Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -the-

quote:

Orijinalden alıntı: gyrdnr

wifi problemi yaşayanlar olmuş, ben yaşamadım, hatta geçen sabah işe giderken tam sokak kapısındayken telefona baktım, hala wifi bağlı olduğunu gördüm, 5. katta oturuyorum, birde geliştirici seçeneklerinde çalışma zamanını ART olarak seçin, hem performans artıyor, hemde uygulamalardaki lag oldukça azalıyor, boş hafıza 7-8 gün sonra 650 mb lara kadar çıkıyor, buda sanırım ART garbage collection ın iyi çalışmasından kaynaklanıyor, bence bu cihaz f/p kralı, 750 TL ye almıştım.

Herkez wifi sorunundan bahsediyor,markette incelediğime göre kulaklık tarafının iki elle kaparsanız wifi hemen düşüyor.

Oyun oynarken,film izlerken kapanma olasılığı var,haricinde güzel bir cihaz yalnız wifi düşmesi düşündürüyor.

Fiyat olarak takipteyim 850 tl olmuş , abd de 200 dolara satılıyor.

teknosa ve kliksa'da 750 tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün Teknosa'dan 749 TL + 7.90 TL'ye otg kablo ( 1 TL mecburiyetten ödedim. Çünkü 750 TL'ye tamamlayan kampanyadan 75 TL parapuan veriyorlardı. Aynı otg kablo Kliksa'da 5.90 TL) satın aldım.

Bu fiyata alınabilecek en mantıklı cihaz. Boşta bekleyen sim kartlarımıda değerlendirmiş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Popular Demand

Bugün Teknosa'dan 749 TL + 7.90 TL'ye otg kablo ( 1 TL mecburiyetten ödedim. Çünkü 750 TL'ye tamamlayan kampanyadan 75 TL parapuan veriyorlardı. Aynı otg kablo Kliksa'da 5.90 TL) satın aldım.

Bu fiyata alınabilecek en mantıklı cihaz. Boşta bekleyen sim kartlarımıda değerlendirmiş oldum.

Hocam nakit alımda da puan veriyorlar mı?
  • Ben Teknosa'dan online olarak Finansbank kullandım. 22-23-24 Mart geçerli dendi. Teknosa'nın sitesinde ürün açıklaması 8 gb gözüküyor. (Yanlış yazmışlar) Ben hem onlardan hemde bankadan kampanyayı doğrulattırdım. Faydalanmak isteyenler işlem yapmadan önce her iki muhatapdan teyid almalarını tavsiye ederim.

Bende onlar tarafından gönderilen mailler kayıtlı olduğundan, gerisini artık onlar düşünsün. :))
  • Telefonu asıl alma amacım olan iyi GPS performansını bugün test ettim onayladım.

Sabah 7'de şarjdan aldığım telefonum 7 saatlik GPS kullanımı sonrası (bisiklet turu) %90 bataryaya sahipti. Gerçekten çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 23 Mart 2014; 18:33:12 >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Gps i nasil kullandiniz hangi prpgram uzerinden.3g nizde acikti degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Hayır hocam hattım takılı değildi ve uçak modundaydı.

GPS'i Strava programı ile kullandım.
  • Orijinal flip cover alabileceğimiz ereyon (daha ucuz) dışında bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    Orijinal olanı yurtdışında bile daha pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Hayır hocam hattım takılı değildi ve uçak modundaydı.

GPS'i Strava programı ile kullandım.

nasıl bir program hocam? Play storedan mı indiriliyor?

• erenun E kullanıcısına yanıt
    malesef yok kaldıki resmi sitesinde bile 25 dolara satıyor aslında ereyon fiyatıyla hemen hemen aynı başka satan yerde yok ben aldım çokta memnun kaldım aldın mı uzun süre dayanacak bir flip cover bu telefonun başka firmaların ürettiği kılıfları 30-40tlye satıyorlar
  • Arkadaşlar telefon iyi olabilir fakat servisi rezalet resmen garantiyi düşünmüyorsanız tavsiye ederim ama garantiye yolunuz düşerse işiniz zor. xt910 kullanıyorum ses kısma tuşu arızalıydı diye gönderdim suyla temas etmiştir dediler ve geri gönderdiler halbuki bir damla su bile değmemişti.
  • Arkadaşlar 1 hafta önce satın aldım..
    GM discovery alma salaklığını yapmak üzere çıktığım yolculukta MOTO G ile karşılaştım ve karşılaştırmalarım sonucunda satın almaya karar verdim..
    Cihaz aldığım andan itibaren mükemmel hızlı çalışıyor.
    Ve ilk kurulumun hemen ardından 4.4.2 güncellemesini aldı..

