Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orjinaldir diye düşünyorduım.İçime kurt düştü şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

orjinaldir diye düşünyorduım.İçime kurt düştü şuan :)

Orjinal arkadaşlar. Ben ordan mavi kapak aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,

bu telefonu bir süredir takip ediyorum, almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bazı sorular var, yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

1) kamera fotoğraf kalitesi vasat deniliyor, forumdaki fotoğraf örneklerine de baktım fakat fotoğraf olaylarından çok iyi anlamadığım için diğer telefonlarla bir kıyaslama yapamadım. diğer cihazlarla kıyaslandığında foto kalitesi çok mu vasat? mesela samsung galaxy s3, nexus 4 gibi cihazlarla kıyaslarsak ne düşünürsünüz?

2) otg kablo desteği var mı? bende normal bir otg kablo var, bununla cihaza harddisk, flash bellek vs. bağlayabilir miyim? çünkü mikro sd hafıza kartı girişi olmadığı için, otg ile flash bellek bağlamak zaman zaman gerekebilir.

3) wifi çekim gücünde sorun var deniliyor. zaman zaman wifi kopmaları oluyormuş. telefonu el ile tutarken wifi çekim gücü azalıyormuş. bunun dışında wifi çekimi samsung galaxy s3, nexus 4 vs. gibi telefonlara kıyasla nasıldır? 3g ve telefon çekim gücünde de sorun var mı?

4) telefona flip kılıf değil de, telefonun etrafını ve arkasını çevreleyen slikon tarzı bir kılıf takmak istiyorum. ayrıca ekran jelatini gerekiyor sanırım. bu tarz aksesuarları türkiye'den alırken sıkıntı yaşar mıyız? bu telefon geçen ay bazı arkadaşlar kılıf falan bulamıyordu sanırım.

5) nexus 4 ve galaxy s3 ile kıyaslarsanız ne düşünürsünüz?
    galaxy s3 = 950 tl
    nexus 4 = 950 tl
    moto g = 700 tl
    sizce aradaki 250-300 tl fiyat farkı cihaz seçimi konusunda ne denli etkili?

6) nisan ayının başına kadar bekleyip, lg g2 mini gibi piyasaya yeni çıkacak orta segment telefonlara yönelmek mantıklı mı?

• Arkadaşlar benim de birkaç sorum var. Birkaç gündür kullanıyorum;

1 ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz, ses kapama tuşu ve kilit tuşuna aynı anda bastım ama olmadı

2 mobil veriyi tek tuşla açıp kapatmak mümkün mü? Her seferinde ayarlara mı girmek gerekiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyvan

merhaba arkadaşlar,

bu telefonu bir süredir takip ediyorum, almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bazı sorular var, yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

1) kamera fotoğraf kalitesi vasat deniliyor, forumdaki fotoğraf örneklerine de baktım fakat fotoğraf olaylarından çok iyi anlamadığım için diğer telefonlarla bir kıyaslama yapamadım. diğer cihazlarla kıyaslandığında foto kalitesi çok mu vasat? mesela samsung galaxy s3, nexus 4 gibi cihazlarla kıyaslarsak ne düşünürsünüz?

2) otg kablo desteği var mı? bende normal bir otg kablo var, bununla cihaza harddisk, flash bellek vs. bağlayabilir miyim? çünkü mikro sd hafıza kartı girişi olmadığı için, otg ile flash bellek bağlamak zaman zaman gerekebilir.

3) wifi çekim gücünde sorun var deniliyor. zaman zaman wifi kopmaları oluyormuş. telefonu el ile tutarken wifi çekim gücü azalıyormuş. bunun dışında wifi çekimi samsung galaxy s3, nexus 4 vs. gibi telefonlara kıyasla nasıldır? 3g ve telefon çekim gücünde de sorun var mı?

4) telefona flip kılıf değil de, telefonun etrafını ve arkasını çevreleyen slikon tarzı bir kılıf takmak istiyorum. ayrıca ekran jelatini gerekiyor sanırım. bu tarz aksesuarları türkiye'den alırken sıkıntı yaşar mıyız? bu telefon geçen ay bazı arkadaşlar kılıf falan bulamıyordu sanırım.

