Şimdi Ara

Motorola RAZR Maxx V6 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlayamadığım razr serisi telefonların özellikleri standartın üstünde kalitesiz değil hatta kaliteli (bence) fiyat olarakta çok iyi özellikle satılmamasından dolayımı yoksa başka sebepten dolayımı bilmiyorum ama çok iyi ama forumdan olsun yada günlük yaşantıda olsun hiç gözükmüyor bu telefonları ya da çok az satılıyor neden acaba fikri olan var mı?
  • ereyonda 295lira hemen al 305te taksitli fiyat
    sanırım çok çok iyi bir fiyat
    bende alabilirim yakında
    belki 1-2 aya kadarda v3ler piyasadan kalkınca sıfırları bu telefonuda 250ye verirler
    800küsürlerde buraya düştü
    aynı sx1deki muhabbet gibi oldu
    sx1de 1000küsür liradan çıktı 2 sene sonunda arkadaşım sıfırını 290a almıştı onu hatırlıyorum bir tek
  •  Motorola RAZR Maxx V6
     Motorola RAZR Maxx V6

Motorola RAZR Maxx V6

Motorola RAZR Maxx V6

Ereyondan siparişi verdim. 330 / 10 Taksit'e geldi. Artık güzelce modlarız hep beraber.

Merak edenler varsa V3X'e göre artıları ;

Bluetooth 2, Usb 2, 3.5G HSPDA, V3x'den çok daha hızlı 69 mhz'a 255 mhz farkı, daha büyük ve renkli dış ekran, tasarım, incelik, malzeme kalitesi, seksi kapak mavimsi bir cam, media finder özelliği, yerleşik opera tarayıcı, dış ekrandaki dokunmatik müzik tuşları, 3d motoru, quad band, v3x'den daha iyi ses kalitesi, daha uzun batarya süresi, kapağın dışındaki mavi şeritler funlight oluyor, telefon çaldığında ya da müzik çaldığında ritme göre cıvıl cıvıl yanıyor, 2gb'a kadar sd kart desteği, düşük sar değeri, Screen3 teknolojisi, daha zengin media playback desteği bildiklerim. Daha fazla olabilir, kullandıktan sonra bulursam eklerim.

Eksisi ; Kamerada macro modu yok, v3x kadar modlanamıyor.

Sonuç ; 300 liraya piyasada bundan iyi telefon yok. NOKTA :)

V6 Maxx'ım gelsinde, kendisi için özel yaptığım temayı yükleyim

Motorola RAZR Maxx V6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 19 Mart 2008; 14:34:31 >

• hayırlı olsun kardeşim, güle güle modla

şu senin rehbere de devamlı dürümcünün numarasını koyuyosun
  • Dürümcü bir şemseddin klasiği oldu.
  • heartless, hayırlı olsun o fiyat ne öyle..
  • heartless senin elinde cihaz dahada degerli olacak eminim.............bide k3 alan olsada anlasak nedir ne degildir,motonun fiyatı düşmeyen tek modeli herhalde....
  • Heheh, teşekkürler arkadaşlar. K3'ün de fiyatı yakında düşer sanırım. Çok klas bir business modeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Heheh, teşekkürler arkadaşlar. K3'ün de fiyatı yakında düşer sanırım. Çok klas bir business modeli.

heartless, hocam bu fiyat düşme olayları nedir?V6 300 lira ne iş?
  • Ugur karıştırma işte, ben memnunum durumdan.
  • quote:

Ugur karıştırma işte, ben memnunum durumdan.

• V6 satışları patlar, topic canlanır
  • Evet abi, Maxx için forumda lansman yapmak lazım. Stokta yokmuş daha göndermediler, Heralde ptesi ya da salıya kaldı benim maxx :(
  • quote:

Evet abi, Maxx için forumda lansman yapmak lazım. Stokta yokmuş daha göndermediler, Heralde ptesi ya da salıya kaldı benim maxx :(

baba sen neden hepsiburadadan almadınki
    sonuçta taksitli almışsın hepsi buradada aynı fiyata denk geliyodu taksitli olarak
  • Telefon eksiksiz tam kadro geldi. Ereyon'a teşekkürler. İlk izlenimim telefon agresif ve seksi bir duruşu var.
  • Sağlam bir inceleme bekliyoruz
  • @heartless yeni cihazın hayırlı olsun, bende tesadüfen gördüm v6 nın bu mükemmel fiyatını, çok iyi olmuş, senin sayende v3x almıştım, şimdide hazır bu fiyatlara inmişken bir tane v6 alsammı acaba diyorum, bir daha nerden bulucam böyle kaliteyi böyle bir fiyata dimi ama...
  • Arkadaşlar ne yalan söyliyim ben bu maxx ı çok merak etmeye başladım alsammı bende ne yapsam v3x topiğinden beni tanıyan tanır v3x manyağıyım şimdi kardeşim semseddinin önerisi üzerine takip ettim almayı bile düşünüyorum şu an uf yaaa :):):) o zaman şimdi karar verdim 2 telefon birden de kullanabilrim neden olmasın yada arkadaşlar eğer v3x i isteyen varsa cüzzi bi fiyat çeksin bana özelden satayım dostum semseddinden kopmak istemem maxx ı iyi bi modlarız olur biter takip ettim çok güzel telefon yarın telefoncuda bi bakayım şekline şemaline göz görmek ister şimdiden alanalara Allah bin hayır versin hayırlı olsun KALIN SAĞLICAKLA

• Evet arkadaşlar, cihazın incelemesini derinlemesine yaptım ve yayınladım. Merak ettiğiniz yerleri, sorularınız varsa lütfen inceleme topiğinden sorarsınız. Cihaz muhteşem. Aşık oldum Hepinize de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
  • Kardeşim sorulacak ne olabilirki en açık şekilde yazmışsın emeğine sağlık KAL SAĞLICAKLA VALLAHİ BİLLAHİ ALACAM SEN DEDİKTEN SONRA ŞU TELEFONU EYVALLAH

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.