Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu kullananlar pil durumu ile ilgili yorum yazabilirmi? Yoğun ve normal kullanımda batarya ne kadar dayanıyor. Örneğin şuan kullandığım telefonumun 1 saatlik internet kullanımıyla %30-40 civarı şarjı azalıyor. İyice bunalttı artık. Şarj problemi yüzünden telefonumu değiştirmek istiyorum. Salt batarya açısından değerlendirdiğimizde neler söyleyebiliriz bu telefon için? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Otg yle bağladığım flashı telefonda nerde görebiliriz?

ES File Manager yükleyerek görebilirsin dosyalarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_v_s

telefonu kullananlar pil durumu ile ilgili yorum yazabilirmi? Yoğun ve normal kullanımda batarya ne kadar dayanıyor. Örneğin şuan kullandığım telefonumun 1 saatlik internet kullanımıyla %30-40 civarı şarjı azalıyor. İyice bunalttı artık. Şarj problemi yüzünden telefonumu değiştirmek istiyorum. Salt batarya açısından değerlendirdiğimizde neler söyleyebiliriz bu telefon için? Teşekkürler.

çok yoğun kullansan bile bir gün rahat gider. ben orta yoğunlukta kullanıyorum iki günü buluyor.

youtube'dan 3g ile 50 dakika HD dizi izledim, yüzde 25 gibi bir şey düştü mesela.
  • Arkadaşlar; Teknosa online alışveriş 22-23-24 Mart için geçerli 749 TL cihaz -75 TL Cardfinans parapuan ile almış bulunduğum Moto g inanın her kuruşu hak ediyor. Affınıza sığınarak hani prestijli markaların 2000 TL ve üzeri cihazları ile asla kıyaslamıyorum. Ama o markanın cihazını yapabildiği her şeyi bu cihazda sizi mahcup etmeden yapabiliyor. Reklama ihtiyacı olmayan sahibi olduğum x cihazım artık çantamda beklesin. Gerektiğinde çantadan gün yüzüne çıkarırız. Yemişim o güya prestij markasını. :)

Yalnız ilk aldığınızda internet ayarlarında kıssanızda yaklaşık 2-3 mb bir güncelleme yapıyor. O da bana 15 TL mal oldu. Turkcell kazığı diyelim geçelim. Yani 749-75+(15turkcell) Gerekli şikayetleri yaptım. Araştırılıyor. Uyanık olun...

Kısaca cihaz umduğumdan iyi çıktı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popular Demand -- 27 Mart 2014; 13:53:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Orijinalden alıntı: c_v_s

telefonu kullananlar pil durumu ile ilgili yorum yazabilirmi? Yoğun ve normal kullanımda batarya ne kadar dayanıyor. Örneğin şuan kullandığım telefonumun 1 saatlik internet kullanımıyla %30-40 civarı şarjı azalıyor. İyice bunalttı artık. Şarj problemi yüzünden telefonumu değiştirmek istiyorum. Salt batarya açısından değerlendirdiğimizde neler söyleyebiliriz bu telefon için? Teşekkürler.

çok yoğun kullansan bile bir gün rahat gider. ben orta yoğunlukta kullanıyorum iki günü buluyor.

youtube'dan 3g ile 50 dakika HD dizi izledim, yüzde 25 gibi bir şey düştü mesela.

1 gün çok güzel süre şuanki telefonumla kıyasladığımda. teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

Beyler telefonu güç düğmesine basmadan kilit ekranından uyandırmayı bilen var mı ? (Kılıf hariç )
    LG ve HTC ler de iki dokunuyorsun açılıyorda onun için sordum.

play.google.com
    Proximity Screen Off Lite - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itsme4ucz.screenoff&hl=tr

prosunu öneririm gayet başarılı bir program. kullandığınız uygulamalar açıkken kapatmamasını sağlayabiliryorsunuz (sanırım pro da var bu özellik).

• c_v_s C kullanıcısına yanıt
    Yoğun kullanımda 1günü çıkartıyor rahat hele %15te güç tasarufu devreye giriyor 3-4saat daha gitmesini sağlıyor normal kullanımda ise 2günü rahat görürsün
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Teşekkür.Flashı dosya olarak göremiyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel cihaz,güzel inceleme zaten kamerayla çok bir şey yapmıyoruz ki ayrıca eğer kamera çok kötü değil ise -ki görüntülerden edindiğim izlenim kadarıyla değil- doğru ışıklandırma doğru manzarayı yakalarsanız gayet güzel kareler yakalayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar az önce şarj yüzde kırk iken şarja taktım telefonu ve bir anda yüzde 1e indi şarj. Şimdilik sorunsuz, on dakika içinde yüzde altıya çıktı ama neden böyle oldu acaba fikri olan var mı? Nazar mı değdi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    gündüz çekimlerinde düzgün çekim yapıyor yani ön kamerasıda çok net fotoğraf çekiyor
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu sürekli şarjı bitmeden şarja mı taktın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Hocam telefonu sürekli şarjı bitmeden şarja mı taktın?

yüzde 15 felan olunca şarja takarım hep

şarj aletini taktığım anda telefon kapandı ve yeniden açıldı. sanki bir kısa devre oldu ve şarj sıfırlandı. sonra her zamanki gibi şarj olmaya devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg112 -- 27 Mart 2014; 21:46:28 >
    Telefon açılıp kapandığında belli yüzde düşer bide %15 altında güç tasarufu modu açıksa telefonu çok kısıtladığından uzun gidiyor açıp kapatırken bir anda sıfırlanmıştır benim telefondada şöyle bi sıkıntı var evden çıkmıyorum 1saat toplasan wi-fi ye giriyorum 24 saat dolmadan %50den fazla düşüyor bir şarj ediyorum 24 saatte %30 düşüyor ben ama 2-3 kez tam boşalmadan şarja takmak zorunda kaldım bide ilk aldığımda aptallığıma denk geldi tam şarj etmeden çektim o yüzden heralde düzgün gitmiyor 1-2hafta daha deneyecem hala düzelmezse garantiye gönderecem batarya garanti kapsamındaymış
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    benim bildğim kadarıyla mümkün olduğunca %100 olmadan şarjdan çekmek gerekiyor şişmeyi önlemek için. %95 falan ideal.

ama alt limit olarak bir sınır yok diye biliyorum. yani ister %15te takın ister %50'de pek bir şey farkettirmiyor batarya ömründe. ama tam sıfırlanmaması gerekiyor diye okudum.
    tam sıfırlamıyordum zaten kırmızı oldumu takmaya çalışıyorum gerçi battery doctor programını kullanıyorum o kendisi şarjı %50yken taksan bile ona göre şarj programını başlatıyor galiba o biraz farkettiriyor birde şu var benim telefonun arka planda yüklediğim uygulamarın çoğu çalışıyor oda sömürüyor olabilir bataryayı
  • bu site hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar...güvenli midir

fiyat süper
  • http://blog.gsmarena.com/motorola-moto-g-battery-life-endurance/

Gsmarena testi arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pammojo P kullanıcısına yanıt
    birisi burdan aldıydı telefonu galibada kimdi hatırlamıyorum yoksa fiyat süper

• Arkadaşlar mağazada da bu fiyat mı oluyor bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.