Bildirim
MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (26. sayfa)
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar benim size önereceğim program Pushbullet. ben çok beğendim daha önce chorme to phone kullanıyordum bu program ondan kat be kat daha iyi ve başarılı. chormea pushbullet uzantısını da yükledikten sonra telefonun bildirimleri, bilgisayarda altta saatin olduğu yerden mesaj kutsu şeklinde gözüküyor. yani telefon her titrediğinde ya da çağrı geldiğinde kimmiş neymiş diye bakmanıza gerek kalmıyor. aynı zamanda chorme daki bir sayfayı, harita adresini, görüntüyü direk olarak telefona gönderebiliyorsunuz. tabi telefondan da chromea. dosya paylaşımıda var ama önce pushbulletın sitesine upload ediyorsunuz daha sonrada telefona indiriyorsunuz. ben çok beğendim birde whatsapp veya mesajlara cevap yazabilsek b,lg,sayardan daha da süper olurdu. -
-
Sonunda turkuaz rengi flip coverım geldi.Çok kaliteli bir flipcover çok hoşuma gitti özellikle mıknatıslı olması kapağı açınca kendi ekranı açması bu flipcover bence orjinal herhangi bir kutuyla gelmsede çünkü eski telefonda aldığım sahte kılıflar direk 1ay dayanmadı ve dandikti bu ise direk malzeme kalitesinden belli ediyor tavsiye ederim.1-2 ayada kırmızısını almayı düşünüyorum :D almak isteyenler hiç düşünmesin 54tlye değiyor ereyon.com dan aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 20 Mart 2014; 21:26:37 >
-
Kullanan arkadaşlar memnunlarmı ? GM elite hüsranından sonra moto g düşünüyorum.Wifi sorunu sanırım kronik olarak görünüyor.
Ürünün artılarını eksilerini yazarsanız sevinirim. -
Wifi sıkıntısı yok bence.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İnceleme videosuna bakma elinle çok sıkı kapatırsan çekim düşüyor ben denedim o kadarda düşmedi cihazın iki eksisi var biri kamera basit anlık fotolarda iyi çekiyor ama gece çekimi yada uzaktan çekimi unut hiç iyi değil diğer eksiside hafıza kartı takılmaması ama 16gb hafızanın 13gbı sana kalıyor bende şu anda 3tane büyük oyun yüklü hafıza sıkıntısı çekmiyorum ayrıca google driveda ücretsiz 50gb hakkın var üyeliği aktif edip telefonu sürekli yedekliyosun böylelikle telefonda yer tutmuyor.Telefonun işlemcisi snapdragon 400 grafik adreno 305 büyük boyutlu oyunları sorunsuz oynuyorsun modern combat 4,real racing 3,gtr 2,dead trigger 2 gibi 1 gb ram olduğuna bakma saf android olduğu için ram kullanımı 250-300 mb arası telefon donanım olarak fiyatına göre çok iyi bunların dışında kulaklık ve hoparlör ses çıkışı çok iyi telefon cebinde çaldığında falan çok rahat duyuluyor.Telefonun ahizesi ise çok net ses sağlıyor normal bir cafe ortamında müzik çalarken bile çok rahat konuşabiliyorsun.Dış malzeme kalitesi olarak telefonun kasası plastik olduğu kaliteli duruyor elinle anlıyorsun ekran ips 720p çözünürlük sunuyor 329ppi ve ips olduğu için ekran renkleri gayet güzel gösteriyor.Telefonun bataryası ise normal kullanımda 1günü çok rahat çıkartıyor.760tlye aldım bu paraya alınabilecek en mantıklı cihaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: skywalker06
İnceleme videosuna bakma elinle çok sıkı kapatırsan çekim düşüyor ben denedim o kadarda düşmedi cihazın iki eksisi var biri kamera basit anlık fotolarda iyi çekiyor ama gece çekimi yada uzaktan çekimi unut hiç iyi değil diğer eksiside hafıza kartı takılmaması ama 16gb hafızanın 13gbı sana kalıyor bende şu anda 3tane büyük oyun yüklü hafıza sıkıntısı çekmiyorum ayrıca google driveda ücretsiz 50gb hakkın var üyeliği aktif edip telefonu sürekli yedekliyosun böylelikle telefonda yer tutmuyor.Telefonun işlemcisi snapdragon 400 grafik adreno 305 büyük boyutlu oyunları sorunsuz oynuyorsun modern combat 4,real racing 3,gtr 2,dead trigger 2 gibi 1 gb ram olduğuna bakma saf android olduğu için ram kullanımı 250-300 mb arası telefon donanım olarak fiyatına göre çok iyi bunların dışında kulaklık ve hoparlör ses çıkışı çok iyi telefon cebinde çaldığında falan çok rahat duyuluyor.Telefonun ahizesi ise çok net ses sağlıyor normal bir cafe ortamında müzik çalarken bile çok rahat konuşabiliyorsun.Dış malzeme kalitesi olarak telefonun kasası plastik olduğu kaliteli duruyor elinle anlıyorsun ekran ips 720p çözünürlük sunuyor 329ppi ve ips olduğu için ekran renkleri gayet güzel gösteriyor.Telefonun bataryası ise normal kullanımda 1günü çok rahat çıkartıyor.760tlye aldım bu paraya alınabilecek en mantıklı cihaz
Öncelikle zaman ayırıp yazdığınız için teşekkürler.
