Şimdi Ara

Motorola RAZR Maxx V6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün aldım v6 yı genel olarak güzel telefon yanlız biraz büyük geldi bana ama özellikler ve görüntü bakımından çok güzel ses de gayet iyi çıkıyor yanlız kulaklık o kadar iyi değil
  • Fikir olsun diye HeartlessMOD@V3X ile çekilen fotolardan ekleyeyim. V6 maxx'da en az bu kadar çeker tabi modlu haliyle.

Motorola RAZR Maxx V6

Motorola RAZR Maxx V6
  • BEYLER BU TELEFONA PC DEN NASIL OYUN ATILIR Kİ AMA SİSTEM DOSYALARINI FELAN KURCALAMADAN GARANTİYİ BOZMADAN.BİLEN VARSA Bİ ZAHMET.Bİ DE OYUNUN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ KAÇ OLMALI

DİYE YAZMIŞTIM KİMSE CEVAP YAZMAMIŞ BİLEN YOK MU
  • Selam,

Oyun çözünürlüğü 240*320, google'da motostuff diye arattır o sitede geninue ve adapted 240*320 bölümlerindeki oyunları indirebilirsin ama üyelik şart.

Yükleme konusuna gelince, telefonu hafıza kartı olarak pc'ye bağla ve Mobile/Kjava klasörüne indirdiğin *.jar uzantılı dosyaları kopyala. Daha sonra telefonunun java uygulamalar / yeni yükle bölümünden kopyaladığın oyunları kurabilirsin.

Eğer Mobile içinde KJava klasörünü göremediysen, windows'ta dosya seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalarını gizle kutucuğunu kaldır, gizli dosyaları göster seçeneğini seç. Kolay gelsin :)
  • eyvallah deneyelim bakalım olucak mı
    denedim oldu sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemego -- 18 Eylül 2007; 17:12:53 >
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum bütün sayfayı okudum telefonun karizmasından başka birşey aklımda kalmadı...kamersı nasıldır video nasıl çeker hangi formatta çeker ses kalitesi ve seviyesi nasıldır hangi telle kıyslanabilir donma yapıomu yada yavaşmı gece çekimi iimi yada çekilmiş fotolar varmı elimizde ...hiç birşey bilen yokmu yahu...? bilgi verirseniz(detaylı)çok sevinirim şimdiden saolun..
  • valla arkadaşlar bi sitede 470 ytl 12 taksit imkanı var.Ben en çok menü geçiş hızlarını,ses çıkışını ve foto kalitesini merak ediyorum.varsa kullanıcılardan değerlendirme bekliyorum.sitenin adresinide vereyim unutmadanhttp://www.ceptikla.com/gsm/RAZRMAXXV6/
  • beyler bide yabancı bi sitede bu telefon 250 kb den büyük görüntü açamıyor diye bi yorum okudum bi bilginiz varmı acep. umarım doğru değildir yoksa tüm hayellerim yıkılacak da
  • Arkadaşlar ben satıyorum v6 maxı isteyen olursa pm atsın vatan bilgisayardan alınma 2 aylık telefon full kutu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mk41

Arkadaşlar ben satıyorum v6 maxı isteyen olursa pm atsın vatan bilgisayardan alınma 2 aylık telefon full kutu

sebep nedir peki?
  • 350 ytl takasa üstede 400 ytl verip razr v8 aldım
  • o nasıl*?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mk41

350 ytl takasa üstede 400 ytl verip razr v8 aldım

Nerden aldın, 2gb'lik versiyonu mu ? birkaç foto ekleyebilirmisin foruma ?
  • arkadaşlar bende temiz kullanılmış v6 aldım.. aldığımda modlu idi..

içinde ferrari yazılımı ve iphone teması var ... ve tema çok hoş bişey...

inceleme nasıl yapılır anlamam. istanbuldayım... inceleme yapıp bilgilenmek-bilgilendirmek isteyen varsa beklerim..

ben çok memnunum telefondan...

telefon için kısaca...

*dışar verdiği ses çok net .. k750 ile başabaş geliyor..(bana göre geçiyor)
    *kamerası v3x ile aynı hemen hemen ayrıca flaşı var
    * kapak kapalı iken yandaki akıllı tuşlar sayesinde müzik çalar açılıyor.. ve ön ekranda dokunmatik tuşlar ortaya çıkıyor...

müzik çalmak için kapağı açmanıza gerek yok.. şimdilik bu kadar.. ileride daha çok yazarım.. sormak istediğiniz varsa da cevaplayabildiğim kadarıyla beklerim..
  • telefonun başka cihazlarla çekilmiş bikaç fotoğrafını koyar mısın?görünüşünü çok merak ediyorum.nette hep aynı resim var görünüm ince mi?ve şık buluyor musun?
  • arkadaşlar v6 nın fiyatı düşmeye başladı sizce özellik ve fiyat bkımından şu anda alınabilirmi_?

http://www.teknosepet.com/site/page.asp?dsy_id=65377

v3 lerdeki ekrandan gelen rahatsız edici ses v6'da da var mı?
  • valla ben de arkadaşın 500tl civarı tel tavsiyesi istemesi üzerine v6 önerdim aldı ama ayrı şehirlerde olduğumuz için göremedim.sadece memnun olduğunu söylüyor.özellikleri fiyatı karizmayı bir arada barındıran bir tel. başkalarına da tavsiye ederim.özellikler v3x ile hemen hemen aynı ama emin olun telefoncu da ikisini yan yana getirebilirseniz artık v3x i almak istemeyceksiniz.mantığınızla hareket edip v3x alsanız dahi gönlünüz keşke v6 diye diye sizi rahat bırakmayacak.olağanüstü bir görselliği var parasının 350tl si sırf görünüşüne değer bence.özellikle kapağının simsiyah duruşunun o mavi ışıklı ledler ve dokunmatik medya tuşlarıyla şenlenmesi büyüleyici.ve de açıkken gövde ile kapağın aynı kalınlıkta incecik keskin duruşu ahhh ahhhh.... K810i,v6,v9,rızr z8,rokr e6,Iphone benim gıpta ile baktığım telefonlar.imkanım olsa hepsini de kullanmak isterdim

• ereyon dan bende sipariş verdim..
    478 lıra 12 taksıt bakalım pazartesı salı gelır dıye umuyorum...

telefon geldi şimdi degerlendirme....degerlendir u600 ve se w580 ılw olacakdir..

şarj.
    u600 5 puan
    w580 7 puan
    v6 8 puan

kamera fotograf

u600 8 puan
    w580 5 puan
    v6 8 puan

kamera video

u600 9 puan
    w580 3 puan
    v6 7 puan

tasarim

u600 7 puan
    w580 7puan
    v6 8 puan

menü hızı

u600 7 puan
    w580 7puan
    v6 10 puan(bugune kadar gördüğüm en hızlı menü)

degerlendir me: telefon genelde ıyı karızmatik saglam..
    kamera 2 lık degılde daha yüksek olsaydi tam bomba olurdu.
    ılerleyen modellede daha ıyı kamera beklıyom motoroladan(daha ıyı kamera cıkarmassa samsung alacam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 31 Aralık 2007; 1:22:31 >
  • www.hepsiburada.com da 330 liraya düşmüş. Harika bir fiyat.
  • Motorola varını yoğunu bu RAZR olayına bağladı ama ilk havası yok artık bu serinin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.