Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de telefonu alarak araniza katildim sorularimi cevaplayan arkadaşlara tesekkur ederim cihaz kamera dişinda gerçekten çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iki gün artı bir saat olmuş son şarjdan sonra geçen süre. Hala yüzde elli dolu. Ekran açık kalma süresi 3.30 saat, internet ilk çok az kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg112 -- 9 Mart 2014; 21:55:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arrow22 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • Tesekkur ederim iyi forumlar.

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Mesajin altinda yaziyor, avea ile alindi veya sim1 ile alindi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Mesajin altinda yaziyor, avea ile alindi veya sim1 ile alindi diye.

Tamam gördüm biraz silik yaziyor ya gözünden kacti sanirim.

Teşekkürler

• vuslat06 kullanıcısına yanıt
    Discovery vardı 1 ay dolmadan sattım ve moto g aldım sana da tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ben google play edition yükledim. Tek simle kullandığım için. Yalnız bu galeri ve fm radio apk larını nerden bulabilirim? Google play den buldum fakat cihaz uyumlu değil diyor.

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    google play edition'a çevirince performansta bir farklılık oluyor mu birde toolbar kişiselleştirilmesi menüde arka plan siyah yerine resim konulabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

google play edition'a çevirince performansta bir farklılık oluyor mu birde toolbar kişiselleştirilmesi menüde arka plan siyah yerine resim konulabiliyor mu ?

Performans ta bir fark göremedim. Ama cihaz motorola nın gereksiz programlarından kurtuldu. Pil daha iyi gidecektir. Daha 2 saat oldu. Yorum yapmam için birkaç gün geçmesi lazım. O dediğiniz yeri anlayamadım.

Arka plan resmi motorola romunda menüye girince siyah oluyor ya google editionda resmi göstermeye devam mı ediyor bir diğer soruda üstteki toolbardaki kısayolları değiştirebiliyor muyuz?
  • quote:

Arka plan resmi motorola romunda menüye girince siyah oluyor ya google editionda resmi göstermeye devam mı ediyor bir diğer soruda üstteki toolbardaki kısayolları değiştirebiliyor muyuz?

Normalde değiştirilmiyor. Google da google asistan Launcher apk diye aratın. Onu kurun. Nexus 5 teki gibi oluyor. Toolbardaki kısayollar değişmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Arkadaşlar ben google play edition yükledim. Tek simle kullandığım için. Yalnız bu galeri ve fm radio apk larını nerden bulabilirim? Google play den buldum fakat cihaz uyumlu değil diyor.

Şunu deneyin,http://www.droid-life.com/2011/09/12/download-working-fm-radio-app-for-droid-bionic/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Arkadaşlar ben google play edition yükledim. Tek simle kullandığım için. Yalnız bu galeri ve fm radio apk larını nerden bulabilirim? Google play den buldum fakat cihaz uyumlu değil diyor.

Şunu deneyin,http://www.droid-life.com/2011/09/12/download-working-fm-radio-app-for-droid-bionic/

Bunun google play de moto g uyumlusu var. Fakat onu kuramıyorum. Xda da soracağım. Varsa çözümü buraya yazarım.

apk tamda istediğim işi gördü ama yalnız şöyle bişey var simgeler çok büyük gösteriyor :D
  • quote:

apk tamda istediğim işi gördü ama yalnız şöyle bişey var simgeler çok büyük gösteriyor :D

Google ın son launcher ı o. Yapacak bişi yok. :)

• telefon dün elime ulaştı. Genel olarak beğendim kamera dişinda. Sony den sonra alışmaya calisiyorum

• Az önce siparişi verdim kliksadan.Şimdi flip cover sipariş vereceğim.

Bu siteden alışveriş yaptınız mı daha önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Az önce siparişi verdim kliksadan.Şimdi flip cover sipariş vereceğim.

http://www.ereyon.com.tr/urun/moto-g-flip-cover-kilif.aspx

Yaptım. Gayet güvenilir bir site.

• quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Az önce siparişi verdim kliksadan.Şimdi flip cover sipariş vereceğim.

http://www.ereyon.com.tr/urun/moto-g-flip-cover-kilif.aspx

valla daha önce o siteden alış veriş yapmadım ama güvenilir diye duymuştum. tabi bu benim şahsi görüşüm değildir.
    ama fiyatı çok iyi acaba orijinal mi? yani mıknatıslı mı? kılıfın kapağını açtığında ekranı açıyor, kapattığınızda kapatıyor mu? eğer bire bir orijinal ürünü ise gayet iyi.
    ben ebay dan aldım hiç o fiyatlara yok, çakmalar var hep. sonuçta orijinal ürünse fiyatı çok çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.