Şimdi Ara

motorola MPX 220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek kelimeyle harika bir telefon.Pardon bilgisayar diyecektim.Mutlaka sahip olun.Tabii windows kullanabiliyorsaniz.

• Günaydın.... :)

(no smoke)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErTech

Günaydın.... :)

(no smoke)

bncde
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

Orjinalden alıntı: ErTech

Günaydın.... :)

(no smoke)

bncde

eee bencede ama windows mantığını iyi bilenler kullansın diğerleride kullansın ama zorlanırlar biraz.
  • radio varmı bu telde
  • yok
  • olsa nolcak ki süper kulaklığı ile mp3 ü süper bir şekilde dinleyebiliyorsun. ayrıca eğer 1gb vey 512 mb lık bir sd kartın varsa .avi uznatılı film hatta hddvd yüklemiştim ben bir kere süper çalıştırdı ama tabi 220.180 boyutlarında ayrıca çift çekkirdekli işlemci daha saymama gerek hee birde ram ları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pil ne kadar gidiyor bu alette?
  • min 2 gün götürür....lakin olay kullanıma bağlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

min 2 gün götürür....lakin olay kullanıma bağlı

yaw burak sen nasıl adamsın anlamıyorum. K750 kullanıyosun ve mpx200 olsun 220 olsun giriyorsun bu konulara burada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı oluyosun ve objektif bilgiler veriyosun. Yazmazsam içimde kalacaktı walla, demek bu forumda fanatizm yapmadan, diğer markalara *ok atmayan, objektif bilgiler veren ve insanlara yardım etmek isteyen insanlar da varmış. İhtiyacı var bu forumun sizin gibi adamlara.
    Teşekkürler...

Bu arada konu gereksiz bir konu, sırf telefonu övmek için telefonla ilgili bir açıklama veya inceleme açısından iki kelime bile yazma lutfunda bulunmadan açılmasını gereksiz buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 13 Kasım 2005, 6:16:24 >

• objektif olduğum için beni sevmeyen de var

sağol thedeparted
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.