Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bundan önce galaxy ace 2 başlığında çok yazıyordum bu 2. android telefonum oldu 1hafta araştırdım gidip aldım memnun oldum z1 compact ilk açıklandığında bütçe dostu olmayacağı belliydi 1500tl para verecek olsaydım moto g yerine note 3 alırdım 1000tl altı en ideal telefon şuanda moto g
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbburak35

şu an kliksada 750tl world e 50 tl wp veriyor.20 tl de avantajix iadesi olsa 680 liraya geliyor hocam.bu arada bende sizin son cümlenizde dediğiniz gibi sırf bataryası için lg g2 alabilirim.ama onunda açıkcası kasa kalitesi hoşuma gitmedi o fiyata göre.bu arada konuyu dağıttıysam özür dilerim arkadaşlar.belki bende ilerde moto g sahibi olabilirm

avantajix ve worldcard kullanmıyorum. başka biri ile anlasam bile bana ortalama maliyeti 700 tl olacak.
    Açıkcası z1c için ayırdığım parayı her ne kadar harcamış olsam da bir iki hafta sonra lg g2 parası köşeye koymuş olurum. Buda beni neden lg g2 alabilecekken moto g alayım ki ikilemine götürüyor. Bu sebeple biraz daha benim külüstür ile kafa dinleyip beni üzmeyecek bir telefon almak istiyorum.
    Moto G kesinlikle çok iyi bir telefon. Bütçem 700-800 lira ile kısıtlı olsaydı şimdi o telefondan yazıyor olacaktım muhtemelen.

• Telefonu aldigimdan beri foursquare boyle.Sebebi nedir ?
     MOTOROLA Moto G - ANA KONU -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona çağrı geldiğinde flash uyarısı almak isteyen arkadaşlar (iPhone'lardaki gibi ) aşağıdaki programı kullanabilirler.

Flash Alerts ( MegaWave )

İlk ayar kısmında 2.method u seçersiniz.
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    silip yeniden yükle bide ayarlardan konumdan gpsi açık bırakmayı unutma foursquare i çalıştırınca gps açık değilse yer bulamıyor valla sende kaynaklı bir problem var telefonu aldığımdan beri foursquare kurulu sorunsuz çalışıyor
  • 700 TL altındaki çift hatlı En iyi cihaz denebilir

Marka / Malzeme ve yazılım olarak,

1000 TL ye +300 TL fark var

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    sıfırı 1000tlye hangi telefonu alabilirsin moto g gibi yazılım güncel hızlı bir telefon alamazsın o mantıkta söyledim yoksa 2.el almaya kalktın mı bu iş değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

sıfırı 1000tlye hangi telefonu alabilirsin moto g gibi yazılım güncel hızlı bir telefon alamazsın o mantıkta söyledim yoksa 2.el almaya kalktın mı bu iş değişir

LG N4 alabilirsiniz Ayrıca Samsung S3 ve Galaksy Grand 2(yakında ucuzlar) de iyi cihazlar.

GMD Elite de daha TR piyasasına girmedi,

700 TL çift hat alacaklar için gayet makul, tam 1000 TL parası olan genel de 4.5 ve Sabit hafızalı cihaz tercih etmiyor. Özellikle Motorolanın bu ilk F/P cihazı.

Win8' li + 512Mb ve Flash ışıksız/ön kamerasız cihazların kullanıcı elinde NOKİA tarafından patlatılması gibi.

İlk nesil cihazlarda iyi karar vermek gerek,

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    En guncel halindemi suan sende foursquare? Birde hangi telefon konum ayarimi yoksa foursquarein ayarlarindanda yapilcak gpslik birsey var mi?

lg n4 çıkalı 1yıldan fazla oldu yarın bi güncelleme almayabilri ayrıca antutu skor fotosunu paylaştım bakarsan bu cihaz n4ten üst sırada yakında n4e güncelleme kesilir n6 tanıtılmasına fazla kalmadı çünkü ayrıca gmd elite gelbial.com da fiyatı yazıyor 1300tl diye 1300tl çin malı başka firmanın ürettiği telefona gm logosu basılmış halde hayatta almam hele telpa gibi bir servisi olduktan sonra
    en güncel halinde telefon ayarlarına gir konumu aktif et orda foursqure simgesi olması lazım düşük pil kullanımı diye
  • Haklısınız

TR da 14 ay ve ABD çıkışı 16 ay kadar oldu.

