Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skywalker06

telefonun kulaklık ve hoparlör ses gücü çok iyi aldığımdan beri kulaklıkla şarkı dinlemekten kendimi alamıyorum çok kaliteli veriyor sesi hoparlör sesi ise yüksek biri aradığında bile dışarda çok rahat telefon duyuluyor cebinde olsa bile hatta şöyle diyim müziksiz kafe ortamında sesli izlediğin videolar bile anlaşılıyor

Cevabınız için teşekkürler telefonu biraz araştırıyomda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana resimleri kotu gelmedi.p880 kullaniyorum titresimi arizali die bu telefonu almayi dusunuyorum,ayrica led isik olmasida ii ozellik.p880 den sonra tavsiye eder misiniz? Yarin bi gidip bakayim metroda begenirsem hediye ceki puan vs derken n11 de 687tl ye alacagim

• Kamera çekimlerine baktımda gerçekten vasat, sırf bu yüzden almicam . Generel mobilenin kamerası bile motorola razr'dan daha güzel çekiyor deli oluyorum arkadaş yav :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

s3ü satıp moto g alınması mantıklı mı, ne düşünüyorsunuz? kamera farkı var ama kameraya önem vermem, boyut farkı var ki bu daha iyi 4.5 inc'in ideal boyut olduğunu düşünüyorum, bir de işlemcisi s400 ve bildiğim kadarıyla s3teki exynostan daha iyi olması lazım

S3 donanım olarak eskidi,

Ancak ;

S3' ün avantajları

1 Radyo
    2 3g görüşme
    3 otg/mhl
    4 pil
    5 hfz kartı
    6 kamera
    7 aksesuar
    8 4.7" büyük ekran

Moto G yazılım ve belki s3' le benzer özellikler olabilir. Sonuçta çok çok yeni cihaz (moto X çift hatlı olsa kaçmazdı. )

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    radyo moto g de de var ve emin olun pili s3ten daha çok dayaniyor. ahize ve hoparlör sesi de daha iyi. s3 orijinal yazilimina göre de çok akıcı.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    radyo ve 3gden görüntülü görüşme kullanmıyorum, mhl birkaç hafta önce hep kullandığım özelliğiydi ama artık işime yaramıyor, pil konusunda moto g daha iyi diye biliyorum ben. bir de hafıza kartı var 16gblık hafızası zaten yetiyor bana o da sorun değil, kamera tek sıkıntı aslında ama işimi görmesi yetiyor ki moto g ile çekilmiş fotoğraflara baktığımda gayet güzel geldi bana. ekranı 4,5 olması benim için daha iyi ideal ekran boyutu olduğunu düşünüyorum :) sonuç olarak benim s3ü 700tl ye satabilirsem moto g almayı ciddi olarak düşünüyorum teşekkür ederim cevap için
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    işlemci ve batarya performansı 4xhdden iyidir hem yazılım güncel hem ses çıkışı iyi kulaklık ve hoparlör için bu fiyata bu telefon alınır kamerası çok iyi değil sadece onun dışında herşeyi fiyatına göre iyi
  • Şarjı %18 kaldığında ki kullanım birde pil ayarlarından tasaruf modunu açmayı unutmuştum bu telefon anlamadım internete bağlı kalsa bile şarjı çok gitmiyor
     MOTOROLA Moto G - ANA KONU -
  • Telefonu almayı düşünüyorum birkaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.
    Telefonun beni en az 3 yıl götürmesi lazım telefon ömrü sizce ne kadar tabi ki bu kullanıma bağlı ama standart bir şey oluşursa kafamda iyi olur
    Nexus 5 alıcaktım aralarında yaklaşık 600 tl gibi bir fark var sizce bu telefona 800 tl verilir mi biliyorum cihaz fiyatina gore gayet iyi ama motorola olmasi düşündürüyor açıkçası
    Cihazın garanti durumu nedir
    Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• @ Arrow22

LG N5' i kampanyalı alırsanız değer,

Moto G iyi bir kombinasyonla kkartı/çek ve puan ile 675 tl ye alınabilir. Zaten 800 TL kampanyasız nakit fiyatı.

Moto G çift hat ve ses ve yazılımı ile EN AVANTAJLI Türkiye de satılan cihazlardan ( galaksy grand vardı bir ara 889TL )

Moto G telefon ve Android cihaz olarak 3 yıl iş görür, teknoloji ve destek olarak zor.

64Bit işlemcili ürünler 2015 piyasayı sarmış olur. Zaten LG N5 inde önündeki en büyük tehlike bu,

Bakın apple iphone 5c bile patladı , şöyle 999 tl den satılsa halen rakibi olmazdı ama nerde bu fiyatlar...

• Peki garantisi hakkında bi bilginiz var mıdır hocam

• Arrow22 A kullanıcısına yanıt
    Bu telefon en az 2 yıl dayanır güncelleme konusunda ama teknoloji geliştiği için 3 yıl biraz zor garanti durumu ise ankara'da teleservice bakıyormuş cihaza motorola türkiye facebook sayfasına sorduğumda teleservice cevabını verdiler ama telefon sağlam ve kaliteli duruyor kolay kolay bozulacağını pek sanmıyorum
  • İki gündür kullanıyorum gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Çok hızlı stabil ve şarj konusunda sıkıntısız bir telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende discovery var bu telefonu bi avmde inceledim ayaküstü discovery kiyasla eksileri
    Daha kalin ve agir
    Daha pahali
    Micro SD seceneginiz yok
    Ekran 0.2 Inc daha küçük
    Bence discoverynin kamera daha iyi

Kisacasi discovery varken alinmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonun şarz durumu nasıl yoğun kullanımda bir günü çıkarırmı

• BiLaL ! kullanıcısına yanıt
    yüklediğim fotolara bakabilirsin bu konuda internet açıkken 1 günü çok rahat çıkartıyor merak etme
  • vuslat06 kullanıcısına yanıt
    bu telefonu kliksa.comdan 660tlye alan oldu ben 760'a bimeksten aldım discovery 16gbyle aynı para ağır ve kalın olması benim için sorun değil önemli olan sunduğumu performans ve donanım discovery dediğin telefon çin malı motorola dediğin telefon amerikan malı ve discovery 2 gelince güncelleme kesildiğinde moto g almaya devam ediyor olacaktı senin gmd dediğin telefon türkiye pazarında çok sattı moto g dediğin telefon ise amerikada ise yılın telefonu gözüyle bakılıyor ve çok satıyor
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Paylastigin fotolarda ekran surelerinide belirtirsen daha faydali olur.

3g devamli acik mi kullaniyorsunuz?

• chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    3gyle daha çok kullanıyorum 1günü geçiyor hatta kulanacağım zaman açarsam sadece 3gyi 2gün çok rahat gidiyor telefonun bataryası 2070 amper olabilir ama uzun gidiyor şarjı merak etme
  • Arkadaşlar bir mesaj geldiğinde hangi numaraya geldiğini nasil anlayabiliriz?

Yani birinci hatta mi geldi ikinciye mi geldi göremiyorum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.