Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skywalker06

flipcoverıda sadece ereyon satıyor arka kapak kliksa.comda da var motorola 2hafta önce facebookta mesaj attığımda elektronik mağazalara gönderildi kılıf ve kapaklar dedi ama hiç birinde hala yok dayanamadım en sonunda bende ereyon.comdan turkuaz kılıf aldım

dostum bende iki gün önce mavi olanından aldım ama iki gündür kontrol ediyorum siteden 'tedarik sürecinde' diyor :( senin aldığın kaç günde eline ulaştı ?

• arkadaşlar şarj az gidiyor gibi. tam dolu şarj 10 dk. Facebook Kullanımda %10 kadar düşüyor. Art a geçmiştim o yüzden olabilir diye düşündüm şimdi tekrar Dalvik e döndüm. Oyun falan oynamiyorum 3g sürekli açık. Gerçi 1 günü çıkarıyor ama yoğun kullanımda sorun olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster33

quote:

flipcoverıda sadece ereyon satıyor arka kapak kliksa.comda da var motorola 2hafta önce facebookta mesaj attığımda elektronik mağazalara gönderildi kılıf ve kapaklar dedi ama hiç birinde hala yok dayanamadım en sonunda bende ereyon.comdan turkuaz kılıf aldım

dostum bende iki gün önce mavi olanından aldım ama iki gündür kontrol ediyorum siteden 'tedarik sürecinde' diyor :( senin aldığın kaç günde eline ulaştı ?

Bende pazar gecesi sipariş verdim hala tedarik ediliyor gözüküyor bende anlamadim bu nasil site

• snakepit kullanıcısına yanıt
    Telefonun sarji bosalmadan şarj etme O baya fark ettiriyor ben normal 3g acik 1gunu çok rahat cikartiyorum

• Arkadaşlar Motorola Türkiye facebook sayfasi kapak çekilişi yapiyor sayfayi begenin orda paylaşmışlar formu doldurup beğendiğiniz rengi seçiyorsunuz katilmiş oluyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster33

quote:

Bende pazar gecesi sipariş verdim hala tedarik ediliyor gözüküyor bende anlamadim bu nasil site

Aradim sordum benim bankadan dolayı uzamis benim kart 3 taksitten fazla isteyince bankaya mesaj atiyosun o yüzden uzamis göndermeleri simdi vaktim siteye gönderildi yaziyor

• evet telefon geldi sonunda ilk android cihaz olduğu için tavsiye edeceğiniz antivirüs, uygulama ve ayar tavsiyeleri alabilirim.
  • Kullanılmayan Sim 2 logosunu yok etmenin bir yolu var mı?

• tanchuc kullanıcısına yanıt
    Uygulama Olarak :

Avast Antivirus : Hem güvenilir hemde reklam filan yok.
    Yandex Navigasyon : Benim işim gereği çok lazım oluyor.Çok iyi bir uygulama.
    Tvyo : Yerli ve yabancı dizileri kaliteli ve reklamsız bir şelilde izlemek için.(star, NTV spor, cnbc-e,ntv,kral tv,kral pop,e2 ,kral World televizyonlarınıda canlı izleyebiliyorsun)Ayrıca belgeseller ve yerli yabancı müzik klipleri de var.(program doğan grubunun yani )
    İmgur Offical App : Resim upload programı aynı zamanda dünya geneli komik ve güzel resimleride bulabilirsin.
    AccuWeather : Hava durumunu gösteren uygulama.Hem güvenilir hem reklam yok hemde tahminleri doğru.
    LigTV,Spotify vb şeylerde kurabilirsin.

Facebook,Twitter,Skype,WhatsApp vb programları zaten biliyorsundur.Bunları yazmaya gerek duymuyorum.

Oyun Olarak :

Fifa 14 ( EA )
    Real Racing 3 (EA)
    Dead Trigger 2
    Tetris ( Bu benim favorimdir ) (EA)
    Modern Combat 4 (GameLoft)
    GTA serisinden bir oyun (Rockstar)

Bunların haricinde zaten diğerleri küçük oyunlar kalıyor.Telefon rahatlıkla bütün oyunları açıyor merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 20 Mart 2014; 22:07:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Kullanılmayan Sim 2 logosunu yok etmenin bir yolu var mı?

