Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    antutu testlerinde s3 ten üst sıralarda çıkıyor note 2'ninde 2 sıra altına kalıyor 1gb ram olmasına rağmen telefon çok akıcı çalışıyor tabi bunda s400ün etkiside büyük
  • Herkes kamera kalitesizliğinden bahsediyor, bir kaç fotograf paylaşırmısınız , gündüz ve özellikle gece flaşlı fotolar falan. Bir iki foto paylaşılmıs ama çok yeterli gelmedi bana..
  • arkadaşlar igo ve weather & clock widget programlarını yükledim. fotoğraf galerisine girdiğimde bu iki programa ait tüm resimleri gösteriyor. toplam 700 küsür yazıyor benim çektiğim 2 resim var :(
    bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

arkadaşlar igo ve weather & clock widget programlarını yükledim. fotoğraf galerisine girdiğimde bu iki programa ait tüm resimleri gösteriyor. toplam 700 küsür yazıyor benim çektiğim 2 resim var :(
    bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözebiliriz?

sorunu çözdüm igonun resimleriymiş hepsi .nomedia yazarak hallettim.
  • Arkadaşlar incelemede bahsedilen yanlardan tutunca yada üstünü kapatınca wifi kopması ne durumda çokmu kötü kullananlar yorum yazabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt
    elinle normal tutarsan oyun falan oynarken çekimde pek bir düşme olmuyor ama tutupda videodaki gibi elini üstüne kapatırsa kesiliyorda kimsede kullaırken telefonu o kadar sıkı tutmaz bu sorun o kadar büyütülecek bişey değil normal kullanıma etkisi yok
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil tasarrufu sağlamak için püf noktaları # 1

Arkadaşlar Ayarlar/ Kablosuz / sağ alt tarafta bulunan Gelişmiş bölümüne girip " Tarama Her zaman kullanılabilir " seçeneğini pasif hale getirirseniz pil %10 oranında daha uzun gidiyor haberiniz olsun.

Standart ayarda bu açık.Neye yarıyor derseniz ; Kablosuz ( Wireles ) ı kapatsanız dahi cihaz kablosuzu yarı acık halde bırakıp çevresindeki kablosuz ağları tarıyor.Siz kapattığınızı sanıyorsunuz ancak cihaz arkaplanda açık tutuyor.Yani bir nevi hızlı ağ bulma sistemi her zaman tetikte hazır.Windows un bekleme modu gibi bişey.

Bunu kapattığınızda kablosuz tamamen sizin elinizde oluyor.İster açarsınız ister kapatırsınız.

Ben denedim Şarj en az %10 daha uzun gidiyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 7 Mart 2014; 13:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Arkadaşlar incelemede bahsedilen yanlardan tutunca yada üstünü kapatınca wifi kopması ne durumda çokmu kötü kullananlar yorum yazabilirmi

Telefonun üstünü kıracak kadar sıkmazsan kablosuz gitmiyor.Videodaki gibi çok uğraşmanız lazım.
  • az önce bir tane alıp aranıza katıldım.

kliksa'dan aldım. 750 lira

50 lira worldpuan, 15 lira bkmexpress indirimi ve 24 lira avantajx geri ödemesiyle 660 liraya geldi.

sizce fiyat nasıl arkadaşlar daha ucuza mal etmek mümkün müydü?

edit : arkadaşlar sitede hafıza olarak üstte 16gb altta 8 gb yazıyor. hangisi doğru bilemedim, müşteri hizmetleri gerekli bilgileri öğrendikten sonra döneceğini söyledi. sizce durum nedir? bu ürünün 8gb versiyonu türkiyeye gelmedi diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg112 -- 6 Mart 2014; 11:08:15 >
  • xperia z1 compact almayı düşünüyordum malum fiyat artışı ürünün gecikmesi yeni telefon arayışına sevk etti beni. İlk telefonum da motorolaydı umarım doğru karar vardim. kliksada 749tl hediye çeki ile 6 taksite aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

az önce bir tane alıp aranıza katıldım.

kliksa'dan aldım. 750 lira

50 lira worldpuan, 15 lira bkmexpress indirimi ve 24 lira avantajx geri ödemesiyle 660 liraya geldi.

sizce fiyat nasıl arkadaşlar daha ucuza mal etmek mümkün müydü?

edit : arkadaşlar sitede hafıza olarak üstte 16gb altta 8 gb yazıyor. hangisi doğru bilemedim, müşteri hizmetleri gerekli bilgileri öğrendikten sonra döneceğini söyledi. sizce durum nedir? bu ürünün 8gb versiyonu türkiyeye gelmedi diye biliyorum

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Fiyat gayet güzel ben 850 TL ye almıştım Bimeks'ten.Telefondan çok memnun kalacağınızı umuyorum.Malzeme kalitesi olsun , donanımı olsun şu an piyasadaki telefonlar arasında alınabilecek en iyi f/p ürünü.Size tavsiyem telefon ilk geldiğinde Android 4.3 ile 1 hafta kullanmanız.Daha sonra 4.4.2 ye güncellersiniz.Telefonu güzelce bir tanıyıp ondan sonra KitKat'a güncelleyin.Değişimi farkedeceksiniz o zaman.

