Şimdi Ara

Motorola Razr Nasıl Telefondur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razr ile Xperia P arasında gidip geliyorum. Kamera ve ses kalitesinde Sony önde gibi geliyor ama Razrun dış sağlamlığı ve islemcisi yüzünden kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı ikilemi ben de yaşıyorum bu günlerde. Bana sorarsanız P'nin RAZR'a göre en büyük artısı tasarımı. Onun dışındaki tüm kulvarlarda RAZR daha eski tekonoloji olmasına rağmen P'den üstün. P'nin RAZR'a göre diğer artıları; FM radyo ve NFC. RAZR'ın tasarımını pek beğenmiyorum ama daha yüksek kapasiteli şarj, işlemci, arttırabilir hafıza falan derken, iyiden iyiye kayıdm RAZR'a. Üstüne üstlük eski bir Motorola kullanıcısı olarak RAZR'a ihanet etmek istemiyorum.

Yardımı dokunabilecek kıyaslamalar aşağıda. Görüldüğü gibi RAZR gayet üstün P'ye göre.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-P-vs-Motorola-RAZR-XT910

http://geekaphone.com/compare/Sony-Xperia-P-vs-Motorola-RAZR#sensors

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol -- 28 Ocak 2013; 21:04:14 >

• Arkadasmla ayni anda atrix ve xperia s aldik telefon cizik doldu sony de ikimizde biraz barzoca kullaniyoruz bende tek cizik yok motorola telefonlar saglamdir bu motorola icin gelenek ayrica ozellik bakimindanda rzar iyi

• Beni en çok düşündüren Razr un daha önce çıkmış ve eski olması. Günümüz şartlarından çokta geride kalmak istemiyorum..:)

Yorumlarınız için tesekürler. Galiba en son kararı vatanda telefonları gördükten sonra vericem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachbaqh -- 29 Ocak 2013; 11:31:35 >
  • sen vatanda razr ile galaxy nexsu su kıyasla tabi eger açık kutu razr bulabilirsen iki cihazda iyi ama iki cihazında kendine göre eksileri var nexsusun sd kart girişi vegorilla camı olsaydı süper olurdu süper amoled ekranı var ama gorilla cam yok düşmesi halinde kırılma şansı çok yüksek artılar eksiler bitmez alınca veya görünce yorumlarını bekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hancı42 -- 29 Ocak 2013; 16:44:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.