Şimdi Ara

MOTOROLA PST 6.0 ,6.7 PROGRAMI HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende c 336 var ve pst 6.0 ı kurdum telefonu bagladım drıverını yukledım ve transfer yapmaya başla diyorum " PLASE NOT CONNECTED. PLASE CONNECT AND POWER UP THE PHONE" DİYE BİR UYARI VERIYOR TELEFONUM AÇIK DATA KABLOSU DA TAKILI AMA NEDEN OLDUGUNU ANLAYAMADIM BILENINIZ VARMI BU PROGRAMI
    ACABA DATA KABLOSUNDAN MI KAYNAKLANIYOR ORJINAL DEGIL DE..

• Bendede ayni olay var.Ama işin ilginci daha önce rahat rahat bağlanıyor ve rehper falan yüklüyordum ama geçenlerde sevise götürdüm ve PC yede format atmıştım tekrar PST 6.0 Yükledim ama bendede senin söylediğin " PLASE NOT CONNECTED. PLASE CONNECT AND POWER UP THE PHONE" uyarısı veriyor.Bunun nedeni serviste yüklenen yeni yazılım olabilir
  • Bu pst 6.0 programını nereden bulabilirim?
  • ben olayı çözdüm önce sadece kablo varken PC yi aç sonra pst yi çalıştır daha sonra Denetim masasından evrensel seri yol denetlminde motorola Usb yi kaldır telefonu kabloya tak ve PC yi restart yap açıldıktan sonra PST programını çalıştır sürücü sorduğunda program files altında motorolayı ve onun altındada PST yi göster.Olacaktır
  • M~a~T~R~a~X +1
    nerden bulucaz bu pst programını.ben c336 ile win xp işletim sisteminde kullanıcam.hangi versiyonu önerirsiniz?sağlam bi link verinde bizde indirelim
  • Ya arkadaşlar mrworld and ıskra söylesenize şu programı nereden indiriceğimizi
  • valla ben indirdim ama nereden hatırlamıyorum hatırlarsam yazarım.PC ye format atmasam flashget ten görürdük ama formatladık işte.
  • bununla ilgili yeni bir topic açtım orada var
  • www.turkgprs.com adresinde program ve kurulumu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.