Orijinal android sürümünde yok.Çok kafaya takılacak bişey değil zaten zamanla alışırsın.
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    tavsiyelerin için teşekkürler kurup deneyeceğim.
  • tanchuc kullanıcısına yanıt
    antivirus e gerekyok 2yıla yakındır android kullanıyorum hiç gerek duymadım uygulama olarakta telefonda dosya yöneticisi olmadığından esfile explorer ı tavsiye ederim ücretsizdir google play store da var bunun dışında müzik çalar uygulaması yok ondada poweramp ı indir 2hafta deneyebiliyosun ücretsiz beğeneceksindir telefonun normal kulaklık ses çıkışını arttırabiliyorsun bi dene beğenirsen 5tlye satın alabilirsin samsungta bile bu programla müzik dinlerdim para verip aldım bunun dışında ulisten programını tavsiye ederim youtubedaki videoların sadece sesini çalar videosunu indirmediğinden internetini fazla yemeden şarkı dinleyebilirsin ekranı kitlesen bile kapatmaz normalde youtubeda izlediğin videolarda ekranı kitledin mi durur ulistenda bu olay yoktur. Bunun dışında google drive programını aktif et ücretsiz 50gb upload hakkın var moto g kullanıcısı olduğun için 2 yıl boyunca fotoğraflarını dosyalarını drive hesabına yedekler telefonun hafızasında yer tutmaz.

• erenun E kullanıcısına yanıt
    bende ilk başta garibime gidiyordu alıştım artık ekran büyük olunca bir süre sonra göze çarpmıyor :D
  • ara ara kamera durduruldu, youtube durduruldu hataları veriyor. bir de wifi olan yerden ayrilinca otomatik mobil veriye baglanmiyor mobil veri acik oldugu halde. hepsi için kapatip acmam gerekiyor. var mı basina gelen? son guncellemeyi yaptim. cift hat takili. sim kartlari yer degistirdim yine mobil veri sorunu devam ediyor. tele yeniden rom attim yine duzelmedi. acaba simi kestirdigim icin mi oldu? micro sim mi almalıyım acep?

• ztalan kullanıcısına yanıt
    telefonu 1aya yakındır kullanıyorum uygulamarda hiç bir zaman durduruldu hatası almadım bende wi-fi kapatınca 3g açıksa ototmatik bağlanıyor bunun sim kartın sorun çıkaracağını pek sanmam cihazda mı bir sıkıntı var acaba
  • Arkadaşlar 2gündür telefonumun şarjı az gitmeye başladı gece takıp doldurdum telefonla 2saatte %17 düştü bu süre zarfında 30-40dkka 3g 20-30dkka wi-fi vede modern combat 4 oynadım 20dkka %17 düştü %83 göstermeye başladı ilk aldığım zamanlar daha uzun gidiyordu şarjı sizdede böyle bir sorun var mı ?
  • akadaşlar flip cover fotoları ve kullanımı ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.
  • arkadaşlar wifi kalitesi gerçekten kötümü mesela 2katlı bir binanın içerisinde karşıdaki 4.kat evin modemini çekermi samsung s3 çekiyor. Motorola moto g çekermi bu konu önemli benim için
  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    kesin bişey diyemem benim galaxy ace 2yle aynı çekiyor evin içinde ama karşılıklı bina üst katta olan bir modemi bilgisayarların çoğu çekmez bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

akadaşlar flip cover fotoları ve kullanımı ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

fotoğraf biraz zorda kullanım olarak ben çok memnunum. daha önceki cihazlarımda da (galaxy s2 ve HTC one) flip cover kullandım. ekranı kendi otomatik açıp kapatması süper. arama yaparken de geriye doğru kıvırıp kullanmayın. direk kılıfın kapağını kapatıp konuşun. çağrı geldiğinde de cevapladıktan sonra kılıfın kapağını kapatıp konuşun. zaten yüzünüze yaklaştırdığınız da proximty sensör ekranı kapatıyor yani değişen birşey olmuyor. belki bilmeyenler vardır diye yazıyım dedim. ben baya bir geç öğrendim :) neyse mıknatısşı olması da ayrı bir kullanışlı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.