Şimdi Ara

Motorola RAZR Maxx V6 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende cuma günü media markt'dan 299 ytlye aldım ayrıca yanında 512 mb kingston micro sd kart verdiler. bende ereyondan almayı düşünüyodum ki akakçe üzerindeki fiyatları görünce baya çekindim çünkü sadece 2 yerde 300lere yakın fiyat vardı sonrasında fiyatlar 500lere dayanıyodu bunu cep telefonu satan bayilere sorduumda baya bi afalladılar sonra kadıköyde bi yere sordum onlara geliş fiyatının 347 ytl olduğunu gördüm. çok acaip dimi :)
  • Evet, senin Maxx made in neresi ?
  • germany yazıyo
  • motorolaların ilk defa made in germany olanını duydum
    genelde çin ve singapur olarak gördüm
    germany olmasının herhangi bir avantıjı varmıdır
    ben made in germany siemens sx1de pek bi hayır görememiştimde ondan dolayı motorolada nasıldır durum merak ettim
  • büyük ihtimal toplayıp birleştirmesini almanyada yapıyolardır
  • Motorola'nın almanya yapılan modelleri var. E770V, V3X, V3XX gibi. Başka da vardır. Made in germany olmasının artısı varmıdır ? Bana göre made in singapur'a göre vardır. Sonuçta Alman malına güvenirim.

Siemens hariç.
  • s.a beyler bende rokr e2 war. bu teli beyendim ciddi güzel bir telmiş. almayı düşünüyorum ama benim telle arasında ne gibi fark war? biri telin özelliklerini yazabilirmi mesela? kulaklık performansı nasıl, girişi ne boyutlarda ses kalitesi... işletim sistemi varmı? bunlara cwap werirseniz sevinirim...
    şimdiden teşekkürler..
  • yaa benımde tel gayet hosuma gitti.. ama ısletım sıstemı varmı lınuxx felan ? bende e2 ve ıpak varr gercı e2 yı hayatta satmam en sevdgım tellerden bı tanesı ama buda cok hosuma gitti..
  • İnceleme baabında topic çok karıştı, Lütfen sorularınızı V6 Maxx topiğine yazın.

BURASI
  • merhaba,

Telefonu kullanan arkadaşlardan şarjının ne kadar gittiği hakkında bilgi verebilecek varmı.Tşk.
  • 3-4 gün gidiyor benimki.
  • Arkadaşlar benmi bulup ayarlayamıyorum yoksa aramaların detaylarını göstermiyormu?
    Nezaman aranmış aramış kaç kere aramış gibi.
  • Menü'den Son çağrılar'a gir, * ve # tuşlarıyla gelen/giden aramalar menülerine geçiş yapıyorsun, detayını öğrenmek istediğin görüşmenin üstünde menü tuşuna basıp, detayları göruyoruz.
  • Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar peki bu telefonda t9 sözlükte yazdığımızda başka aptal telefonlar gibi 2.3. mesaja geçiyormu bu arada 275 ytl ye düştü fiyatı nette..
  • T9 zaten yok, yerine itap var ve Türkçede kullanışlı değil. 160 karakterden sonra 2. mesaja geçiyor normalde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.