Ancak Samsung Nexus i9250 konusuna da bakarsanız çok aktif bir paylaşım var,

Antutu testlerde xperia Z nin önünde veya denk ise elbette MOTO G daha iyi diyebiliriz.

Sanırım moto G 4çekirdek 1.2 ghz ve 1 gb ram var,

LG nexus 4 4.7 inç iyi bir ekranda 4çekirdek 1.5ghz/2Gb ile düşük puan almamalı,

Çünkü zaten S4 pro (aynı işlemci/ram/gpu) xperia Z de 5 " Full HD de antutu için yüksek değerler alıyor,

Şuanda Lg n5' i saymazsak ilginçtir ki LG N4 Antutudan yaklaşık 500/700 puan az değer alıyor ( gerekli açıklama da 1 yıldır Dh de mevcut ), bunu bende saçma buluyorum )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 16 Mart 2014; 12:47:20 >
    Geçen antutu testi yaptım bu sonuç çıktı bende şaşırdım ama testler yanıltıcı olabilirde n4 aldık mesela destek kesildi herkes custom rom yüklemek istemiyor o yüzden şuanda alınabilecek güncelleme sıkıntısı çekmeyecek bi telefon moto g bide bildiğim kadarıyla n4 şarj süresi çok gitmiyormuş aynı işlemci grubuda olsa snapdragon ufak değişimler yapabiliyor yeni bir telefon üretilirken aynı hızda çalışan s400de bile puan farkı çıkabilir n4 ü şimdi tavsiye ettiğim cihaz değil yoska 900-1000tlye ilk çıktığında satılsaydı şuanda herkes n4 kullanıyor oluyordu
     MOTOROLA Moto G - ANA KONU -

• Ben de konuyu çift hatlı - güncel android sürüm diye takip ediyorum, ( 675 tl civarı fiyatta var )

Ancak 2 işlemcide aynı firmaya ait , hatta GPU - Kamera donanım ve bağlantı ( kablosuz şarj vb ) özellikleri açısından ( üstün) LG N4 bu nedenle halen gelecek vaad ediyor. Zaten Xperia Z varken LG N4 ün desteği de kesilmez

LG nin özel bir pil teknolojisi kullanılmış olsa da N4 ün 2100 nAhm pili 3G ve Chrome ile maalesef yetersiz kalıyor,

moto G nin iki handikap ı bulunuyor;

1 ;
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Snapdragon 200 ve 400 Duyuruldu - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/qualcomm-snapdragon-200-ve-400u-duyurdu-43136.html
    1,2 ghz de tutulmuş işlemci ve nispeten düşük GPU ve çekirdek sayısı

400 MHz, Qualcomm Adreno 305 - Single core

400 MHz, Qualcomm Adreno 320 - Quad core

Open GL 3.0 AVANTAJIMIZ VAR Her iki cihazda S3 e göre
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    OpenGL 3.0'ı Hangi GPU'lar Destekliyor? - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/opengl-3.0i-hangi-gpular-destekliyor-46034.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 16 Mart 2014; 13:14:14 >

• Flash desteği için çözüm nedir?

İlginctir gozukmuyor orfa foursquare :s

Simdi baktim acildi foursquare konumda da ordada gozukuyor ama sasirtici bir sekilde sorun olustu hatasi veriyor simdide

senin telefonda bir sıkıntı varda anlamadım gitti neden olduğu
    S3ün işlemcisi zamanında iyiydi ama eskidi artık snapdragon aldı başını gidiyor bu konularda
  • Yedek batarya nerden bulabiliriz orjinal?

Bu arada Amcam çift hatlı Cihaz arıyordu s4 ü veriyim bunu bana ver dedi vermedim :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.