Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternet açıkken normal kullanımda 1gün çok rahat çıkıyor interneti kullanacağı zaman falan açarsan bu süre 2-3günü rahat buluyor bunun dışında telefonda kronik bir problem 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum tek eksisi telefonun kamera gece çekimlerinde çok kötü gündüz çekimlerinde idare eder bunun dışında piyasda ekran filmi buluyor ben 3tanesini 13tlye internetten aldım. Telefon malzeme kalitesi olarak iyi su sıçramalarına dayanıklı su geçirmez değil üstüne sıvı bişey dökülürse hemen kurularsan bişey olmaz başıma geldi yanlışlıkla çay döktüm yarısına sildim sorunsuz devam etti telefonun bunun dışında kulaklık ve hoparlör ses çıkışı çok iyi telefonu kalabalık bir ortamda bile cebinde çaldığında duyabiliyorsun. Telefon saf android olduğundan çok hızlı çalışıyor yüksek grafikli oyunları çok rahat sorunsuz oynatıyor.Ekran çözünürlüğü ve kalitesi gayet fiyatına göre iyi telefonun bütün özellikleri iyi tek eksi kamera ve hafıza kartı olmaması ama 13gb hafızası gayet yetiyor bana ayrıca google drivedan ücretsiz 50gb bulut hakkı veriyor ve telefona otg kablosu takıp usb bellekte bağlanabiliyor.760tlye aldım telefonu parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor gmd almayı düşünüyordum bir ara sonra moto gyi görünce motorolaya güvendim ve son derece memnun kaldım

• Herkes moto g yerine nexus 4 alırım diyordu forumlarda araştırırken antutu skoruna gel nexus 4 2gb rame sahip olsada moto g 1gb ramla geçmeyi başarıyor
     MOTOROLA Moto G - ANA KONU -
  • Çok teşekkürler hocam, sanırım telefonu ben de alacağım. Kamera ile zaten pek işim olmaz ama aklıma takıldı ön kamera ile çekim yapılabiliyor mu?
  • Arkadaslar merhaba

Telefon elime dun ulasmisti.Bugun epey yogun bir gun gecirdim telefonla.Ve keske bu kadar dusunmeyip bir an once alsaymisim dedim.Cevremdekilerde flip cover ile telefonu cok şık buldular ve begendiler.

-3g full acikti ve internetten arastirna yapip odev yapmak zorunda kaldim kampuste.Suan 5 saat 15 dakika ekran suresi olmus 11 saat civarinda ve yuzde 10 sarjim kaldi.Bence cok iyi iki saat laptop muamelesi gordu cunku telefon.Geniş bir kullanimla tum gunu rahatlikla cikartir gibi.

-Kamerasina cok laf ediliyor iyi kamerali bir telefon kullanmadim bunun kamerasida etkileyici degil tabiki ama kesinlikle cok kotu kotu gibi yorumlari haketmiyor bu fiyatiyla.

-Konusurken ses alisverisi enfes

-İnternet surf olayi cok iyi

-Snapchat ile ilgili on kamera sikintisindan bahsetmistim dun.Snapchat ile alakali birseymis o.Snapchat betaya katildim ve orda bunun cozumunu yapmislar suan kullandigim versiyonda o sikintiyi cekmiyorum.

-Arkadas yukarida sormus on kamera ilede cekim yapiliyor tabiki.

-Flip coverin bir avantajida kapagi actiginizda ekranin acilmasi bu sayede power tusunun omrude uzun olacaktir.

Aklima gelenleri yazmaya calistim.Merak ettiginiz sorulariniz varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir Rind kullanıcısına yanıt
    evet yapılabiliyor ön kamerası benim eski telefona göre daha iyi çekim yapıyor
  • Pil konusunda soru soran arkadaşlar buyurun.

MOTOROLA Moto G - ANA KONU -

• Arkadaşlar sim 2 logosunu kaldırmanın bir yolu var mı?

