Şimdi Ara

Motorola Milestone XT720 İnceleme ve örnekler... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
15.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hi-Tech-Man

motorola dün resmi açıklama yaptı android 2.2 xt720 modeline gelmiyecek. 2.1 de kaldılar yani. yazık. o kadar para ver sonra yazılım desteği gelmesin. teknosalarda 1400 küsür lira sanırım. almayın sakın.

o olay mazide kaldı, moto.dan olmasada Froyo'muz var taş gibi ;))
  • bu telefonun işlemci 1.2 lere kadar çıkmış nasıl oluyor anlamak mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan

bu telefonun işlemci 1.2 lere kadar çıkmış nasıl oluyor anlamak mümkün değil

"Milestone Overclock" yazılımı var, sırf bu cihazlar(moto. milestone, milestone xt720 serisi) için geliştirilmiş, 550MHz ile 1200Mhz arasında bir hızda çalıştırıyor ve CPU'yu ve hızına göre voltajıda kendisi ayarlıyor iyi şekilde... tabi uzmanlar için yüksek hızda daha düşük voltaj ayarlamak mümkün pilden tasarruf için ama hızla voltaj dengesi iyi tutturulmalı yoksa cihaz donuyor ve reset atılması gerekiyor doğal olarak. tabi varsayılan değerlel kullanıldığında tamamen zararsız, 1.2GHz'de sorunsuz çalışıyor alet ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariugur

update ile 3G sorunsuz çalışıyor mu sariugur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 1 Mart 2011; 2:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

update ile 3G sorunsuz çalışıyor mu sariugur?

evet, edge-gprs-3g-şebeke çekimi tüm veri sistemleri sorunsuz çalışmakta.
  • bırı bana yardım etsın telefonu bende bastan aratmak ıstıyorumm....aldıgım gıbı duruyor ...nerden baslamam lazım acıl yardımm...........lutfennn
  • quote:

quote:

motorola dün resmi açıklama yaptı android 2.2 xt720 modeline gelmiyecek. 2.1 de kaldılar yani. yazık. o kadar para ver sonra yazılım desteği gelmesin. teknosalarda 1400 küsür lira sanırım. almayın sakın.

Telefon teknosa'da 800 lira ve alınabilcek en iyi androidphone buna emin olun, bi telefona sonsuza dek güncelleme çıkmaz 2-3 kez anca çıkar, ondan sonra yeni modelleri satmak icin destek çekilir, bu bütün markalarda böyledir
  • 1- bu telefonu nasıl yukseltebılırm ?
    2-market nedır nasıl gırılır?
    3-su sıteye gır surda sana yardım ederler gıbı seylerden hıcbırsey anlamadım?
    4-detaylı bır sekılde sunu ındır sunu kur soleyle yap dıyecek kısaca ..YARDIM...edecek arkadaslar vardır heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Telefon teknosa'da 800 lira ve alınabilcek en iyi androidphone buna emin olun, bi telefona sonsuza dek güncelleme çıkmaz 2-3 kez anca çıkar, ondan sonra yeni modelleri satmak icin destek çekilir, bu bütün markalarda böyledir

dostum nerde teknosada 800 lira ya ? cihaz 949 lira avea indirimi ile 900 lira nasıl 800 liraymış anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurTS1989

1- bu telefonu nasıl yukseltebılırm ?
    4-detaylı bır sekılde sunu ındır sunu kur soleyle yap dıyecek kısaca ..YARDIM...edecek arkadaslar vardır heralde?

yardımmmm???????
  • quote:

quote:

1- bu telefonu nasıl yukseltebılırm ?

yardımmmm???????

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=43718512

burda anlatmışım tüm detayları, ordaki dosyayı indirip adım adım dediğim gibi yaparsan sorunsuz herşeyin çalışır en iyi şekilde... kolay gelsin ;)

• Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Neo ve Motorola Mileston XT720 arasında kaldım fiyatları aşağı yukarı aynı
    telefondan bekletilerim hızlı olması 720p video kaydı ve ekranı 3.7''den büyük olmucak en düşük 600x480 ve yukarısı olucak
    en önemlisi sorunsuz flash10 desteği
    işlemcisi grafik kartı nedir bilmiyorum
    bu iki cihaz arasında (aynı fiyatlarda farklı modellerde olabilir) artısıyla eksisiyle farklar nedir hangisini tavsiye edersiniz
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler
  • Hocam merhabalar;
    Benim bi sorum olacak.1 hafta once kadar milestone xt720 aldım alettten cok memnunum fakat cıhaz devamlı bıyerlere baglanıyor wireless varken sorun yok ama wireless ı kapatınca sebeke ve pıl gostergesının yanındakı o ''H'' işaretiyle bırlıkte devamlı baglanıyor ve devamlı paradan yıyor.Acaba bu sorunu nasıl halledebılırım nerden kapatabılırım kı bı daha benden ızınsız baglanmasın wap ya da gprs ya da hernereye baglanıyorsa. Cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var bır bılen anlasın lutfen bana bu sorunu.Sımdıden coık tesekkurler.
  • apn uygulamasını kur. kablosuz bağlantıları kontrol edebilirsin o sayede.

https://market.android.com/details?id=com.google.code.apndroid&feature=search_result
  • Cok tesekkurler.Bı de bu kişileri sectıgımızde facebook la senkronize olup arkadas listesi cıkartıyor ve herhangı bırının ustune telefon numarası kaydedemıyorum yanı bazılarına ızın verıyor bazılarına vermıyor bunu nasıl yapacagım bı yardımcı olabılırsenız bana tesekkur ederım sımdıden.
  • arkadaslar bu telefona takmış durumdayım ..sizce alaım mı almayayım mı ..

teknosada kurcaladım hoşuma gitti kamerası video cekimi cok güzeldi.
  • 2.1'den sonra resmi güncelleme almıyor ama. 2.2 ve üstü için custom rom yüklemen gerekiyor. arkadaşım kullanıyor, güzel telefon ancak güncelleme konusunu göz önüne alarak karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outside

2.1'den sonra resmi güncelleme almıyor ama. 2.2 ve üstü için custom rom yüklemen gerekiyor. arkadaşım kullanıyor, güzel telefon ancak güncelleme konusunu göz önüne alarak karar ver.

acıkcası güncellemelerle filan ugrasmam sanırım ya . genel özelliklerine göre alınırmı sizce?

galaxy s ile arasında kaldım galaxy nin parası biraz yüksek bana göre.. bide bu motorolanın şekli tipi cok hoşuma gitti ?
  • alınır da çok para verilmez. sonuçta yeni bir telefon değil.
  • teknosa da 900küsür ya yanlış olmasın 949 mu neydi .

bide sorum şu bu telefonun yapısı metalimsi ya.bi kaç ay sonra boya atması olurmu bu tlefonda ..kullanan böyle sorun yaşayan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.