Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesona

Evet şimdi denedim kod geçersiz dedi. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

MOTO G ANA Konu başlığında arkadaş böyle birşey yazmış:

Siteye üye olup, ürün sayfasında chrome ile 1 dk civarı beklerseniz veya ürünü sepete atıp çıkış yaparsanız, sistem size mail atarak geri döner, teklifini yineler...
    15 dk önce denedim kampanya devam ediyor. World 649 TL 9 taksit. Ben Finans ile 675 TL 5 taksit almıştım. Kaçmaz... :) @Popular Demand

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

cihazın tv ye baglanabilirligi konusunda bir çalışma-gelişme ihtimali bulunabilirmi kablo yöntemi ile .

Hayır tvye bağlanmıyor.

kitkat ile mhl kablosuyla hiç tepki vermiyormu cihaz ? yani anakartının tv desteği verdiği söylentisi var o yüzden soruyorum. wifi aktarıcılar meselesi haricinde.

Bende mhl kablo vb yok. Denemedim ancak teknoseyir incelemesinde çipsette bu özelliğin olduğu ama firmanın verim alamdığı için kapattığı söylenmişti. Forumda da bir arkadaş bundan bahsetmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-General-Mobile-Discovery
    Bu da GMD ile karşılaştırması arkadaşlar bakacak olan varsa buyursun, fikir sahibi olmanız açısından

iki cihazıda elime almış biri olarak motorola 4.4.2 güncellemesinden sonra harika bir cihaz haline geldi. Herşey donanım değil teknoseyir de bu fiyat aralığında kesinlikle moto g diyor ve ekliyorum en tarafsız yayın organlarından biridir. Mtk ile quallcom u bir tutmayın. dual core quad core olayı değil artık bu iş :) elinize alın hangisi hoşunuza giderse onu alın

ben arkadaşlara şunu alın demedim sadece kıyasla.com bilgilerini aktardım tabiki moto g iyi olabilir o sizin tercihinizin ve görüsünüzün yansımasıdır ben moto g kullanmadıgım için bilemem tabi nasıl telefondur fakat bir gmd kullanıcısı olarak kat kat memnunum ama moto g için de verilen 650 liralık fiyatın kat kat iyi oldugunu söyleyebilirim özelliklere ve markaya bakaraktan alanları pişman etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 8 Nisan 2014; 16:48:35 >

• Su sar seviyesi benim de kafama takıldı arkadaslar. Telefonu ciddi ciddi almayı dusunuyorum ama bu olay canımı sıktı.

Turkiye'de satılan telefonlar Avrupa standartı olan 0.79 W/kg mı yoksa daha mı yuksek? Bu olay neden bu kadar gundeme getiriliyor?

Gerçekten konuyla ilgili net bilgisi olan arkadasların konuya açıklık getirmelerini rica ediyorum.
  • Meteora kullanıcısına yanıt
    Hocam gsmarena sitesinden istediğin telefonun sar değerine bakabilirsin. Kıyasla kendin gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

bende kliksa dan aldım hemen gönderdi.. almak isteyen arkadaşlara duyurulur. 650 ye geldi ayrıca..
    tel. çok stabil.. ama su sarjdan hemen sonra , sarjin düşmesi pil de bi sorunmu var sorusunu aklıma getiriyor... sizde nasil durum arkadaşlar...

android öyle hemen düşer yüzde 99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

bende kliksa dan aldım hemen gönderdi.. almak isteyen arkadaşlara duyurulur. 650 ye geldi ayrıca..
    tel. çok stabil.. ama su sarjdan hemen sonra , sarjin düşmesi pil de bi sorunmu var sorusunu aklıma getiriyor... sizde nasil durum arkadaşlar...

android öyle hemen düşer yüzde 99

lg g2 kullandım bi süre .. sanki onunki bi süre %100 de kalıyordu. ama bu hemen düşüyor. aslında ne gösterdiğinden çok ne kadar gittiği önemli ama kafa kurcalıyor işte..
  • moto g bu gün elime geçti kamera hayal kırıklığı nokia 5800 dan kötü yarın geri gönderecem
  • bizim cihaz geldi.

ilk izlenimlerimde 4.4.2 güncellemesinin anında gelmesi, ekran kalitesi ve malzeme ön plana çıktı. vallahi Atrix'imle yanyana koyunca çok beğendim. Üstelik ekranda öyle abartı büyük değil, tam istediğim gibi. Ama ekran kalitesi enfes ötesi. Discovery artık gözümde %80'lik değer kaybına uğradı
  • quote:

quote:

Siteye üye olup, ürün sayfasında chrome ile 1 dk civarı beklerseniz veya ürünü sepete atıp çıkış yaparsanız, sistem size mail atarak geri döner, teklifini yineler...
    15 dk önce denedim kampanya devam ediyor. World 649 TL 9 taksit. Ben Finans ile 675 TL 5 taksit almıştım. Kaçmaz... :) @Popular Demand

chorome ile yaptım. ekrana 50 tl indirim kodu gelytor ama kodu kullandığın zaman geçersiz kod uyarısı veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gezgin084

moto g bu gün elime geçti kamera hayal kırıklığı nokia 5800 dan kötü yarın geri gönderecem

