Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beatles33

telefonlarınızın suya dayanıklı olduğunu biliyorsunuz değilmi arkadaşlar çok güzel bir özellik bu
    üzerine çay,kahve vb. şeyler döküldüğünde sıkıntı yapmanıza gerek yok yani :)

telefonu ilk aldığım gün arkadaşa şakasına üstüne çay dökeyim mi dayanıklı dedim o sırada bardağın kapağı tam kapanmamış döküldü sildim hiç bişey olmadı tam suya dayanıklı değil ama sıçramalara karşı dayanıklılığı var belli bir standardı destekliyor :D
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    biraz zaman geçmesi lazım çünkü telefon amerikada 200 dolar 430 tl üstüne 120 tl ötv 100tl kdv ve trt vergisi olduğu için ve firmanın karı var o yüzden bir zaman geçmesi lazım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

kliksada ürün bilgilerinde hafıza 8gb yazıyor haberin olsun o beni kıllandırdı

az önce baktım 16gb yazıyordu ama indirimli olarak sununca belki ürün bilgilerini değiştirirler, dediğiniz gibi dikkatli olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

kliksada ürün bilgilerinde hafıza 8gb yazıyor haberin olsun o beni kıllandırdı

az önce baktım 16gb yazıyordu ama indirimli olarak sununca belki ürün bilgilerini değiştirirler, dediğiniz gibi dikkatli olmak lazım

olabilir 10 gün önce baktığımda öyleydi
  • quote:

Düşebilir belli olmaz bende 360 tl peşin 400tl hediye çekini 9 taksitle aldım bimeks hediye çeki taksitlendirmelerinde belli bir yüzde nakit istiyor benim bildiğim ama 360tlden daha az bi para tutuyor ben elimde nakit o kadar var diye verdim

Anladim.Bos ram mi!tari nasil acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

quote:

Düşebilir belli olmaz bende 360 tl peşin 400tl hediye çekini 9 taksitle aldım bimeks hediye çeki taksitlendirmelerinde belli bir yüzde nakit istiyor benim bildiğim ama 360tlden daha az bi para tutuyor ben elimde nakit o kadar var diye verdim

Anladim.Bos ram mi!tari nasil acaba

boşken kullandığı ram miktarı 300-330 arası ama 3 gündür kullanıyorum hiç bi kasma falan yaşamadım real racing 3 oyunundan çıkıp başka bişeye geçerken bile bekletmiyor ara geçişleri gayet hızlı 1 gb ram olması cihaza yetiyor işlemcisi iyi çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 4 Mart 2014; 0:08:36 >
  • Az önce yine şarj dan çektim.yine Aramada sorun oldu.arama sesi gelmiyor.kapatip acinca düzeldi.Sinyal cubuklari yine sari oldu.veriyi acinca beyaza döndü.bütün uyarilar kapali bende.bu sorunu yasayam bir benim sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

Yaklasik 1-2 saatte gordugum arti ve eksileri paylasiyim
    Artilar:
    - Cok hizli
    - Cift secimi guzel sim2 2g secebiliyorum.
    - Her iki simdede mobil veri acilabiliyor tabi hangisini acarsaniz oteki simin mobil verisi kapaniyor.
    - Guncellemeyi yaptim tus takimi ve bildirim cubugu sefaflasti.
    - Elde tutulmasi malzeme hissiyati guzel. Htc one da oldugu gibi bunda da kasaya kavis vermisler normal kalinligindan daha ince gozukuyor.
    - Mobil veri hizi gayet iyi
    - rehberde kisi goruntuledikten sonrs istediginiz numaranin uzerine basili tutup hangi simden aranacagini secebiliyorsunuz. Tabi tek tek...
    Eksileri:
    - Sim1 sim1deki kisileri sim2 sim2 deki kisileri arasin gibi bir secenek yok. Ya da google kisileri sim1den aransin gibi bir secenek yok varsada ben bulamadim.
    - Titresimde cok ses cikartiyor o yuzden tusa basarken titre ozelligini kapadim.
    - Sizde de boylemi bilmiyorum ama benim telefonumda ses ve power tuslarindan cok ses geliyor. Benim hic hosuma gitmedi. Telefonu bir kulani a goturup sallayin.
    - 4.3 surumunde sim ayarlari kisminda capraz yonlendir diye bir yer vardi 4.4.2ye yukseltince kayboldu yada ben bulamadim.4.3de ikende herhangi bir islem yapmamistim. Kullanan oldu mu acaba?
    - Toggle bar ozellestirilemiyor gordugum kadar ile bana biraz yetersiz geldi.
    - kilit ekrani kisa yollari yok.
    - pil yuzdesi yok
    - 3g-2g gecisi toggle olarak yok
    - rehberde sim numaralri gozukmuyor...
    Simdilik bu kadar. Cift hat ile ilgili olumlu veya olumsuz dusuncelerimi ilerleyen zamanlarda yazmaya calisacagim.