Fiyat gayet iyi güvenilen bir siteden almışssınız zaten.

Türkiye'deki Moto G ler 16 GB lık çift simli olarak satılıyor.Sizin aldığınız telefonda da 16gb yazıyor üstte fakat altta 8gb yazıyor.(Siteye koyanlar dikkat etmiyor pek ) Muhtemelen 16 gb çıkacaktır ancak kargoyu teslim alırken kargo görevlisinin yanında paketi açarken kutunun altında 16 GB yazdığını görerek teslim alın.Türkiye harici ülkelerde 8Gb lık versiyonların bulunduğu malum.Siz temkinli olun yinede.8gb çıkarsa tutanak tutun.İade koşullarına bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLaL !

xperia z1 compact almayı düşünüyordum malum fiyat artışı ürünün gecikmesi yeni telefon arayışına sevk etti beni. İlk telefonum da motorolaydı umarım doğru karar vardim. kliksada 749tl hediye çeki ile 6 taksite aldım.

Size de hayırlı olsun telefondan memnun kalacağınızı umuyorum.Yukarda yazdığım öneriler sizin için de geçerlidir.
  • Çektiğim Fotoğraflar

1. Dış mekan ( Standart kamera ayarları )

MOTOROLA Moto G - ANA KONU -

2. İç mekan ( Standart kamera ayarları )

3. makro ( Standart kamera ayarları + Flash açık )

4. İç mekan ( Standart kamera ayarları )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 7 Mart 2014; 14:29:29 >

• BiLaL ! kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bende aynı şekilde z1 compact bekliyordum aslında çift ahtlı bir cihaz almak istiyordum fakat z1c fiyatını duyunca ilk tabi çıkış fiyatını. bu cihazdan aliyim dedim. fakat malum fiyat uçtu sonrada satışı ertelendi falan bende yarı fiyatına çok fazla işimi görecek ve yeterli düzeyde ki bu telefon aldım ve gayet memnunum. sizde memnun kalacaksınızdır. bende bimeksten 758 tl ye aldım.
    yurt dışından flip case alacağım çok hoşuma gitti. ipadlerdeki gibi manyetik olarak ekranı açıp kapatıyor. ve kılıfın kapağı ekrana yapışıyor. çok başarılı buldum. biraz pahalı ama bugün yarın alırım herhalde...
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Resimler gayet güzel görünüyor , Bazı kişiler özellikle kamerasına çok kötü şeklinde yorum yapıyorlar anlam veremiyorum böyle yazanlara beklenti çok yüksek sanırsam..
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    çok iyi almışsın normalde vergilerle telefonun türkiyeye girmesi 650-700tl ben bile 760tlye aldım dedim dahada ucuzlamaz diye keşke acele etmeseydim ama neyse aldık artık :D
  • Beyler bu arada facebooktan Motorola Türkiye sayfasını takip edip aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz cevaplıyorlar resmi türkiye sayfasıhttps://www.facebook.com/MotorolaTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Beyler bu arada facebooktan Motorola Türkiye sayfasını takip edip aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz cevaplıyorlar resmi türkiye sayfasıhttps://www.facebook.com/MotorolaTR

Kafama takılan bişey var aslında bunlara sorabilirmiyiz ?
    Telefonun kamerası otofokuslu güzel bir kamera.Video çektiğimizde kalitesi gayet güzel fakat fotoğraf çektiğimizde telefon içinde baktığımızda o da gayet iyi.Büyüttüğümüzde dahi fotoğraf başarılı fakat çekilen fotoğrafı cihaz dışında bir yere aktardığımızda kalite düşüyor benim bulgularım.Ayrıca telefondaki kamera yazılımı ''Motorola Kamera'' geçen güncellemeden önce biraz daha kötüydü fotoğraflar son kamera güncellemesi (1 ay oldu sanırım ) ile kamera daha iyi çekiyor.

Diyeceğim şu ki bu telefonun kamerası kötü değil , yazılımla çözülebilecek bişey diyorum ben.Sizde görmüşssünüdür ki fazla kamera özelliği yok telefonda.MotorolaTR ye istek ve öneride bulunsak kamera kısmı için yazılım güncellemesi yapabilirlermi.

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    kliksa'nın fiyatları anlık değişiyor. geçen gün nexus 5 alacaktım 1250 liraya bir anda 1300 lira oldu. sonra ben de sinirlendim almadım. moto g'nin 850'den 750ye düştüğünü görünce hemen atladım, puan vs derken bayağı indirim oldu :) umarım memnun kalırım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.