Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.gun batarya suresi 12 saat ekran suresi 6 saat cogunlukla wifi kullandim oyun yok full internet

• Ekran büyüklüğü hariç her konuda MOTO G

Ayrıca huawei çok çok ağır )))

Fiyat farkı daha az, moto G çift hat.

Pil , Dlna gibi şeyler boş )))

Otg / wifi direct var mı diye bakacakasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 16 Mart 2014; 21:34:52 >
  • ereyon.com.tr den turkuaz rengi flipcoverın siparişini verdim bakalım kargo parası almaları çok saçma geldi ama başkada resmi satan yer yok sahibinden.com bile ekran filmi sipariş verdiğimde kargo parası almadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

Telefona çağrı geldiğinde flash uyarısı almak isteyen arkadaşlar (iPhone'lardaki gibi ) aşağıdaki programı kullanabilirler.

Flash Alerts ( MegaWave )

İlk ayar kısmında 2.method u seçersiniz.

hocam ben bu programı daha önce ki cihazlarımda da kullanımdım. buraya da yazmıştım mesaj veya çağrı geliğinde flashı açıp kaparken sanki objectifide açıyor gibi geldi bana. objektifin açılıp kapanma sesi geliyor. o yüzden kaldırdım bende hangi methodu kullandım hatırlamıyorum fakat 1. metod olmamıştı ondan eminim. sizde de böyle bir ses gelme olayı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Tatu onun yazdiklarina ek olarak motoru g su sicramalarina karesi dayanik benim telefona ilk gün cay döküldü üstüne birşey olmadi ayrıca telefonun kulaklik cikisi çok kaliteli ve hoparlör sesi iyi telefon caldiginda cebinde çok iyi duyuluyor konuşmadaki ahize sesi ise çok iyi gürültülü ortamlarda duyuluyor hafiza karti takilmadigi halde org desteği var yani USB bellek baglayabilirsin motoru gyi şiddetle tavsiye ederim huawei kotu firma değil ama g610 motoru güle kiyaslanacak kalitede bir cihaz degil

Moto g ablamız suda test ediyor çok etkileyici.

• mehmetufo kullanıcısına yanıt
    ben şahsen bu kadarına şansımı zorlamam :D bu kadar su içinde fotoğraf çekiyim düşüncesinde olsam su geçirmeyen kamera alırım :D
  • newcherry N kullanıcısına yanıt
    Evet arka kameranın focuslandığının sesi geliyor ve Program gayette güzel çalışıyor.50 ms ye aldığımda bayağı bir flash patlatıyor :)
    Gayet güzel hiçbir problemi yok yani 2.metod da oluyor ayarı ve telefon masaüstünde iken titreşimde çok işime yarıyor.Şu ana kadar telefondan hiçbir sorun yaşamadım.İşallah da yaşamam :)
  • mehmetufo kullanıcısına yanıt
    Vay be skywalker06 ın da dediği gibi içim gider la benim 850 gayme saymışım
  • Bir aksilik olmazsa benim cihazda yarın akşam gelmiş olabilir kliksadan 750 tl ve 9 taksit. işimizi görür herhalde.
  • tanchuc kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun

• radyo hoparlörden dinlenebiliyor mu? yoksa sadece kulaklıktan mı dinleniyor ?
  • Arkadaslar internetten alisveris yapmiyorum aybasinda telefonu almayi planliyorum ne kadar ucuza alirsam o kadar iyi cunku kulaklik da alicam nereden alabilirim ve kulaklik tavsiyeleriniz neler kulaklik icin 50-100 civari bi para ayirmayi dusunuyorum kulakici kulaklik tavsiye ederseniz sevinirim simdiden saolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dirake3 D kullanıcısına yanıt
    sadece kulaklıktan dinleniliyor
  • bunyaminyesildas B kullanıcısına yanıt
    bimeks te 800 tl idi galiba onun haricinde çoğu yerde 850tl mediamarkt'ta göremedim. teknosadada denk gelmedi.
    ben telefonu bimeksten aldım 760tlye bunun dışında kulaklık olarak philips she7000 kullanıyorum kulak içi 30-50tl arası değişiyor fiyatı gayet memnunum hele poweramp programı ve telefonun kulaklık çıkışı iyi olduğu için baya iyi oluyor müzik dinlemesi
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    ereyondan aldığın flipcover kaç güne geldi hocam bende siparişe verdim 1gün geçti hale tedarik ediliyor yazılıyor teslimat 3gün yazıyorda normalde 1gün olunca kargoya verilir gerçi ben turkuaz rengini sipariş ettim ellerinde mi yok acaba
  • Saolun arkadaslar ilginiz icin. Hocam dediginiz philips kulaklikta mikrofon var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok hocam sadece dinlemek için
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Ben gun icinde saat 13 14 civari siparis ettim.Ertesi gun 16 civari elime ulasmisti siyah renkli flip cover

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.