Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saolun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    1-2 güne gelmezse ellerinde yok demektir :D
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Ben de mavi olandan sipariş ettim bir gün içinde yola çıktı bakalım. Sitenin tahminine göre yarın elimde olacakmış
  • bunyaminyesildas B kullanıcısına yanıt
    Hocam Nokia bh-111 aldım gayet başarılı bir kulaklık veriyor.bluetooth ürünlerine de bakmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oğluma alıcam bu telefonu kronik bir sıkıntısı varmı? 800 de az değil nexus 4 ile bunun arasında kaldı. aslında motorola atrix almıştım zamanında çok beğenmişti biraz bunu istiyor gibi geldi bilemedim. kamera çamur gibi deniyor? gps te sorun oluyor mu?
  • bu telefonun şu eksiği beni bitirdi wifi yani kablosuz bağlantı mesafesı kısa hatta telefonun ön kısmını elinizle kapartırsanız bile bağlantı düşüyor bu olay köyü kamerasıda iyi değil ama benim için o kadar önemli değil kamera şu kablosuz bağlantısı beni bitirdi
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    Hocam bluetooth kulaklik hic kullanmadim sarj mi ediliyor? Alttaki kare kismi nedir ne ise yarar ? Cahilligime verin hocam hic kullanmadim dedigim gibi

Nokia şarjıyla şarj ediliyor. kare kısmından kastınızı anlamadım fotoda işaretlerseniz yardımcı olabilirim.
  • Hocam yukaridada gormussunuzdur philips she7000 onerdiler bende simdi baktim biraz bh-111 le karsilastiranlar she7000 in basslarda daha iyi oldugunu soyluyolar. Birde bluetooth kulaklik sarji olumsuz etkilemez mi ?

Tabi bluetooth açık olunca şarj harcayacaktır. ama kullanım kolaylığı var işte. ipod shuffle gibi kullanırsınız. bass konusunda haklı olabilirler ben phlips i denemedim ama nokianın ki iyi gibi ama çok çok iyi değil tabiki
    Saolun hocam yardiminiz icin

• Nillkin geldi taktım . Telefonu 3mm kalınlatırıyor ve tam koruma sağlıyor. Ama kullanımı zor geldi. Katlayıp kullanıldığı zaman pot duruyor. Mıknatıslı mekanizma biraz rahatsız. İşçiliği kalitesi gayet iyi. Pencere kullanışlı ve ölçüleri tam. Takması çıkarması zor. Çıkartırken kapağa takılıp arka kapağı açıyor. Genel manada iyi ama yanında gelen jelatin birkaç mm küçük tam değil. İade edip etmemeyi düşünüyorum. Orj flip cover kullanıcılarından yorum bekliyorum.
  • Kliksa'yı tebrik ediyorum pazar günü siparış ettığım telefonu pazartesi ve salı günü kargoya veremediler
    Pencere dışında kalan alanlar kararıyor mu yoksa sadece süs mü o pencere:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanchuc kullanıcısına yanıt
    Benim aynı gün kargo ya verildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Pencereye özel bi uygulama yok.

• Bende ereyon dan mavi arka kapak sipariş ettim bugün ereyon sagolsun yoksa hayatta bulamazdım türkiyede

• modifiyesiz kullanıcısına yanıt
    kamera gündüz çekimlerinde idare eder onun dışında kötü ama telefonun bütün özellikleri gayet iyi motorola ve google kalitesini konuşturmuşlar 750-800 alınabilecek en mantıklı cihaz bu
  • flipcoverıda sadece ereyon satıyor arka kapak kliksa.comda da var motorola 2hafta önce facebookta mesaj attığımda elektronik mağazalara gönderildi kılıf ve kapaklar dedi ama hiç birinde hala yok dayanamadım en sonunda bende ereyon.comdan turkuaz kılıf aldım
    iade etme benim jelatinde 1mm küçük kenarlardan idare eder diye taktım ama benim aldığım jelatini gelince öğrendim zore diye bir marka türkiyede üretilmiş jelatin 3 tanesi 13tl olunca taktım telefona bana ucuz geldi sorun oldukça değiş dur
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.