• T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    hocam naptın sen dahada batarya göstergesi kırmızı bile olmamış bıraksan 1hafta kullanacan :D
  • forum xda daki konulara bak istiyosan hocam ilk başta benimde gıcığıma gidiyordu sonradan alıştım benimsedim artık :D
    ekran süreniz nasıl ? 3 g açık kalıp kalmama durumu nedir acaba
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Geçen full pil kasmıştım SS koymayı unuttum, 3 gün 21 saat gitmişti ve daha %25 pil vardı.Hastaneye gideceğimden dolayı şarja taktım ne olur ne olmaz diye unuttum gitti.

quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

ekran süreniz nasıl ? 3 g açık kalıp kalmama durumu nedir acaba

Yukarda attığım resimde normal bir kullanımdı.Günlük Whatsapp açık hep arkadaşlar yazdıklarında yazıyordum.Arada sırada işim gereği yandex navigasyon kullandım. Canım sıkılınca biraz tetris,okey ve Fifa 14 oynadım.Biraz nette gezindim işte facebook skype felan.Yani normal bir kullanımdı.

Asagıda yazdığım Wireles ayarını yapıyorsunuzdur umarım ? %10 un üzerinde pil tasarrufu sağlıyor size.

Pil tasarrufu sağlamak için püf noktaları # 1

Arkadaşlar Ayarlar/ Kablosuz / sağ alt tarafta bulunan Gelişmiş bölümüne girip " Tarama Her zaman kullanılabilir " seçeneğini pasif hale getirirseniz pil %10 oranında daha uzun gidiyor haberiniz olsun.

Standart ayarda bu açık.Neye yarıyor derseniz ; Kablosuz ( Wireles ) ı kapatsanız dahi cihaz kablosuzu yarı acık halde bırakıp çevresindeki kablosuz ağları tarıyor.Siz kapattığınızı sanıyorsunuz ancak cihaz arkaplanda açık tutuyor.Yani bir nevi hızlı ağ bulma sistemi her zaman arkaplanda kablosuz ağ arıyor..Windows un hazırda bekleme modu gibi bişey.Bunu kapattığınızda kablosuz tamamen sizin elinizde oluyor.Ben denedim Şarj en az %10 daha uzun gidiyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 15 Mart 2014; 23:07:03 >

bende o wireless ayarları yapılı yalnız ben hep 3g açık oluyor dışarda bide çok internetten müzik falan dinliyorum oyun oynuyorum değişiyor 1-2gün arası normalde benim şarjımda bitmediği zamanlar oluyor o zaman açıp full oyun oynuyayıp bitirip öyle takıyorum
  • Teşekkürler arkadaşlar. Bir fırsat bulur bulmaz alacağım telefondan. Sıcak fırsatlar beni hastalıklı etti. Hiç bir şeyi normal fiyatından alamıyorum artık
    Önemli değil en fazla 660a biri kliksa.com'dan aldı şimdiye kadar bende 760tlye aldım bimeksten hediye çekini taksit yaptırdım :D bu cihazın 200dolar amerikada türkiyeye gelirken vergisi falan derken minmum 650-700tlyi buluyor haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Arkadaşlar sim 2 logosunu kaldırmanın bir yolu var mı?

Bilen yok mu?

• quote:

quote:

Arkadaşlar sim 2 logosunu kaldırmanın bir yolu var mı?

Bilen yok mu?

Root gerekiyor

• 2.gun

12 saat batarya suresi 5 saat ekran suresi.3g hep acikti.Yuzde 20 den sonra wifi kullandim

• hocam sizleri sanki z1 compact konusundan hatırlıyorum.yoksa sizlerde mi z1 compact mağdurusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbburak35

hocam sizleri sanki z1 compact konusundan hatırlıyorum.yoksa sizlerde mi z1 compact mağdurusunuz?

Biraz öyle. z1c fiyatındaki dengesizlikten dolayı onun için ayırdığım parayı harcadım. sadece batarya süresi ve küçük ekranı için istediğim için de moto g'ye bakıyorum. Çünkü z1c'den daha ideal bir ekran boyutuna sahip ve benim istediğim batarya performansını bu da veriyor. Fotoğraf ve oyun ile işim olmadığından bu telefon benim işimi görecekti fakat fiyatının hak ettiğinden fazla olduğunu düşündüğüm için biraz bekliyorum. Ya bir kampanyadan alacağım,yada biraz daha büyük ekrana katlanıp lg g2'ye yöneleceğim yine bataryası için.
    şu an kliksada 750tl world e 50 tl wp veriyor.20 tl de avantajix iadesi olsa 680 liraya geliyor hocam.bu arada bende sizin son cümlenizde dediğiniz gibi sırf bataryası için lg g2 alabilirim.ama onunda açıkcası kasa kalitesi hoşuma gitmedi o fiyata göre.bu arada konuyu dağıttıysam özür dilerim arkadaşlar.belki bende ilerde moto g sahibi olabilirm
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.