WEB TESTLERİNİ YAPTIM HATTA KARŞILAŞTIRMASINI LG G2 İLE YAPTIM ÇOK BARİZ BİR FARKLILIK GÖREMEDİM. TESTLERİ DONANIMHABER.COM ÜZERİNDE YAPTIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM..
    AYRICA CİHAZI DAHA SONRAKİ İNCELEMELERİMDE SIVI TESTİNDEN GEÇTİĞİNİ GÖRDÜM.
    BANYODA KENDİM DENEDİM GERÇEKTENDE SU GEÇİRMİYOR.
    EKRAN TESTİNİDE SAĞOLSUN BİR ARKADAŞIMIN SAYESİNDE DENEDİK. ELİME ÇARPTI VE TELEFON YERE DOĞRUDAN EKRAN ÜZERİNE DÜŞTÜ.. HİÇBİRŞEY OLMADI..
    MICROSD KART YUVASI OLMAMASI ELBETTE EKSİSİ AMA ZATEN OTG KABLOSU İLE ARTTIRILABİLİYOR VE ZATEN HALİHAZIRDA 11 GB YER BULUNUYOR İÇİNDE.
    AYRICA MALZEMESİ ÇOK KALİTELİ.
    ÖYLE ŞARJ SOKETİ BOZULUNCA SİZİN GÖT GİBİ ORTADA BIRAKAN GM VE TELPA YOK ARKASINDA. GOOGLE VAR!!!
    KAMERASI MÜKEMMEL ÇEKİM YAPMIYOR UZAK ÇEKİMLERİ BENİM DAHA ÖNCEKİ KULLANDIĞIM NEXUS CİHAZLAR KADAR NET DEĞİL AMA YİNEDE TATMİNKAR.
    YAKIN ÇEKİMLERDE RESİMLER FLU DEĞİL NET!!!
    DAHA NE SÖYLEYİM BİLMİYORUM Kİ ENAYİ GİBİ 16 GB LIK GM DISCOVERY ALACAĞINIZA MOTO G ALMANIZI TAVSİYE EDERİM.. İYİ GÜNLERDE KULLANIN.. İLERLEYEN GÜNLERDE SIVI TESTİNİ KENDİM ÇEKİP KOYACAĞIM.

İYİ GÜNLER.

• oxgan kullanıcısına yanıt
    gmd fan boylarıda bu telefonun incelemesi yapıldığında niye bu kadar para veriyim diyordu en iyisini yapmışsın gmd bende almayı düşündüm sonra çıkan sorunları servis kalitesini falan araştırınca gerek yok gmd 16gbye 650-700tl verene kadar moto gye 760tl vermeyi tercih ettim iyi günlerde kullanmanı dilerim
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.. Şahsen daha önce yaşadığım bir BB STORM faciasından dolayı artık telefonları ürünleri çok araştırıp öyle alıyorum. Hoş zaten işim gereği de araştırmaya alıştım..
    En azından şikayetvar.com a bakarsak ne kadar çok GM şikayeti olduğunu görürüz.. MOTO G en azından bu kadar kısa sürede arıza yapmayacağı için hiç düşünmüyorum. Ayrıca Qualcomm ve Mediatek arasında kalite farkını bilenler zaten MOTO G yi tercihin ne kadar doğru olduğunu anlayacaktır. Seni de tercihinden dolayı kutlarım..
  • oxgan kullanıcısına yanıt
    İnsanlara onu anlatamıyosun bide bir telefon çin firmasına ait üstüne gm basıp gönderiyolar diğeri ise motorolaya ait hele mediatekle hele snapdragon 400ü kıyaslamaları acayip saçma s400 çok performanslı ve pil tüketimi daha az bide gmd bazı oyunlardada kastığı oluyor gpusu uyum sorunları var gmd ilk çıktığında 575tlye en mantıklı cihazı sonradan fiyatı artınca servis sorunları derken uzak durulası bir cihaz oldu gm elitede uyguladığı fiyat gereksiz pahalı 1300tlye ithalatçı garantili lg g2 alsan daha sağlam çıkar
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir konuya değinmişsin.. Aslına bakarsan zaten sorunumuzda bu :Ucuz etin yahnisi!

