Şimdi Ara

Motorola RAZR Maxx V6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erdemego

slm arkadaşlar bayadır formu geziyorum **** kullanıyodum ama yardım eden kalmadı ben de burayı buldum bi arkadaş aracılığıyla bugünlerde bi v6 almayı düşünüyorum merak ettiğim bi kaç şeyi sormak istedim 1. si uçak modu var mı varsa bu moddayken telefona attığım filmleri izleyebiliyo muyum 2. si v3x in fiyatı daha düşük bunun ondan ne fazlası var ve siz hangisini önerirsiniz? heartless diye bi arkadaş baya cvp yazmış sağolsun sanırım baya bilgili buna da cvp yazarsa çok memnun olurum

şimdiden hayırlı olsun bende v3x alıcam..

• beyler yardımcı olucak yok mu bilgisi olan yardımcı olsun nerde heartless çağırın gelsin
  • Merhaba, V3X'e göre artıları ; hspda 3.6 mb veri transfer hızı, daha fazla medya oynatabilme desteği, clublight, edge, daha ince tasarım 15mm < 19.5 mm ve daha uzun batarya süresi. Uçak modunda film izleyebilirsin. V3X yerine bunu almanı tavsiye ederim. 100 lira farka değer.
  • eyw bi çok yerde uçuş modunda müzik çalar olarak kullanabilme yazılıydı o yüzden merak ettim peki video ları full screen izleyebiliyo muyuz? bir de alacak arkadaşlar 423 ytl ye bi sitede buldum burada site ismi vermenin yasak olup olmadığını bilmiyorum değilse sitenin ismini veriyim
  • Full screen var tabiki. Sitenin ismini de verebilirsin. Yanlız dikkat et sağlam site olsun 3-5 kuruş ucuz olacak diye başını ağrıtabilecek tanınmadık yerlerden almanı tavsiye etmem.
  • sitenin adı markadolu.com sipariş verdim ve tüm noktolara dikkat ettim güvenlik sertifikası felan var ztn bi tek bu telefon ucuz diğerleri normal alışveriş siteleri ne kadar satılırsa o kadar fazla fiyat biçiyo sanırım o sitede satılmıyo ama site duyulmadık bi site değil güvenli alacak arkadaşlar sabretsin 2 güne gelir heralde tekrar yazarım heartless sağolasın bilmediklerimi öğrendim
  • Güzel telefon inceleme beklerim alacak warsa
  • elime geçsin izlenimleri yazarım
  • heartless son bi sorum var çok masraflı oldun demezsen şimdi telefona film çevirip atmayı düşünüyorum ne kadar küçültsem de yine bi 100mb civarında olcak bu çevirdiğim filmi telefon pc ye bağlıyken hafıza kartı da telefonun içindeyken direk karta atabiliyo muyum?yoksa telefona atıp ordan karta atamam tel hafızası buna izin vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemego -- 12 Eylül 2007; 1:03:30 >
  • Tabiki direk hafıza kartına yazıyor. Ne sandın v6 maxx'ı :) Nokia'nın eski modelleriyle karıştırma.
  • telefon bugün elime geçti söylediğim sireden 423 ytl ye aldım çok şık çok tatlı bi telefon v3 kadar ince değil ama ondan çok daha gösterişli duruyo özellikle kapakta ki ışıklar ve dokunmatik müzik tuşları ekran hani cam gibi denir ya aynen öyle bu özelliklerde bi telefon bu fiyata zor bulunur uçak modu harika sudoku oyunu çok güzel bi gevurun dediği gibi motorola rocks..tavsiyemdir
  • Hayırlı olsun, bir inceleme yaparsın artık.
  • valla incelemesi de nasıl yapılır bilmem ki bişeyler yazdım ama bu arada telden film video izlemek isteyenler için güzel bi program buldum altyazı felan da ekleyebiliyosun programın adı allok mpeg4 converter
  • erdemego arkadaşım telefonun sesi dışa verdiği sesi nasıl değelendiriyorsun o konu hakkında da bilgi verirsen seviniriz.

Ses konusunda hangi telefonlarla karşılaştırılabilir.

Yardımcı olan herkese eline sağlık ve teşekkürler
  • bu telefonun kamerası nasıl fotorafları bizimle paylaşabilirmisin... ayrıca kamerasında flash varmı ?
  • sesi iyi tabi bi sony ericsson walkman ler kadar iyi değil ama ihtiyacınıza cvp verecektir.telefonun çektiği fotolara gelirsek ben bu işten çok anlamam ama gündüz çekimleri haricinde çok ta iyi değil bunun anlamı biraz daha iyi olabilirdi flaş ı entegre olarak var ama fotoyu çekmeden önce patlamıyo dewamlı açık kalıyo bu da fotolarda hafif parlaklığa sebep oluyo.arkadaşlar ben telefondan çok iyi anlamam sorularınıza da elimden geldiğince cevap veririm ama bu telefon gerçekten güzel
  • BEYLER BU TELEFONA PC DEN NASIL OYUN ATILIR Kİ AMA SİSTEM DOSYALARINI FELAN KURCALAMADAN GARANTİYİ BOZMADAN.BİLEN VARSA Bİ ZAHMET.Bİ DE OYUNUN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ KAÇ OLMALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemego -- 15 Eylül 2007; 2:44:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemego

sitenin adı markadolu.com sipariş verdim ve tüm noktolara dikkat ettim güvenlik sertifikası felan var ztn bi tek bu telefon ucuz diğerleri normal alışveriş siteleri ne kadar satılırsa o kadar fazla fiyat biçiyo sanırım o sitede satılmıyo ama site duyulmadık bi site değil güvenli alacak arkadaşlar sabretsin 2 güne gelir heralde tekrar yazarım heartless sağolasın bilmediklerimi öğrendim

Bahsettiğiniz sitede telefon 544 ytl.
  • vallahi 423 ytl ye aldım ben fiyatını yükseltmişler vay anasını bir de msn.estore.com da var orda da 500 ytl
  • O zaman çok iyi almışsınız,ben en ucuz ereyon da bulabildim,o da peşin 487 ytl.
    Daha ucuz bulabilen varsa seviniriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.