Gm d2 bekliyordum ama firmanın bugün elite modelini yüksek rakama çıkaracağından dolayı gm markası almayacağım.
Alternatif olarak motorola moto g düşünüyorum. Ürünü fazla inceleyemedim sadece stantta üst tarafı kapattığımda wifide düşüş oldu ama sıkı kapatmanız lazım ,video izlerken sıkıntı olurmu bilmiyorum.
Oyun performansı iyi demişsiniz ısınma sorunu varmı?Şu anda fiyatı 800 den aşşağı bulamadım siz nereden almıştınız?
Genel olarak memnunsanız artık fazla düşünmeden motorolayı alacağım.
-
kliksa'da 750 liraydı. 50 lirada puan veriyordu, avantajx falanla beraber iyi fiyata geliyordu bi bakın isterseniz -
ben bimeksten aldım 760tlye ama kliksa.comdan 750tlye alanlar oldu gmd2 farketmez fiyat ucuz olsada gmd 1de sorun yaşayanlar oldu servisleri kötü gmd yi düşünüyordum ilk başta sonra moto g aldım memnun kaldım çinde üretilip üstüne general mobile bastırılan cihaza pek güveno lmaz ısınma rahatsız edecek kadar olmuyor yarım saat modern combat oynayınca yavaş yavaş ısınıyor rahatsız etmiyor oyunlarda ve donanım olarak çok iyi telefon alırsan pişman olacağını sanmıyorum 1 aya yakındır kullanıyor telefon açar açmaz 4.4.2 kitkat geldi bu telefon güncelleğini koruyacak bir cihaz -
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bişey değil ne demek tavsiye ederim telefonda çok güzel duruyor :D -
Kameraya bugün güncelleme gelmiş play storeda daha düzgün foto çekmeye başladı gibi geldi bide slow motion video çekimi koymuşlar yada yeni gördüm ben :D -
ağır çekim video olayı vardı önceden. güncellemeyi ben de yüklüyorum şimdi.
kamera için güncelleme nasil yapiliyor
play storeda Motorola kamerayı bul ve güncelleyi seç.
quote:
Orijinalden alıntı: ztalan
play storeda Motorola kamerayı bul ve güncelleyi seç.
Aramaya Motorola mobility yazıp arayabilirsiniz.Fener var bi de.
Ben de dün gece siparişi verdim. Şuan güzel bir kılıf arayışındayım. Ne kadar ince olursa o kadar iyi olur. Tavsiye edebileceğiniz ürünler neler acaba?
Şu iyi gibi geldi:www.n11.comCep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11.comhttp://www.n11.com/motorola-moto-g-sert-ruber-kilif-2film-P20332691
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 21 Mart 2014; 10:40:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kampec
Ben de dün gece siparişi verdim. Şuan güzel bir kılıf arayışındayım. Ne kadar ince olursa o kadar iyi olur. Tavsiye edebileceğiniz ürünler neler acaba?
Şu iyi gibi geldi:http://www.n11.com/motorola-moto-g-sert-ruber-kilif-2film-P20332691
ben motorolanın flip coverını kullanıyorum. çok kaliteli ve baya kullanışlı onu tavsiye edebilirim. arka kapak çıkartılıp takılıyor. birde motorolanın kendi sitesinde (http://www.motorola.com/us/accessories-cases-covers/) güzel kılıflar var bunları ebay falan aratıp bakabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: newcherry
quote:
Orijinalden alıntı: Kampec
Şu iyi gibi geldi:http://www.n11.com/motorola-moto-g-sert-ruber-kilif-2film-P20332691
ben motorolanın flip coverını kullanıyorum. çok kaliteli ve baya kullanışlı onu tavsiye edebilirim. arka kapak çıkartılıp takılıyor. birde motorolanın kendi sitesinde (http://www.motorola.com/us/accessories-cases-covers/) güzel kılıflar var bunları ebay falan aratıp bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Arka kapak değişiyorsa kılıfa çok da gerek yok o zaman. Ekrana güzel bir jelatin alsam yeter. Kutudan çıkıyor mu ekran koruyucu?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X