Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben de iki haftadır kullanıyorum telefonu. Geçen bi ekran jelatini taktım her ne kadar gg3 ekran var deseler de güvenemedim. Flip case almayı düşünüyorum. Telefon biraz kalın ama kenarları ince olduğu için hissedilmiyor. Peki flip case takınca kalınlık çok fazla artıyor mu rahatsız edici düzeyde?
  • bataryası çıkmıyor telefonunun yedek bataryayıda anca teleservicete bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 16 Mart 2014; 15:05:34 >
  • remox. kullanıcısına yanıt
    Acikcasi aldigimdan beri flipcase ile kullaniyorum rahatsiz edici hic bir yonu yok.Hatta dis kaplamasi sayesinde el izi olmuyor arka kapakta , ve gercekten cok şik.Kapagi acinca ekranin acilmasi sayesinde power tusu omrunude uzatiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de en çok dikkatimi çeken kapak açılınca ekranın açılması oldu zaten. Mavi olanı almayı düşünüyorum sen hangi rengi aldın hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remox. -- 16 Mart 2014; 15:04:29 >
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    ereyon.com da satılan flip coverda mı öyle oluyor
  • remox. kullanıcısına yanıt
    Ben sadeciyim renk caf caf pek sevmem.Siyah aldim cok karizmatik oldu.Tavsiye ederim.

Bu arada skywalker foursquare duzeldi :)

• Merhaba,

Bu sorularımı bugün Huawei G610 başlığı altında da sordum, sağ olsunlar arkadaşlar cevap verdi. Bir de sizin fikrinizi almak isterim:

İki telefon arasında kararsız kaldım. Motorola Moto G ile bu telefon arasında bir tercih yapmanız gerekseydi hangisini tercih ederdiniz?

Moto G ile G610 arasında 200 - 250 lira fark var. Yapılacak iş: Twitter, haber okuma, küçük oyunlar. Hafif olması ve yüksek çözünürlüklü ekran nedeniyle gönlüm Motorola'dan yana ama aradaki farka değer mi bilmiyorum. Aslında fotoğraf ve video çekimi benim için önemli ama her iki telefonun da bu yönleri eksik. Bu yüzden DSLR (aynasız) bir fotoğraf makinesi almayı planlıyorum. Fotoğraf, video çekimi göz ardı edilebilir benim için. Büyük ekranı, artırılabilir hafızası, DLNA ve bataryası G610'un üstün yanları. Ekran çözünürlüğü, hafifliği, güncelleme desteği, malzeme kalitesi Moto G'nin iyi tarafları. (Belirtmediğim başka büyük fark var mı bilmiyorum.) Sonuç olarak aradaki farka değecek bir telefon mudur Motorola Moto G?

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    iyi düzeldiyse sorun yok valla ben bu telefonun siyah dışındaki bütün renkerli güzel geliyor özellikle turkuaz rengi ve kırmızı 1-2güne bende turkuaz flipcover alacam arka kapak renginde turkuaz satmıyorlar mejbur flip cover alacam
  • bamsi beyrek B kullanıcısına yanıt
    Huawei ekranı büyük olmasına rağmen çözünürlük daha düşük bu biraz rahatsız edici olabilir. Kalite farkını da göz önünde bulunduracak olursan 200 lirayı hesaba katabilirsin.

Bu arada kafam bayağı karıştı flip cover rengi konusunda. Zengin değiliz ki tüm renklerden alsak da koysak bi kenara
    Bende senin tarzinda kullaniyorum telefonu internet uzerine.Moto g cok keyifli bu konuda.Ve diger + ozellikleriylede verecegin 200 250 tl farka kesinlikle degecektir.Bundan once huawei ideos x5 kullaniyordum huaweiyede cok yabanci degilim.

• Nillkin pencereli sipariş ettik bakalım.

Hocam huawei de Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 Mediatek MT6589 bulunuyor.Ekran kartında ise PowerVR SGX544 var.
    Huawei nin ekranı 540 x 960 pixel ve 220 ppi tabi 5.0 İnch ekran büyük olmasından dolayı kaliteden taviz veriyor.Corning Gorilla Glass yok.
    G610 da 4gb depolama var MicroSD kart takabiliyorsun.Fakat 4gb ın sana kalanı en fazla 2gb olacaktır ki bu da 1 Real Racing 3 yüklediğinde dolması demektir.MicroSD karta yükleyebilirsiniz fakat her oyunun yada uygulamanın çalışacağı kesin değildir.
    Ağustos 2013 te çıkmış bir telefon ayrıca güncelleme alabilirmi belli değil.
    Kamera konusunda Huawei nin kamerası 5 mp lik bir fotoğraf kalitesi moto g ile fazla bir fark etmez

Moto g de ise Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 Quad-core 1.2ghz .Ekran kartıda Adreno 305 bulunuyor.Oyun,uygulama ve internette gayet performanslı bir işlemci gpu
    Moto g de 720 x 1280 pixel, 326 ppi 4.5 inch ekranı küçük ancak PPİ değeri ve Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor olması telefonu sağlam yapıyor.
    Telefonda 16 gb hafıza var ve 13 gb ı boş.Google Drive dan da 60GB depolama alanı ücretsiz veriliyor bu telefona.
    Moto g Ocak 2014 de çıkan bir telefon.Hiç yoksa 4.5 veya yeni bir android sürümü çıktığında alacak donanıma sahip.
    Moto g nin kamerası çok iyi bir kamera değil fakat huaweinin de gözle görülür bir fark yaratacağını sanmıyorum.
    Moto g nin pil performansı gayet iyi ve normal bir kullanımda 2 günden fazla gidiyor.Birgün istediğin kadar uğraş ancak bitirebilirsin pilini.

Kısaca kalite,güncelleme ve performans istiyorsan moto g , fiyat ve hafıza kartı desteği daha önemli diyorsan huawei.

kamera kaliteleri kesinlikle aynı,Pil konusunda da aynı diyebiliriz.ikiside çift simli karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 17 Mart 2014; 16:44:59 >

• erenun E kullanıcısına yanıt
    adres alabilir miyim ben de alacağım da?
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    www.n11.com
    Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/motorola-moto-g-nillkin-pencereli-kilif2film-P20670919

• Yorumlarınız için teşekkürler. Ben de Moto G düşünüyordum. İyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Yedek batarya nerden bulabiliriz orjinal?

Bu arada Amcam çift hatlı Cihaz arıyordu s4 ü veriyim bunu bana ver dedi vermedim :)

iyi etmişin :)
    Bu kilif çok dandik kalitesiz duruyor buna vereceğim parayla ereyon.com dan orijinal flip coverini al daha iyi

Tatu onun yazdiklarina ek olarak motoru g su sicramalarina karesi dayanik benim telefona ilk gün cay döküldü üstüne birşey olmadi ayrıca telefonun kulaklik cikisi çok kaliteli ve hoparlör sesi iyi telefon caldiginda cebinde çok iyi duyuluyor konuşmadaki ahize sesi ise çok iyi gürültülü ortamlarda duyuluyor hafiza karti takilmadigi halde org desteği var yani USB bellek baglayabilirsin motoru gyi şiddetle tavsiye ederim huawei kotu firma değil ama g610 motoru güle kiyaslanacak kalitede bir cihaz degil

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    sipariş verdik hocam artık gelince değerlendiririm bi kurban lazımdı

Yinede hayirli olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.