GM Discovery 16 GB lik şu anda 725 lira civarında.. Kampanya ile falan ucuza aldık diyelim 670 e bulduk... Şu anda Hepsi burada 750 Sanalpazar'da bile adına faturalı Brighstar garantili cihaz mevcut.. Zaten onlarda incelese 2 si arasındaki kalite varkını anlayacaklar. Bu cihaza en yakın cihaz bana göre HTC desire 500 dual'dir o da şu anda 900 TL civarıdır.. Karşılaştırmaları da aşağıdadır..
    www.gsmarena.com
    Compare HTC Desire 500 vs. Motorola Moto G Dual SIM - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5623&idPhone2=5978

Ama bizim insanımız inatla para yabancıya gitmesin diye yerli malı gibi görünen GENERAL MOBILE almakta ısrar etmektedir.
    Aynı şekilde çinde ki Gionee Elife E7 (
    www.gsmarena.com
    Gionee Elife E7 - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/gionee_elife_e7-6082.php
    ) telefonunu türkiye'ye marka bastırıp sözde programsal optimizasyonlarla falan filan GM Elite diye yedirecekler. Ürün kaliteli midir bilmiyorum ama Gionee firması ucuz ve kalitesiz ürün üretmeyen bir firmadır. Fakat iş GM tarafında değişebilir. Kar marjını arttırmak için ürünün kalitesinden ödün verebilirler. Açıkçası GM discovery'den sonra pek bir güvenim kalmadı firmaya.. Usb şarj soketi sürekli arızalanan bir cihazda demekki fabrikasyon bir hata var! durduk yere bir sürü telefonun şarj soketi bozulmaz.. Açıkçası seninde dediğin gibi GARANTİ li 2. el LG G2 almak GM elite almaktan daha mantıklı duruyor ki LG nin ürün kalitesi ortada.. Ve şöyle bir gerçek daha var DOYMUYORUZ.. İsterse adamlar 10 GB ram taksınlar yine de yetmiyor.. Halbuki yaptıkları hiçbirşey yok.. Tamamen oyun ve sosyal ağlar üzerine kurulmuş bir dünya.. Yani büyük ekran fazla ve gereksiz donanım = ihtiyaç.. Neyse .çok derinlemesine bir yazı oldu.. Teşekkür ederim. iyi geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

Arkadaşlar telefon iyi olabilir fakat servisi rezalet resmen garantiyi düşünmüyorsanız tavsiye ederim ama garantiye yolunuz düşerse işiniz zor. xt910 kullanıyorum ses kısma tuşu arızalıydı diye gönderdim suyla temas etmiştir dediler ve geri gönderdiler halbuki bir damla su bile değmemişti.

satın aldığın firmaya da bağlı biraz....ben hepsiburadadan moto atrix aldım...arkadaşıma da hızlaldan aldık...ikisi de wireless sorunundan servise gitti...ben geri ödeme aldım...arkadaşımınki aynı arızayla geri gönderildi....ben de moto g almak için hepsiburadanın kampanyasını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak144

quote:

Orijinalden alıntı: -the-

quote:

Orijinalden alıntı: gyrdnr

wifi problemi yaşayanlar olmuş, ben yaşamadım, hatta geçen sabah işe giderken tam sokak kapısındayken telefona baktım, hala wifi bağlı olduğunu gördüm, 5. katta oturuyorum, birde geliştirici seçeneklerinde çalışma zamanını ART olarak seçin, hem performans artıyor, hemde uygulamalardaki lag oldukça azalıyor, boş hafıza 7-8 gün sonra 650 mb lara kadar çıkıyor, buda sanırım ART garbage collection ın iyi çalışmasından kaynaklanıyor, bence bu cihaz f/p kralı, 750 TL ye almıştım.

Herkez wifi sorunundan bahsediyor,markette incelediğime göre kulaklık tarafının iki elle kaparsanız wifi hemen düşüyor.

Oyun oynarken,film izlerken kapanma olasılığı var,haricinde güzel bir cihaz yalnız wifi düşmesi düşündürüyor.

Fiyat olarak takipteyim 850 tl olmuş , abd de 200 dolara satılıyor.

teknosa ve kliksa'da 750 tl.

hocam hangi teknosada ben bugün gittim baktım 849 yazıyor gıcık oldum döndüm

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.