- sim1 ile görüşme yaparken sim2 den çağrı geldiğinde ulaşılmıyor diyor. bende uşaılmadığnda sim1i sim2ye, sim2yi de sim1e yönlendirdim. bu sefer karşı tarafa meşgül sinyali gidiyor fakat siz gene çağrı geldiğinden habersiz oluyorsunuz.
    - rehberden herhangi bir kişinin numarasına basılı tutarak sadece sim1, sadece sim2 ve her zaman sor gibi bir seçenek menüsünden kullanacağınız simi seçebiliyorsunuz.(ben bu işlemi bir kaç kişi için yaptım sonra 4.4.2de iken fabrika ayarlarına döndüm sonra rehberi tekrar gmailden eşleştirdiğim de yaptığım ayarlar aynen duruyordu. yani google senkronize etmiş bu çok güzel birşey tekrar uğraşmak zorunda kalmadım.)
    - çağrı geldiğinde arayanın resmi tam ekran olmuyor. resmin üst tarafı gözüküyor alt tarafı sanırım seçim ikonları belirgin olsun diye simsiyah bari biraz şeffaf yapsaydınız. çağrıyı cevaplayınca tam ekrana dönüyor.
    - klavyede ki türkçe tahmin ve kaydırarak giriş düzledi ama neden ve nasıl düzeldi anlamadım. 4.4.2yi yükledikten sonra tekrar fabrika ayarlarına döndüm denedim gene olmuyordu dün düzeldi ve aktif bir şekilde kullanılıyor.
    - togglebar da wifi,bluetooth,gps vb. açıp kapatmak için üzerine basılı tutmak gerekiyor. tek sefer bastığınızda ilgili ayarlar kısmını açıyor. fakat mobil veriyi açıp kapa için kullanamıyorsunuz.
    - çağrı geldiğinde arkadaki flash ışığının yanması için bir program yükledim fakat test ayar kısmından çıktıktan sonra denklaşör kapanma sesi duydum o yüzden vazgeçtim yüklemekten.
    - hoparlör sesi inanılmaz güçlü ve temiz bir ses veriyor.
    - kamerada odaklama olayına alışmak biraz zaman alacak. onun haricinde evet kamera süper değil fakat benim için yeterli düzeyde. fakat çekim hızı gayet iyi.
    - daha önce de dediğim gibi titreşim motorundan gelen ses bence çok yüksek ördek vaklaması gibi :) samsung s2 veya htc one daki gibi tuşa basınca hafif titreşim yok ama cepte falan çok net hissettiriyor o yönden gayet iyi.
    - birde bu ses ve güç düğmesi benim hoşuma gitmedi açıkçası çok kalitesiz hissiyatı veriyorlar ve hareket ettiklerinde de enayi bir ses çıkartıyorlar.
    - bildirim ışığı var ama tek renk bir program ile denedim farklı renkler verebiliyor mu diye hangi renge bastıysam sadece beyaz yandı.
    - usb otg çalışıyor fakat mhl çalışmıyor.
    - saat widgetında hava durumu yok (çok mu gerekli?). birde videolarda ve fotoğraflarda saatin saat kısmındaki rakamlar daha kalın gözüküyor. bunun ayarlandığı bir yer mi var? benim telefonumda öyle değil acaba saat formatı 24 saat seçtiğimizden mi oluyor? (şimdi aklıma geldi denemedim.)
    aklıma geldikçe yazmaya devam ederim. cihazın hep olumsuz yönlerini yazmışsın diyebilirsiniz fakat amacım alacak insanların kafasında soru işaretleri kalmasın. birde burada cihazı kullanıp benim bilmediğim bir yerden düzeltilebilecek bir durum varsa burada paylaşılır ve aynı sıkıntıyı yaşayanların sorunu da çözülmüş olur. yoksa cihazı kötülemek veya nereden aldık felsefesi yapmak değil. ben kendi isteğimle araştırarak, beğenerek aldım ve gayette memnunum. bundan önceki 2 cihazım htc one ve galaxy s2 idi. şimdi bunlarla kısaylama yaparsam da objektif olmaz diye düşünüyorum.