5) nexus 4 ve galaxy s3 ile kıyaslarsanız ne düşünürsünüz?
    galaxy s3 = 950 tl
    nexus 4 = 950 tl
    moto g = 700 tl
    sizce aradaki 250-300 tl fiyat farkı cihaz seçimi konusunda ne denli etkili?

6) nisan ayının başına kadar bekleyip, lg g2 mini gibi piyasaya yeni çıkacak orta segment telefonlara yönelmek mantıklı mı?

1) bence de fotoğraf kalitesi kötü ama dediğin cihazlarla karışılaştırma yapamam. galaxy s2 kullandım ondan kötü çünkü s2 8mb bu 5 mb. daha önce htc one kullandım onla kıyaslamıyorum bile.
    2) evet var micro sub uçlu herhangi bir otg kablo ile kullanılabilir.
    3) valla ben öyle bir sıkıntı görmedim.
    4) demin yukarıda ki yazıları okuduysanız ben ilk flip kılıf baktım bulamadım daha sonra ebayden aldım şimdi ereyonda benim aldığım fiyattan daha ucuza arkadaşlar alabiliyor. ben kılıf konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    5) bu cihazları kullanabilen birileri kıyaslayabilir ancak diye düşünüyorum. bence siz kendi beklentinizi belirlemelisiniz. ben alma sebebimi söyliyim çift sim kartlı olması, 4 çekirdekli olması, ebatlarının küçük olması ve güncel android versiyonun olması. tabi birde donanım ve yazılım uyumu. fiyatını yazmadım siz zaten onun farkındasınız. bence çok fazla paralar verip çok iyi cihazlar almaya gerek yok diye düşünüyorum. o yüzden de 250-300 lira önemli benim açımdan.
    6) lg g2 mini bilmiyorum da lg bu konularda hiç bir zaman gözüme giremedi. açıkçası htc veya sony derim ama sony son z1 compact fiyaskosundan sonra gözümden düştü. tabi lg yeni bir cihaz olacak dediğim gibi biraz sizin telefondan beklentilerinize kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

Arkadaşlar benim de birkaç sorum var. Birkaç gündür kullanıyorum;

1 ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz, ses kapama tuşu ve kilit tuşuna aynı anda bastım ama olmadı

2 mobil veriyi tek tuşla açıp kapatmak mümkün mü? Her seferinde ayarlara mı girmek gerekiyor?

1 ekran görüntü ses kısma ve power tuşu ile alınıyor. basılı tutup biraz bekleyin.
    2 toggle kısımında ki wifi, bluetoot, gps bunlara bir kez basarsanız ayarlardaki menüyü açılır, uzun süre basarsanızda direk açma kapama yapıyor. fakat bunu mobil veride yapmıyor.
    ben 2g-3g OnOff (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff) kullanıyorum. hem boyutu az hemde saçma sapan izinler istemiyor. fakat çoğu 2g-3g toogle lar ayarlar kısmında ki menüyü açar buda öyle, diğer türlü kullanım için root gerekiyor sanırım. bir de zdbox (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdworks.android.toolbox) var bunda baya bir özellik var bunda sanırım hücresel veriyi direk açıp kapatabiliyorsun ama 2g-3g olayını tam hatırlamıyorum kullanışlı bir program.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newcherry -- 11 Mart 2014; 14:15:55 >

• heyvan kullanıcısına yanıt
    1.Kamera şu konuda vasat basit fotoğraflar çekince sıkıntı yok bi instagrama yükleyebilecek kadar footğraf çekebiliyor ama çok bişey bekleme kamerada ama karanlıkta falan cidden kötü çekiyor

2)Otg desteği var usb bellek,mouse falan bağlanıyor sadece televizyona bağlanmıyor motorola kapatmış bunu düzgün çalışmıyor diye otg kablosunun düzgün çalışması 4.4.2 kitkatla beraber geliyor diye biliyorum ben

3)Wi-fi çekim gücü gayet iyi elinle çok sıkı bastırarak kapattın mı çekim gücü düşüyor öylede kimse kullanmadığından sıkıntı olmuyor 3g çekim gücü ise çok iyi eski telefonum galaxy ace 2ydi onla belli yerlerde video izleyemiyordum youtubedan internet yavaşlıyordu bu telefon ise gayet sorunsuz izletiyor.