Kamera performansı zaten bütün incelemelerde ve yorumlarda paylaşılıyor. Kötü diyen de var, çok kötü değil diyen de, orta şeker diyen de, benim gibi anı ölümsüzleştirmeyi amaçlayanlar ise yeterlidir diyenler de var. Satın almadan önce, her hangi bir teknoloji mağazasında ya da MotoG'nin satıldığı bir yerde ele alıp kurcalamanızda fayda olurdu. En azından daha o zaman kameranın "vasatlığını" görür, boşuna satın almamış olurdunuz. Kendim çoğu zaman bu şekilde yaparım da, ondan dedim. :)

Bu arada, şahsi fikrim, Nokia 5800 kamerasından kesinlikle daha iyi. ;)

Son olarak, cihazın kamera ve varsa diğer eksilerine rağmen, yerli-yabancı forum ve inceleme sitelerinde hep f/p şampiyonu olarak değerlendiriliyor. Gerçi yurtdışında 180-200 (tek simli: 8GB-180$, 16GB-200$) dolarlık fiyatı göz önüne alıp, inceliyorlar ama olsun. :)

Gerek malzeme kalitesi, kaliteli plastiği, gerek pil performansı, gerek şahane ekranı, gerek cpu/gpu (gpu bu fiyata en iyisi olmasa da, kötü değil kesinlikle), gerekse su geçirmezliği (max. 1mt derinlikte max. 30dk 'ya kadar), gerek güncel os versiyonu, gerek stabilitesi ve hafif arayüzü.....vs vs vs bence de, bu fiyat çerçevesinde 1 numara cihaz.

Lakin tabi ki, cihazın eksileri de var. Bana göre bunlar, herkesin de yazdığı gibi kamera performansı daha üst seviye olabilirdi, ekran boyutu günümüzde biraz da olsa ufak kalıyor, önemli bir eksiklik değil ama 4.8-5.0" civarı olsa idi daha isabetli olurdu (bu biraz da göreceli bir durum, bazıları daha ufak ekranlar sever, kullanır), yine bence büyük bir dert olmayan hafıza kartı desteği olmaması, değiştirilemeyen pili gibi gibi hoşuma gitmeyen yanları da bulunuyor.

Yüzeysel olarak artı ve eksilerini paylaşmaya çalıştım. Bunları karşılıklı değerlendirince, cihazın albenisi kesinlikle hat safhaya ulaşıyor. Şahsi düşüncem, satın almışken iade etmeyin. Fakat şunu da söylemem gerekir, bir kere içinize sinmediyse, zorlamayın, iade edin. Hep ve her tavsiye isteyene derim, dünyanın en iyisi de olsa bir cihaz, gerek tip, görünüş gerekse başka bir nedenden ötürü kullanıcının gönlüne oturmadıysa, o cihazı almakla/kullanmakla hata edilir, kullanıcıya da cihaza da yazık edilir, sonuç olarak satın alınmamalıdır derim. :)

Bir anda geriye dönüp de baktım da, amma uzun yazmışım yahu. Moto G bu kadarını da hak eder mi bilemedim.

EDİT: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 9 Nisan 2014; 0:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

quote:

chorome ile yaptım. ekrana 50 tl indirim kodu gelytor ama kodu kullandığın zaman geçersiz kod uyarısı veriyor

Şimdi baktım, evet hediye çeki seçeneği kalkmış. Eskiden "sepete ekle" butonunun hemen altında hediye çeki butonu vardı. Ödeme ekranında da karşına çıkıyordu. Artık yok. Kuponun da süresi dolmuş.

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan)

• Bu arada, ben Nokia 5800 kullandım. Moto G'nin kamerası onunla kıyaslanamaz bile... Abartmayın lütfen.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    yani hangisi iyi

• Moto G tabi ki. @inexo
  • kliksa hediye taksit geri gelmiş
  • Çift hat özelliğini kullanan var mı ? takılma , donma yapıyor mu çift hatla ? bir hattayken öbür hattın telefonu çaldığında cevaplanabiliyor mu ? bu bilgiler lazım bana teşekkürler..

Elinde olan denerse çok çok sevinirim.
  • Evet hediye çeki ile 9 taksit geri gelmiş. Ama kupon kodu hala çalışmıyor. Yine de 749 TL 9 taksit fena değil. 50 TL de wordpuan var. Eder 699 TL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 9 Nisan 2014; 21:51:56 >
  • quote:

Evet hediye çeki ile 9 taksit geri gelmiş. Ama kupon kodu hala çalışmıyor. Yine de 749 TL 9 taksit fena değil. 50 TL de wordpuan var. Eder 699 TL...

Alma .almanı da hif istemem tek sebep 650 ye gormusken neden 700 tl ye hic gerek yok elimdeki gmd 4 gb 500 tl ye musteri bulfum arkadas sagolsun 1 hafta bekletti cek gitti bugun gelmis 500 u saydi cebine koyup gonderdim benim tlf 700 tl ye cikti moto g . eger 650 ye duserse yine yine satarim gmd mi

• 3 gundur telefonu almak için kliksaya giriyorum. sepete ekleyip indirim varmı diye bakıyorum. kliksa da 3 gundur beni arıyor. ama telefonu bir turlu açamadım. Ne diyecekler merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.