Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Hala 650 tl ye geliyor mu?

Evet, şimdi kontrol ettim, promosyon kodu halen geçerli. World kampanyası da sürüyor.

Kod: MTRLMOTOG

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan)

• Gmd 4 gb 6 aylik cihazimla bu kliksa dan alanlarla begenmeyen varsa olu piksel de olsa kabul ederim

Cihazim 6 aylik sıkıntısı yok 4 gb gnd kutulu tum aparatlari tam fatura fiyati 650 tl .metro gross marketten aldim.

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    bende denedim ama moto g kodu göstermidi
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Üstad;
    benim Atrix bozuldu ve kanuni servis süresi bittiğinden ; Moto G teklif ettiler. kabul etmedim(((( Paramı istiyorum dedim. Öyle bir hakkım olmadıgını belirttiler. Para iadesi talep edebiliyoruz değil mi?
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    BENCE KABUL ET PİŞMAN OLMAZSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Üstad;
    benim Atrix bozuldu ve kanuni servis süresi bittiğinden ; Moto G teklif ettiler. kabul etmedim(((( Paramı istiyorum dedim. Öyle bir hakkım olmadıgını belirttiler. Para iadesi talep edebiliyoruz değil mi?

Tabi tabii. Kanunen para iadesi tercihi size kalmış. Talep edebilirsiniz.

Moto g çıkmadan önce para iadesi yapıyorlardı. Moto G çıkınca, moto G 'yi de teklif etmeye başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin084

bende denedim ama moto g kodu göstermidi

Ben şimdi tekrar denedim, kod çalışıyor. Hatta ürün sayfasını açtığınızda ekrana bu indirim uyarısı geliyor. Farklı bir tarayıcı ile deneyin.

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan)

• Sar değeri baya yüksek, Lütfen telefon almadan önce sar oranına bakınız..!
    http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php
  • Teşekkür Ederim.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    çok sağol olayı çözdük :)
  • VakıfWorld karta da hala , 50 tl puan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Sar değeri baya yüksek, Lütfen telefon almadan önce sar oranına bakınız..!

Hocam sar gayet normal, neden sürekli yüksek olduğuna dair mesaj atılıyor? İphone 5s ile aynı hatta daha düşük. Nedir yani olay, neye engel olmaya çalışıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

VakıfWorld karta da hala , 50 tl puan var mı ?

Evet var.

http://www.kliksa.com/bilgi/world-kampanyasi

Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir.
  • 3 haftadir kullaniyorum.bi kere pili fullken aniden bitti ve kapandi,sonra sarja taktim aniden doldu.sanirim arka planda cok uygulama vardi ondan sacmaladi.bide ekranda siyah zeminde belli olan beyaz bikac leke oldu,ama telefon cebimdeyken yere dustum,ondan kaynaklaniyor diye dusunuyorum.onun disinda problem yok.gelbial sitesinden 692tl ye almistim

• bide arkadaşlar.. bu 3 . sarjim. nedense %100 dolduğunda tel açılır açılmaz %99 %98 e düsüyır.. bi süre %100 de kalmasi gerekmezmi?.. hemen düşüyor oran. sanki full dolmuyor gibi.. sizde durum nasil.. bikaç sarjdan sonra biraz daha iyi olurmu?
  • güzel özellikleri var bu fiyata alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Sar değeri baya yüksek, Lütfen telefon almadan önce sar oranına bakınız..!

Hocam sar gayet normal, neden sürekli yüksek olduğuna dair mesaj atılıyor? İphone 5s ile aynı hatta daha düşük. Nedir yani olay, neye engel olmaya çalışıyorsun?

Hocam bir şeye engel olmaya çalışmıyorum milleti bilinçlendirmek amaç iphone un da sar değeri yüksek Örneğin bir samsung galaxy s2 0,38 , bir htc sensation 0,36 iken, moto g 1,17 bunu farkettirmeye çalıştım

• th3_majestik kullanıcısına yanıt
    Hocam senden önce başka biri de aynı yorumda bulunmuştu birinci sayfada. Ben de girip baktım popüler telefonlara, Iphone 5s, Samsung Galaxy S5, kendi telefonum Xperia P moto g'den daha yüksek ya da aynı.
    Telefonu anneme almaya düşünüyorum, sen sar yüksek deyince aklıma takıldı, karşılaştırıp en çok satanlarla aynı olduğunu görünce de sormak istedim ne ile kıyasladığını.
  • http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-General-Mobile-Discovery
    Bu da GMD ile karşılaştırması arkadaşlar bakacak olan varsa buyursun, fikir sahibi olmanız açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 7 Nisan 2014; 14:14:04 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.