• telefon zaten kalın birde grip shell ile iyice kalınlaşıyor. gerek yok. gayet rahat kullanılıyor kılıfsız. arka kapak zaten çıkıyor kırılırsa değiştirirsiniz olur biter. ön cam gorilla glass 3 oda baya iyi
  • Grip shell teli kalinlastirmiyor sanirim.izlediğim videoda arka kapak sokulup grip shell takildi.

• Bu telefonu ilk tam şarj ettiğimdeki kullanım nerdeyse öğlen 12den gece 8e kadar internet açıktı 3gyle daha çok girdim üstüne oyun oynadım müzik dinledim 20 saat dayandı
     MOTOROLA Moto G - ANA KONU -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 4 Mart 2014; 13:31:46 >
  • Buda interneti gerektiğinde açtığımda ki kullanım bıraksam 2günü görecektide şarj etmek için en son %22yken oyun oynadım bitirdim
     MOTOROLA Moto G - ANA KONU -
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Az önce yine şarj dan çektim.yine Aramada sorun oldu.arama sesi gelmiyor.kapatip acinca düzeldi.Sinyal cubuklari yine sari oldu.veriyi acinca beyaza döndü.bütün uyarilar kapali bende.bu sorunu yasayam bir benim sanirim.

176.44.31 kodlu güncelleme ile düzelecek. Changeliste telefon konuşma sırasında sesin kapanması sorunu yazıyor. Bazı kullanıcılar yaşıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Az önce yine şarj dan çektim.yine Aramada sorun oldu.arama sesi gelmiyor.kapatip acinca düzeldi.Sinyal cubuklari yine sari oldu.veriyi acinca beyaza döndü.bütün uyarilar kapali bende.bu sorunu yasayam bir benim sanirim.

176.44.31 kodlu güncelleme ile düzelecek. Changeliste telefon konuşma sırasında sesin kapanması sorunu yazıyor. Bazı kullanıcılar yaşıyormuş.

Sağol kardeşim.o zaman güncellemesi bekleyeceğiz.anladigim kadarıyla son sürüm OS olduğu için bazi buglar olacak.

• arkadaşlar s4 mini ile arasında çok gidip geliyorum.Siz ne tavsiyede bulunursunuz acaba ?
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Ekranın kaç saat kaç dakika açık kaldığını tam olarak paylaşmadığınız sürece malesef bu fotoğraf hiç bir anlam ifade etmiyor.
  • s3ü satıp moto g alınması mantıklı mı, ne düşünüyorsunuz? kamera farkı var ama kameraya önem vermem, boyut farkı var ki bu daha iyi 4.5 inc'in ideal boyut olduğunu düşünüyorum, bir de işlemcisi s400 ve bildiğim kadarıyla s3teki exynostan daha iyi olması lazım
  • S3 kullandim s3 den cok cok iyi bir telefon bence.S4 de kullandim S4 un kamerasi tabiki tartisilmaz iyi ama Moto g nin kulaklik ses kalitesi herseyi ortuyor.Bence bu telefonun kamerasini biraz iyilestirseler inanin kimsenin iphone ve Samsung almamasi lazim.160 euroya ayakkabi aliosun burda
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    s3 ü farklı romlarla kullanmadım ama orjinal romuna göre kat kat hızlı. şahsen ben s3 ten çok moto g yi kullanıyorum. kamerayı ve hafıza kartını önemsemiyorum çok da.

bu arada zil seslerindeki moto müziğine bayıldım bir deneyin süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 4 Mart 2014; 19:44:18 >
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    samsung'un orta sınıf cihazına bulaşma galaxy ace 2 aldım 4.1.2yi zor verdi ondada düzgün çalışmıyordu.O yüzden amiral gemisi almadıktan sonra samsung alınmaz Bu telefon direk 4.4.2ye yükseliyor ve acayio seri bir telefon tek eksisi kamerası ve hafıza kartı takılmaması ama 12.5gb gayet yetiyor hele ücretsiz 50 gb google drive desteği var
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.