık candan ümit kesilmez diyip avutuyoruz kendimizi :p
  • arkadaşlar hepinize slmlar öncelikle sony ericcson xperia x10 ve motorola xt720 arasında kaldığımı sölemeliyim. ben daha çok motorolayı istiyorum ancak sizden bu telefonu alabileceğim bi yer istiyorum şu an teknosa fiyatı çok uçuk (1200tl) ve market kısıtlaması var acaba kullanan arkadaşlar veya bildikleri bi yer var mı tam kutu içeriği ve türkçe olması yeterli bilgilendirirsiniz umarım teşekkürler iii günler
  • telefonun kamera ve video çekimleri çok çok kötü. 8 mp omasına rağmen lens farkı var. samsung 5 mpler çok daha iyi çekiyor.
  • motorola dün resmi açıklama yaptı android 2.2 xt720 modeline gelmiyecek. 2.1 de kaldılar yani. yazık. o kadar para ver sonra yazılım desteği gelmesin. teknosalarda 1400 küsür lira sanırım. almayın sakın.
  • telefon bana hediye geldi.bu teknolojiye biraz uzağım.modem olarak kullanabilirmiyim bilgisayarıma bağladığımda telefonumun modem özelliğini kullanabilirmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.