Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skywalker06

Telefona yeniden rom at belki öyle düzelir

Yine bir sürü güncelleme diyorsun yani:) başka çare bulsam daha iyi olur aslında, o son çare

Edit: pil tasarrufu modunu açamamamın sebebi Motorola asist programını devre dışı bırakmammış yabancı bir forumda okuduğum kadarıyla. Ancak o program muhtemelen daha fazla şarj yiyeceği için açmıyorum şimdilik. Denersem yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg112 -- 13 Mart 2014; 1:02:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    bende asist çalışıyor geceleri şarj götürdüğü falan yok o programın bakma sen götürse bile en fazla 6 saatte %1 ancadır çok mantıklı bir program özellikle toplantı olayında otomatik mesaj atması hoşuma gitti
  • dün bende bir adet aldım, uzun süredir gmd almayı planlıyordum fakat tercihimi moto g den yana kullandım. snapdragon, sağlamlık, marka ve google desteği benim için artıları oldu. kliksa dan 20 lira avantajix + 25 lira bonus + 5 taksit 704 tl ye mal oldu. alıp bir kaç saat kullandıktan sonra 4.4 güncellemesini yaptım. telefon ile ilgili ilk izlenimlerim gayet başarılı bir performansı var sağlamlığı hissedilebiliyor. kullanan arkadaşlar zil senini telefondaki bir mp3 olarak atamak mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim.
  • snakepit kullanıcısına yanıt
    es dosya yöneticisini indir ayarlardan sesten zil sesine bastın mı iki seçenek çıkacak medya deposu ve es dosya yöneticisi ordan dosya yöneticisini seç yalnızca bir defaya bas ordan mp3ü seç olacaktır telefonda dosya yöneticisi olmadığından yapamamışsındır dediklerimi uygula olacaktır
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

Google Play den satın aldım.Geçen indirimdeydi MC4 2.20 TL di , NFS Most Wanted da 4.5 TL di .Ben root felan atmadım orijinal kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadan oynatıyor.Real Racing 3 de aynalar yansımazsız ama olsun.

Pil tasarrufu moduna gelirsek ; Pil %20 ve %10 un altına indiğinde devreye giriyor.Başka telefonlardaki pil tasarruf moduyla karıştırmayın.%10 un altına düştüğünde uyarı verip devreye giriyor ve GPU dan Ekrana kadar birçok şeyi kısıtlıyor.Şöyle bir güzelliği de var:

Piliniz %10 un altına indiğinde normal şarjdan daha uzun giden bir şarj moduna giriyor ki telefon 6-7 saat açık kalıyor. Haberiniz olsun ben denedim.
  • Arkadaşlar bir konuda yardım isteyecektim.

Radyoyu dinlerken ekolayzır ayarını nasıl yapacağız ? Ben radyoda bi türlü bulamadım.Ses özelliklerinde bi ekolayzr var ama Radyoya etki etmiyor.

Orijinal 4.4.2 kullanıyorum bu arada.
  • yabancı forumlardaki kullanıcı incelemelerine bakıyorum da bayağı övüyorlar. ama unutmamak lazım onlar bu telefonu 200 dolara falan alıyorlar :)
  • Arkadaslar kliksadan aldigim telefonum ve ereyondan aldigim flip cover geldi cok iyi bi ikili oldular.İlk izlenimimden acikcasi cok memnun kaldim.

Biraey soracagim dokunsal titresimi nereden kapatiyoruz.Telefonda titresim istemiyuorum :)

Edit:Hallettim.

Tavsiye edeceginiz herhangi bir ayar vs birsey var mi 4.4.2 yede guncelledim

İlk sarji nasil yapmaliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrizs07 -- 13 Mart 2014; 22:50:38 >
  • Birde sim kartin boyutunu kendim kucultebilirmiyim nasil bi islem yapiyorlar sim karta :))))

• chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi yaptıktan sonra telefonu sıfırlarsan daha iyi olur
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    telefonu açtım güncelledim zaten direk.Sıfırlarsan derken fabrika ayarlarına geri dön gibi birşey mi ne yapmak gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

telefonu açtım güncelledim zaten direk.Sıfırlarsan derken fabrika ayarlarına geri dön gibi birşey mi ne yapmak gerek ?

evet fabrika ayarlarına geri dönmeyi kastediyorum
  • Peki sifirliyorum suan.

Arkadaslar bi sikintim var snapchatte video cekerken ekranin ortasinda yukardan asagi cizhiler iniyor.İnstagram vs stock kamera uygulamasinda boyle bir sikinti yok.Sizde snapchatte boyle bir sikinti oluyor mu cok killandim.Snapchatte video cekmem cokta onemli degilde hosuma gitmedi bu durum.Birde kamera uygulamasinda on kameradan arka kameraya arka kameradan on kameraya gecerken ufak bi ses geliyor sanki kameradan normal mi

flip cover orjinal mi?
    Orjinal kaliteli bir kilif.

• Nillkin Pencereli kılıfı deneyen var mı?

Ön kameradan arka kameraya geçerken yada tam tersinde ; arka kamera otofocus lu bir yapıya sahip olduğundan dolayı odak noktasını ayarlıyor.Bu ses ondan geliyor.Bütün Moto g lerde böyle korkacak bir durum değil yani aksine sesi duymanız daha iyi.

Ekranın ortasına inen çizgilere gelirsek bu durum uygulama yüzünden oluyordur.Yabancı forumlarda aynı bu durumdan bahsedilmiş.Snapchatte uygulamasının yeni bir sürümünü bekleyeceksiniz yada başka bir program kullanacaksınız.Snapchatte uygulamasının uyumsuzluğu nedeniyle oluyor yani bu durum. Korkmayın telefonunuzda hiçbir sıkıntı yok.
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    O kılıf bana çok dandik geldi hele o pencerenin bi olayı yok bence bi samsung ya da lg gibi s-view yani o ekran çağrıları falan gösterip cevaplayabileceğimizi pek sanmıyorum
  • Arkadaşlar merhaba, bir kaç sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.

Batarya normal android telefonlara göre nasıl? Özellikle iPhone kullanan varsa ona göre kıyaslarsanız sevinirim.
    Telefonda kronik bir problem var mı? Alınca neye dikkat edelim.
    Kılıf vs almayı düşünmüyorum ama ekran filmi bulunuyor mu piyasada?

Mağazada elime tam oturdu, dayanıklı sağlam bir telefon gibi geldi. Siz daha iyi bilirsiniz kullanan olarak, önerir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.