Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    700tl çok iyi fiyat ben 760tlye aldım
  • teknosad.com a 749 yazıyor ama izmirdeki şubesinde 849 yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım aynı olması lazım ama yok onlar kampanyaya geç giriyorda yok şu da bu da... nedir kardeşim nedir ya
  • Arkadaşlar 2 hatta aynı anda aktif mi?
  • damdan duser gibi D kullanıcısına yanıt
    fiyat etitketini değiştirmeyi unutmuş olabilirler kasada asıl fiyat çıkar bimekse gittiğimde 850tl dedi bana bende bugün 760tlye düşmüş olması lazım dedi sistemden bakınca 760tl olduğu ortaya çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

fiyat etitketini değiştirmeyi unutmuş olabilirler kasada asıl fiyat çıkar bimekse gittiğimde 850tl dedi bana bende bugün 760tlye düşmüş olması lazım dedi sistemden bakınca 760tl olduğu ortaya çıktı

aklıma o gelmemişi. sağolun
  • quote:

gündüz çekimlerinde düzgün çekim yapıyor yani ön kamerasıda çok net fotoğraf çekiyor

daha ne diyelim hocam o zaman iyi bir f/p telefonu
  • renovatio_85 kullanıcısına yanıt
    700 lira ve puan mükemmel bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

gündüz çekimlerinde düzgün çekim yapıyor yani ön kamerasıda çok net fotoğraf çekiyor

daha ne diyelim hocam o zaman iyi bir f/p telefonu

Aynen hocam öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsmart maya m1 V2 yi elimden çıkartabilirsem Kadıköy Eksa'dan 740 TL ye alacağım. Ancak sdcard takılmaması nedeniyle kararsız kaldım.
  • excalibur E kullanıcısına yanıt
    13gb alan var yetiyor telefonda ve ücretsiz google drive 50 GB alan veriyor yeterli bir hafizasi var istersen otgyle flaş bellekte baglayabilirsin

• Yeri gelmişken sorayim.cahilligimi hoş görün.google drive yüklediğiniz içerikleri atiyorum bir sarkiyi dinlerken kotamiz gidiyor mu?

• motomurat kullanıcısına yanıt
    gider tabii ki google demek internet demek. internetten upload için 50gb alan sunuyor sana, sen de istediğin zaman internet bağlantınla buraya erişebiliyorsun. aslında 13gb biraz moral bozsa da yeterli bir alan, sıkıntı yaşayacak olanlar yüksek boyutlu oyun oynamayı sevenler olur herhalde zira 3-4 oyundan fazlasını yüklemek mümkün değil.

• Cihazı aldım ve gerçekten harika. Kitkat ile piyasadaki en akıcı telefonlardan biri. Sadelik aradığım şeydi.

• Discovery ve bunu kullanan arkadaşlar var mı acaba ?
    Hangisi alınmalı sizce ?
  • Bende iPad miniyi satabilirsem alıcım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Discovery ve bunu kullanan arkadaşlar var mı acaba ?
    Hangisi alınmalı sizce ?

Hocam kalite olarak motorolayı öneriyorlar.

İkisi arasındaki eksi arttırılabilir hafıza , bataryanın değiştirilememesi diye biliyorum.

Motorolanın suya dayanıklılığı söz konusu , ekranın 4.5 gmd nin ise 4.7 , motorola da hep wifi sorunundan bahsediliyor arkadaşlar sorun yaşamadıklarını söylediler.Mağazada kulaklık tarafını parmağınızla kapattığınızda wifi çekimi düşüyor.Sadece video izlerken elinizle sıkıca tutarsanız wifi düşüyor diye biliyorum.

İkisi arasında tercih yapılacaksa motorola öne çıkıyor , bende gmd 2 yada elite lite bekleyenlerdenim ama halen firmadan ses çıkmıyor.Fiyatları ne olacak ne zaman çıkacak şu anda net değil.

Gmd 2 hoşuma gitsede firmanın sessiz kalmasından dolayı markadan vazgeçecek gibiyim.

Çok araştırınca çıkmaza giriyorsun , fiyat olarak teknosa 749 tl ye düşürmüş motorolayı.Kimisi marka olarak alınmaz diyor , kimisi f-p ürünü kaçırılmayacak bir cihaz diyor.Aslında ekran birazdaha büyük olsaymış süper olurmuştu.

Tabiki en iyi bilen kullanan kişidir.Youtubede türkçe tanıtımı nedense fazla yok , gmd de ise onlarca video var.

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Kliksada 750 lira, 50 lira direk indirim yapıyorlar indirim kodu ile 700 lira, 50 lira da world puan veriyor 650 liraya geliyor telefon. Bence çok mantıklı bir tercih.

• Ben 2.5 aydır Android 4.4 KitKat kullanıyorum , 1500 TL üzerindeki telefonlar daha yeni güncellemeyi aldı

Kamera takıntınız yoksa ve 1500 TL çıkartamıyorsanız piyasadaki en iyi f/p ürünü bu telefon.
    DH de HTC One M8 incelemesinde Mesut bey telefonun önüne niye HTC marka basarlar diye eleştirmişti.Çokta haklı bence Moto G görünümüyle ve kalitesiyle 1500 TL seviyesinin altında değil bence.

Ek olarak arka taraftaki çukur motorola amblemininin orası çok hoşuma gidiyor.Telefonu tutarken parmağımı oradan tutuyorum hem kontrol sağlıyor hemde ergonomi.

Adamlar yapmış abi kim ne derse desin ben telefonumdan memnunum.KaraŞimşeğim daha 1 kere bile sorun çıkartmadı.

Bu Wi-Fi sorunu felan yok.Oyun oynarken yada film izlerken wi-fi sini kapatacak kadar telefonu sıkan bir kişi daha Türkiyede görmedim ben.Wi-Fi çekim mesafeside çok iyi belirtmek isterim.

• sar değeri yüksek...alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

Ben 2.5 aydır Android 4.4 KitKat kullanıyorum , 1500 TL üzerindeki telefonlar daha yeni güncellemeyi aldı

Kamera takıntınız yoksa ve 1500 TL çıkartamıyorsanız piyasadaki en iyi f/p ürünü bu telefon.
    DH de HTC One M8 incelemesinde Mesut bey telefonun önüne niye HTC marka basarlar diye eleştirmişti.Çokta haklı bence Moto G görünümüyle ve kalitesiyle 1500 TL seviyesinin altında değil bence.

Ek olarak arka taraftaki çukur motorola amblemininin orası çok hoşuma gidiyor.Telefonu tutarken parmağımı oradan tutuyorum hem kontrol sağlıyor hemde ergonomi.

Adamlar yapmış abi kim ne derse desin ben telefonumdan memnunum.KaraŞimşeğim daha 1 kere bile sorun çıkartmadı.

Bu Wi-Fi sorunu felan yok.Oyun oynarken yada film izlerken wi-fi sini kapatacak kadar telefonu sıkan bir kişi daha Türkiyede görmedim ben.Wi-Fi çekim mesafeside çok iyi belirtmek isterim.

Ben cıft hatlı cıhaz ıhtıyacım sebebıyle optımus g pro cıhazımı satıp aldım ve inanın cıhaz daha akıcı g pro dan.

Ama G pro dan sonra ekran başlarda cok kucuk gelmıstı 5.5 ıncden 4.5 ınc e gectım Ama şu an alıştım , parasını sonuna kadar hak eden dıscovery gibi dandirik bir cihazla karsılastırılamayacak bir ürün.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.