Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jelatin cikmiyor kutudan internetten alabilirsin 3 tanesi 12-13 TL kargo bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    motorolanın sitesinde grip shell var onda da arka kapak çıkartılıp takılıyor ve cihazın sağ sol alt üst tüm bölgelerini silikon gibi bir malzeme ile kapatıyor eğer darbelere karşı korumak istiyorsanız mantıklı olabilir.
    arka kapaklarda ereyon da vardı oradan bakabilirsiniz.
  • motrola kullanicisi degilim ama tavsiye birakmak istedim cihaz fiyatina gore gercekten basarili inceledigimde malzeme olarak da tasarim olarKda iyidi arttirilabilir hafiza olsa iyidi kamera konusunda birsey diyemem fiyat dusurmek icin bence secilmis 5 mp. son olarak bu cihaz bence Alinabilir mantikli cihazlardan

• Sağolun arkadaşlar. Telefonum kargoya verilmiş. Şimdi bir de mikrosim almam gerekiyor sanırım gidip onu alayım bari. Normal simi keserek mikro sim yapınca ses problemi falan oluyormuş diye okudum.
    Ben avealiyim 10tl verdim micro sim aldim kestirmek le falan uğraşmaya gerek yok

• limitsizim kullanıcısına yanıt
    Orta sinif cihazlarda kameradan pek birşey beklemeyeceksin bu cihazin performansida hic bir büyük firmanın orta sinif cihazinda yok 760 tlye aldim alınabilecek en mantikli telefon parasini sonuna kadar hak ediyor hafiza durumuna gelince önceki cihazda 32 GB hafiza kullaniyordum bu cihaza geçtim silinti yasamadim biraz daha az müzik atiyosun o kadar 13gb yetiyor yetmezsede otg kablosuyla flaş bellek baglarsin telefonda film izleyen biriysen

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Orta sinif cihazlarda kameradan pek birşey beklemeyeceksin bu cihazin performansida hic bir büyük firmanın orta sinif cihazinda yok 760 tlye aldim alınabilecek en mantikli telefon parasini sonuna kadar hak ediyor hafiza durumuna gelince önceki cihazda 32 GB hafiza kullaniyordum bu cihaza geçtim silinti yasamadim biraz daha az müzik atiyosun o kadar 13gb yetiyor yetmezsede otg kablosuyla flaş bellek baglarsin telefonda film izleyen biriysen

haklisin ama bir not ben muzik olarak bakmiyorum ceptellere cunku sarz yetmiyor gene mp3 calarimdan dinliyorum aslinda cihazlar cok gelisti ucuzlari bile baya is goruyor acil olan en onemli konu batarya kamera kpnusuda sensor vr mercekler pahali fiyat kirmak icin yapmislardir ama gunes isiginda ve flasli cekimler ani fotplari icin yeterlidir diye dusunuyorum 5-8 civari cihaz konusunda haklisiniz mantikli fiyatina gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Micro SİM e geçecek olan arkadaşlara tavsiye : Önce normal sim kartınızdaki telefonları yedekleyin bir yere ve sonra yeni micro sim alın.Kestirmekle uğraşmayın çünkü sorun çıkıyor.Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin.10 TL veriyorsunuz sıfır sim kart alıyorsunuz bu kadar basit.Yoksa benim gibi bütün numaralarınız uçar.Turkcell bayiinde nano sim ile micro simi ayırt edemeyen salak kızın eline aleti verirseniz böyle oluyor.
  • Telefonum geldi çok memnunum. Şuan şarjının bitmesini bekliyorum ilk şarja takacağım sizce kaç saat şarjda tutayım?
    %100 olunca cikart

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

%100 olunca cikart

Hocam konuyu tek başına götürüyorsunuz bende geleceğim hayırlısıyla

• Orta yoğun kullanımda telefon iki günü rahat çıkarıyor. Geceleri yatınca uçak moduna alıyorum genelde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Telefonum geldi çok memnunum. Şuan şarjının bitmesini bekliyorum ilk şarja takacağım sizce kaç saat şarjda tutayım?