4)Telefonun Flip Cover,ekran koruyucusu varda biraz shell olayı sıkıntı aslında yurt dışında orjinal shell kılıfı arka ve yanları kapatan ama daha türkiye'ye gelmedi

5)Galaxy S3 4.4.2 bile alacağı belli değil alsa bile güncelleme bitecek donanım olarak eskidi. Galaxy Nexus 4 18ayı doldurmak üzere güncelleme kesilme ihtimali var 2gb ram olmsada moto g de 1gb ram olduğu halde antutu skorlarında nexus 4ü 1sıra üstünde moto g çok seri bir telefon çünkü saf anroid kullanıyor sadece motorolanın 3tane programı yüklü o kadar ayıca nexus 4 ün benim bildiğim kadarıyla çok ısınma yapıyor ve şarjı çok uzun gitmiyor

6)G2 mini'nin beklencek bir yanı yok bence hatta ekran çözünürlüğü ve piksel yoğunluğu moto g'den düşük burda karşılaştırması var bakabilrsin
    www.teknokulis.com
    Teknoloji haberleri ve teknoloji ürün incelemeleri için teknolojinin k?sayolu TeknoKulis
    http://www.teknokulis.com/Dosyalar/mobildosyalar/2014/02/24/xperia-m2-lg-g2-mini-ve-moto-g-karsi-karsiya

Kaldıkı lg g2 mini pek sanmıyorum moto g kadar ucuz olacağını

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    flip cover olarak ne var sizde acaba nereden aldınız ?
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Daha alamadımda bu ay sonu alacam orjinal flip coverını satıyorlar bunun dışında internette deri cüzdan kılıf satanlarda var orjinal olmayan.Bide motorola türkiye'ye kılıf olayını sorduğumda yakında zincir mağazalarda satışa başlayacak demişti.

ereyondan siparişi verdim bende az önce siyah olarak
    ben turkuaz rengini almayı düşünüyorum siyah dışında renk olmadığından telefonu mejbur siyah aldım
  • Motorola TR ye sordum. Grip shell in ne zaman geleceği belli değil dediler.

bende sadeliği seviyorum.birde flipp coverin arka yüzü normal standart kapaktaki gibi parmak izi falan tutcak gibi durmuyor oda ayrı bir avantaj.
    ekran a bişey olmasın diye flip cover alacam her ne kadar filmde olsa flip coverda korumayı biraz arttırır bide turkuaz rengi sadece flipcoverda var
  • Grip shell i almayi bende çok istiyorum.ama eBay de bile yok.mobilefun da ise hala bir gönderi tarihi yok.sanirim on sipariş aliniyor.hatta buradan sormustum arkadaşlara 18 mart gibi demislerdi yanlis hatirlamiyorsam.anladihim kadarıyla dagitimi tam olarak her bölgeye yapilmadi.

• Moto G için ,

Çift hat / yazılım / ucuz olması ve OTG seçeneği öncelik , sonrada kulaklık ve dış ses netliği önemli bir etken,

S3 ve N4 ' kıyaslamak çok yanlış çıkış tarihi ve teknolojileri çol farklı,

GMD nin hakim olduğu bu dönem de ( GMD ince/hafif/hfz kartı desteği var ) kampanyalı 675 TL moto G için her desteği hak ediyor,

Moto G nin LG n4 den hızlı olması gerçek anlamda zor diyebilirim, S3 bence halen ( GPU mhz i hariç ) donanımı çok iyi bir telefon

• newcherry N kullanıcısına yanıt
    Ben 4.4.2 kullanıyorum, sanıyorum bu sürümde 2g-3g arasında geçiş olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    ayarlar'a gir kablosuz ve ağlarda diğer... olacak ona bas ordan mobil ağlar'a bas orda tercih edilen ağ türü yazar ordan basıp 2gye geçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

ayarlar'a gir kablosuz ve ağlarda diğer... olacak ona bas ordan mobil ağlar'a bas orda tercih edilen ağ türü yazar ordan basıp 2gye geçebilirsin

teşekkürler, dediğiniz yerde buldum gerekli ayarları.

ama telefonun orijinal romunda tek tuşla mobil verinin açılamaması, 2g-3g geçisinin yapılamaması çok kötü olmuş bence
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    evet öyle olması saçma toolbarıda özelliştirme yok pil yüzde gösterme yok gerçi şuda var ben 3gyi genelde kapatmıyorum telefonun şarjı uzun süre gittiği için
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.