Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yinede bir sorun isterseniz aslında yapılabilir ben kamerayı pek kullanmadığım için dikkat etmedim birde şu dikkatimi çekti telefonun ön kamerası arka kamerasından daha kaliteli fotoğraf çekiyor gibi geldi bana
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    1000tl altı taksitle alınabilecek en mantıklı telefon millet general mobile discovery le kıyaslıyorda şu telefonu aralarında dağlar kadar fark var.Discovery 2 çıksa bile bu telefon kadar kaliteli olacağını sanmıyorum çünkü bir çinde üretiliyor biri amerika'da
  • Beyler bir sorum olacak aranızda gta san andreas gibi paralı oyunları torrentten indirip yükleyebilen var mı acaba root atmadığımdan mı çalışmıyor?
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    çinde üretilse de belli standartlar oluyor elbette :) bazı çin malı ürünlerin dünyada eşi olmuyor.

benim ilk beklentim batarya performansı. çünkü en az 2-3 sene sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum. ilerde batarya değiştirmek istersem umarım yüksek bir fiyatla karşılaşmam.
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    çok yüksek bir fiyatı olacağını sanmıyorum bundan önceki telefonum galaxy ace 2ye 40tl istemişti başarı servisi batarya değişimi için orta sınıf telefonların pahalı olmuyor bataryaları acaba motorola samsung gibi batarya ömrü kısalırsa garanti kapsamında değişim yapıyor mudur acaba
  • Telefonu birkac gündür kullaniyorum.daha öncede yazmistim daha da yazacagim cünkü bu telefon fp performansi cok iyi.Arkadaslar ben s3 aldim s4 aldim ve Sony Ultra z aldim ama inanin hicbirini kullanmasi bu telefon kadar zevkli degil ilginc sekilde ekran kalitesi bana cok iyi geliyor,Mp3 dinleme derseniz ben kulagimdan kulakligi dusurmez hale geldim.Bence telefona 2 milyar vermek bu telefondan sonra cok anlamsiz.Hicbir takilma yasamadim kamerasi cok kotu degil ses kalitesi cok cok iyi.Cok pismanim neden salak gibi telefonlara okadar para verdim diye. Bence 10 yilin telefonu bu .Abartmiyorum.
  • mert_20 M kullanıcısına yanıt
    fp performansi yazmisim pardon:)
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Dahili batarya olduğu için işçilik isteyebilirler batarya değişiminde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atrix kullanan biri olarak daha da Motorola almam en kralınıda satsın yok güven kalmadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynen böyle söylüyordum baktım ki almış kullanıyorum bile.

• Bu cihaz Amerika da mi üretiliyor?zira kutusunda madde on chine yaziyor.yoksa benimki cakma mi? ayrıca sanki kapagin altında hindistan yazıyordu sanirim.

• arkdaşlar bu motorola geleriyi güncelledikten sonra kamera ile çekilen resimler kamera sekmesinde gözükmüyor. resim yok diyor kamera işareti var. ona basıp resim çekiyorum. tekrar galeriyi açtığımda gene aynı durum resim yok resim çek diyor. bu sorunu yaşayan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

arkdaşlar bu motorola geleriyi güncelledikten sonra kamera ile çekilen resimler kamera sekmesinde gözükmüyor. resim yok diyor kamera işareti var. ona basıp resim çekiyorum. tekrar galeriyi açtığımda gene aynı durum resim yok resim çek diyor. bu sorunu yaşayan var mı acaba?

motorola galeriyi aç , sol üst tarafta bulunan 3 tane üstüste noktaya dokun, albümleri seçtiğinde resimleri göreceksin.

Şahsen ben Fotoğrafları kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

Atrix kullanan biri olarak daha da Motorola almam en kralınıda satsın yok güven kalmadı...

Samsung kullanmış birisi olarak motorolayı gördükten sonra samsung en kralını çıkartsa dahi yine tercihim motoroladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 8 Mart 2014; 13:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Orijinalden alıntı: burak144

bu cihazın kamerasına ve kalınlığına laf atmanız çok saçma bence. çünkü bu cihaz 200$'a satılmak için planlanmış. ama buraya getirenler hem bayağı kâr koymuşlar hem de vergi çok.

Amerikada 200 dolara satılan modelde şarj adaptörü, kulaklık ve çift sim desteği yok. Bunlar Türkiyede satılan modelde var ve ek maliyet demek.

500 TL + 120 TL ÖTV = 620 TL

daha sonra

620 TL x 1.18 KDV = 731 TL

Vergilendirilmiş fiyat: 731 TL

800 TL - 731 TL = 69 TL

Bu 69 TL içerisinde gümrükleme, kâr ve nakliyat var. Yani söylediğiniz gibi absürt kâr etmiyorlar.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Motorola-Moto-G-Ucuz-Hizli-Karizmatik-video-inceleme.htm

An itibariyle 749 lira kliksada vede taksitle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanan arkadaşlar telefonun ses gücü nasıl normalde saf android kullanan telefonlar lg nexus 4 veya 5 gibi bunların ses kalitesi iyi değil biliyorum bu telefon nasıl
  • Kliksadan yukarıda anlattığım şekilde 660 liraya mal ettiğim moto g elime ulaştı. 16gb olanıymış, sitede 8 diye yanlış yazmışlar.

İlk izlenimlerim olumlu, sadece tuşların ekrana dahil olması hoşuma gitmedi. Altta yeterli boş alan varmış, oraya koysalarmış samsung gibi daha iyi olurmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • newcherry N kullanıcısına yanıt
    fotoğraflar bölümünde çıkıyor yeni androidle sürümüyle beraber böyle oldu
  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    telefonun kulaklık ve hoparlör ses gücü çok iyi aldığımdan beri kulaklıkla şarkı dinlemekten kendimi alamıyorum çok kaliteli veriyor sesi hoparlör sesi ise yüksek biri aradığında bile dışarda çok rahat telefon duyuluyor cebinde olsa bile hatta şöyle diyim müziksiz kafe ortamında sesli izlediğin videolar bile anlaşılıyor
  • Samsung tuşları dokunmatik yapmadığından dolayı yazılım için ekstra zaman harcıyor google bu yüzden fiziksel tuş olayını desteklemiyor gereksiz zaman kaybı diye
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.