Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmi SAR değeri limitleri; ABD için 1.6w/kg, AB için 2.0w/kg 'dir.

Moto G'nin SAR değeri bilgisi
    SAR ABD 1.17 W/kg
    SAR AB 0.79 W/kg

şeklinde not düşülmüş.

Biz AB için yazılmış değeri ele alabiliriz, bu durumda cihazın SAR değeri, yasal sınırlar çerçevesinde olduğu ve hatta üst limitin de epey altında kaldığı aşikar. Kısacası sıkıntı yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Üstad;
    benim Atrix bozuldu ve kanuni servis süresi bittiğinden ; Moto G teklif ettiler. kabul etmedim(((( Paramı istiyorum dedim. Öyle bir hakkım olmadıgını belirttiler. Para iadesi talep edebiliyoruz değil mi?

Tabi tabii. Kanunen para iadesi tercihi size kalmış. Talep edebilirsiniz.

Moto g çıkmadan önce para iadesi yapıyorlardı. Moto G çıkınca, moto G 'yi de teklif etmeye başladılar.

Merhaba,

Biraz konu dışı kalacak ama belki bilgi sahibisinizdir veya arkadaşlarda bilebilir.

Tüketici mahkemesinden telefon için para iadesi kararı çıktıktan sonra biz herhangi bir işlem yapıyor muyuz?

Tüketici mahkemesi aynı mektubunun satıcı firmaya da gittiğini 15 gün içerisinde bir cevap gelmez ise satıcıyı aramamızı yine cevap gelmez ise kanuni yollara başvurulacağını ilettiler.

Sizce de işleyiş bu şekilde mi?

Ben telefonu Teknosa'dan almıştım.

Bu arada karar 10 martta çıkmış ve yazılmış.Mektup ancak geçen hafta geldi.

Teşekkürler

• 13ATMACA 1 kullanıcısına yanıt
    Evet kararların bir örneği de karşı tarafa gider. Ancak bazı firmaların eline bu tebliğ ulaşmayabilir. Onun için bu karardan öncelikle firmayı haberdar edin. Talep etmeleri halinde kararı e-posta ya da fax ile karşı tarafa bildirin.

Buna rağmen karşı taraf karar hükmünü yerine getirmiyorsa herhangi bir avukata gidip icra işlemlerini başlatabilirsiniz. (icra işlemlerinde avukatlık ücretini ödemezsiniz. Avukat ücretini karşı taraftan icra ile alır)

Şunu da belirtmekte fayda var. Karar firmaya ne zaman tebliğ edildi ise. Firma tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde hükmün icrasını yapar. Yani Eğer tabliğ firmaya sizinki, gibi 1 nisanda yapıldı ise 15 gün sonrası, yani 16 Nisana kadar beklemelisiniz. Ondan sonra icra işlemlerine başlayabilirsiniz.

Kısacası önce firma ile görüşün. Karardan haberdar edin. Haberimiz var derlerse Nisan sonuna kadar bekleyin. Nisan sonunda da hiç bir işlem yapmadılarsa icra işlemlerini başlatabilirsiniz.

• 31.03.2014 tarihinde saat 21:40'da onaylanan siparişimi daha bu akşam kargoya teslim edeceklermiş. Reklamlarda söyledikleri "aynı gün kargo" sloganı siteden sipariş verince "bir hafta sonra anında kargoya" dönüştü. Ha geldi ha gelcek derken iptal de etmedim, Kliksa'dan sipariş verecek arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursunlar.
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Verdiğinizi bilgi için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinbebe

31.03.2014 tarihinde saat 21:40'da onaylanan siparişimi daha bu akşam kargoya teslim edeceklermiş. Reklamlarda söyledikleri "aynı gün kargo" sloganı siteden sipariş verince "bir hafta sonra anında kargoya" dönüştü. Ha geldi ha gelcek derken iptal de etmedim, Kliksa'dan sipariş verecek arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursunlar.