Sure olayari eskidendi yeni nesil bataryalari tam bitirmeyin ama %10 un altina dusmeden sarja takin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Telefonum geldi çok memnunum. Şuan şarjının bitmesini bekliyorum ilk şarja takacağım sizce kaç saat şarjda tutayım?

Sizdende izlenimlerinizi alalım hocam :)

Gmd 2 beklerken motorola almaya karar verdim , herşey tamamda abd de 200 dolara satıldığını öğrenince cihaz beni düşündürdü.Aradaki fiyat farkı az bir rakam değil.

Youtubede çok tanıtımı yok nedense cihaz gerçekten güzel bir makine , tek eksiği ekranı 4.5 inc bence ama ekran büyüklüğü fazla olmasıda cihazı kabalaştırıyor.

Tanıtım videosu çekip detaylı anlatırsanız izlenir.

Bu arada hayırlı olsun , cihaz kaça geldi? Mağazalarda 800-850 aşağısında bulamadım.İnt.siparişede açıkcası güvenemiyorum.Cihazı alıp personelin kurması hata varsa orada müdahale edilmesi daha mantıklı geliyor.

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam ben galaxy ace 2 konusundada baya online yazıyordum bu telefonu alınca yine paylaşmaya devam ediyorum deneyimlerimi alınca telefonu bekleriz buraya :D
  • kapaklı kılıf olarak bu alınabilir
    burada fiyatı 40 tl

kendime bu kılıf ve ekran filmi aldım
    ikisi toplam 4.35$

• wifi problemi yaşayanlar olmuş, ben yaşamadım, hatta geçen sabah işe giderken tam sokak kapısındayken telefona baktım, hala wifi bağlı olduğunu gördüm, 5. katta oturuyorum, birde geliştirici seçeneklerinde çalışma zamanını ART olarak seçin, hem performans artıyor, hemde uygulamalardaki lag oldukça azalıyor, boş hafıza 7-8 gün sonra 650 mb lara kadar çıkıyor, buda sanırım ART garbage collection ın iyi çalışmasından kaynaklanıyor, bence bu cihaz f/p kralı, 750 TL ye almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyrdnr -- 23 Mart 2014; 11:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrdnr

wifi problemi yaşayanlar olmuş, ben yaşamadım, hatta geçen sabah işe giderken tam sokak kapısındayken telefona baktım, hala wifi bağlı olduğunu gördüm, 5. katta oturuyorum, birde geliştirici seçeneklerinde çalışma zamanını ART olarak seçin, hem performans artıyor, hemde uygulamalardaki lag oldukça azalıyor, boş hafıza 7-8 gün sonra 650 mb lara kadar çıkıyor, buda sanırım ART garbage collection ın iyi çalışmasından kaynaklanıyor, bence bu cihaz f/p kralı, 750 TL ye almıştım.

Herkez wifi sorunundan bahsediyor,markette incelediğime göre kulaklık tarafının iki elle kaparsanız wifi hemen düşüyor.

Oyun oynarken,film izlerken kapanma olasılığı var,haricinde güzel bir cihaz yalnız wifi düşmesi düşündürüyor.

Fiyat olarak takipteyim 850 tl olmuş , abd de 200 dolara satılıyor.

• -the- kullanıcısına yanıt
    modern combat 4 multiplayer oynarken gayet internet düşmeden oynuyorum sorunsuz ayrıca araştırırsan telefon 850tlden daha aşağıda bulabilirsin ben bimeksten 760tlye aldım
  • enişte de s3 mini var aynı bölgeden onun Wi-Fi çekmiyor moto g ise 1-2 dis. daha önceki cihazim Xperia ray ise o bölgede hic çekmiyordu. telefonun tepesi kapanmadigi surece problem yok.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.