ben de aynı durumdayım. geçen hafta pazartesi günü sipariş verdim. üzerinden 1 hafta geçti daha hala bu akşam kargoya vereceklermiş. Artık ne zaman gelir bilemiyorum.
  • Beklemeye deger arkadaşlar benden solemesi
  • yarın gelecek bizim telefon bakalım; ben heyecan yaptım arkadaşa aldığımız moto g için
  • quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-General-Mobile-Discovery
    Bu da GMD ile karşılaştırması arkadaşlar bakacak olan varsa buyursun, fikir sahibi olmanız açısından

iki cihazıda elime almış biri olarak motorola 4.4.2 güncellemesinden sonra harika bir cihaz haline geldi. Herşey donanım değil teknoseyir de bu fiyat aralığında kesinlikle moto g diyor ve ekliyorum en tarafsız yayın organlarından biridir. Mtk ile quallcom u bir tutmayın. dual core quad core olayı değil artık bu iş :) elinize alın hangisi hoşunuza giderse onu alın

• Arkadaşlar kliksa hemen yolluyor. Geçen hafta sipariş veren arkadaşlar demek ki stok tükendiğinden beklediler. Çünkü ben dün 16:30 da sipariş geçtim bugün kargoya verileceği yazıyor.
  • bende kliksa dan aldım hemen gönderdi.. almak isteyen arkadaşlara duyurulur. 650 ye geldi ayrıca..
    tel. çok stabil.. ama su sarjdan hemen sonra , sarjin düşmesi pil de bi sorunmu var sorusunu aklıma getiriyor... sizde nasil durum arkadaşlar...
  • cihazın tv ye baglanabilirligi konusunda bir çalışma-gelişme ihtimali bulunabilirmi kablo yöntemi ile .
  • http://www.youtube.com/watch?v=-l-KNBvfsIg

kutu içeriği nedir,videodaki gibi kılıf ve yedek kapak çıkıyormu kutudan ? ve Moto G Unboxing aynı ürünmü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

bende kliksa dan aldım hemen gönderdi.. almak isteyen arkadaşlara duyurulur. 650 ye geldi ayrıca..
    tel. çok stabil.. ama su sarjdan hemen sonra , sarjin düşmesi pil de bi sorunmu var sorusunu aklıma getiriyor... sizde nasil durum arkadaşlar...

Ben de şarjdan çekip bir süre kurcalayınca pil 100'ün altına iniyor. Ama şarj dolma ve boşalma süresinde bir şikayetim yok. Normal bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

cihazın tv ye baglanabilirligi konusunda bir çalışma-gelişme ihtimali bulunabilirmi kablo yöntemi ile .

Hayır tvye bağlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

http://www.youtube.com/watch?v=-l-KNBvfsIg

kutu içeriği nedir,videodaki gibi kılıf ve yedek kapak çıkıyormu kutudan ? ve Moto G Unboxing aynı ürünmü.

Hayır kutusundan yedek kapak, kılıf, ekran film, vb çıkmıyor. İçinden çıkanlar:

-Telefon
    -Kulaklık
    -Şarj kablosu
    -Hızlı başlangıç klavuzu
    -Garanti belgesi

Ayrıca şarj kablosunu usb data kablosu olarak kullanamıyorsunuz. Ayrıca almanız lazım. OTG için de ayrıca OTG kablosu almanız gerek.

• Hocam MTRLMOTOG indirim kodu artık geçmiyor sanırım. Kampanya bitmiş olmalı. Sayende baya kişi aldı.

@mesona
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi denedim kod geçersiz dedi. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

cihazın tv ye baglanabilirligi konusunda bir çalışma-gelişme ihtimali bulunabilirmi kablo yöntemi ile .

Hayır tvye bağlanmıyor.

kitkat ile mhl kablosuyla hiç tepki vermiyormu cihaz ? yani anakartının tv desteği verdiği söylentisi var o yüzden soruyorum. wifi aktarıcılar meselesi haricinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

bende kliksa dan aldım hemen gönderdi.. almak isteyen arkadaşlara duyurulur. 650 ye geldi ayrıca..

Ben de şarjdan çekip bir süre kurcalayınca pil 100'ün altına iniyor. Ama şarj dolma ve boşalma süresinde bir şikayetim yok. Normal bir durum.

anlıyorum.. bi süre %100 de kalması gerekir diye düşünmüştüm.
    2 günün üstünü göremedim henüz.. gören varmı bu arada..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.