Şimdi Ara

Motorola Razr xt910 nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
13.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim ok

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

distributor bilmem ekran kırılması cihaz hatası degil distributor da olsa ne olacak cihaz parasına yapar gönderir

Dedigin cok sacma. Motorola magazasi olsa birebir degistirecek mi? Adam sana ekrani kirilmaz demiyor ip57 sertifikasi var cihazin diyor. Zamaninda forumdan xperia go sahibi birinin ekrani ciziliyor basit bi dusmeyle, adamlar kullanici hatasi diyor sony magazasi olmasina ragmen. Bilgi sahibi olmadiginiz konularda atip tutmayin burda.

arkadaşım atıp tutmuyorum yukarda yazdıgım mesajımı iyi okusaydın anlardın atıp tutan sensin arkadaş hani kırılmazdı diyor gorilla ekran bende yazdım gorilla kırılmaz diye bir şey yok garantide olsa düşen cihazın kırılan ekranı ücretsiz degişmez konu dagıtıyorsun

Ben onları misal olarak verdim. Sizin Motorolanın garantisi varm mı mechul demenize karşın.

• anladım usta ama nerde ise birbirimizi kıracaktık yoktan yere bura ilk yazıgım mesajda motorola razr hakında yardım istemişdim arkadaşın biri şunları yazmıştı motorola servisi yok garantiside yok yoksa bilmedigim konu hakkında yanlış bilgi vermek istemem usta
  • anladım usta ama nerde ise birbirimizi kıracaktık yoktan yere bura ilk yazıgım mesajda motorola razr hakında yardım istemişdim arkadaşın biri şunları yazmıştı motorola servisi yok garantiside yok yoksa bilmedigim konu hakkında yanlış bilgi vermek istemem usta
  • quote:

anladım usta ama nerde ise birbirimizi kıracaktık yoktan yere bura ilk yazıgım mesajda motorola razr hakında yardım istemişdim arkadaşın biri şunları yazmıştı motorola servisi yok garantiside yok yoksa bilmedigim konu hakkında yanlış bilgi vermek istemem usta

Anladım. Servisinin olmaması hiçbir şey değiştirmez. Distribütör garantisi varsa, herhangi bir durumda telefonu tamir etmek ya da değiştirmek zorundadır. Biri der şimdi Türkiye'de parça sıkıntısı çıkabilir diye, o bizim sorunumuz değil 30 gün mü 20 güne mi düştü bilmiyorum tamir süresi var. Bu süre içinde tamir edilmek zorundadır. Aksi haldeki haklarınıza bakabilirsiniz. Siz yeter ki vatan bilgisayar, hepsiburada, teknosa gibi sağlam yerlerden alın telefonunuzu.
  • teşekkürler usta bilgilendirme için
  • Ben bugün aldım. Dizaynı önceden hoşuma gitmemişti ama ele alınca çok hoşlandım. İlerleyen günlerde izlenimleri yazarım zaman olursa.

Bu arada yukarıdaki arkadaşın cihazının camının bir düşmeyle kırılması ilginç. Çünkü gorilla-glass kırılmaz diye bir kaide yok ama ben bir çok yerde video izledim. Adamlar kasten yere fırlatıyorlar defalarca ve bir şey olmuyor.

Servis ve garanti konusu ise şaşmaz. Cihazın distrübütörü Netcell ve İstanbul'un bir çok yerinde özel teknik servisleri mevcut. Yani bu kırıldı, elimde kaldı diye bir şey söz konusu olmaz. Tek sorun Motorola'nın aksesuarı fazla bulunmuyor. Onu da yurtdışından tedarik edebilirsiniz. Çünkü E-Bay gibi sitelerde inanılmaz bir çeşitlilik mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algol

Ben bugün aldım. Dizaynı önceden hoşuma gitmemişti ama ele alınca çok hoşlandım. İlerleyen günlerde izlenimleri yazarım zaman olursa.

Bu arada yukarıdaki arkadaşın cihazının camının bir düşmeyle kırılması ilginç. Çünkü gorilla-glass kırılmaz diye bir kaide yok ama ben bir çok yerde video izledim. Adamlar kasten yere fırlatıyorlar defalarca ve bir şey olmuyor.

Servis ve garanti konusu ise şaşmaz. Cihazın distrübütörü Netcell ve İstanbul'un bir çok yerinde özel teknik servisleri mevcut. Yani bu kırıldı, elimde kaldı diye bir şey söz konusu olmaz. Tek sorun Motorola'nın aksesuarı fazla bulunmuyor. Onu da yurtdışından tedarik edebilirsiniz. Çünkü E-Bay gibi sitelerde inanılmaz bir çeşitlilik mevcut.

hayırlı olsun ilerde görüşlerini bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Motorola Razr xt910 ile galaxy S3 mini'yi kıyaslamak Razr'a hakaret olur. 899TL'ye Razr varken S3 mini alınmaz.

kesinlikle! uyduruk, 5 para etmez, garanti suresi kadar omru olan naylon samsung ile razr mukayese edilemez

3310'dan kötü hepsi.

• JB güncellemesi çıkacakmı buna
  • öncelikle motorola için teknik servis hizmetini veren firma teleservis, cihazı getiren firmalar netcell,telpa ve bringstar'dır. telefonda 1,2 ghz dual croe cortexa9 işlemci,1 gb ram 4,3" amoled ekranı bulunmakta. telefonun arka kısmı kevlar dokuma koruması var(kullanılan bu teknik şuanda kurşun gecirmez yeleklerde kullanılmaktadır.). ekranı cizilmelere karşı dayanıklı olmasına karşı gene ciziliyor darbelere gelince kenarlardan alınan darbeler ekranın kırılmasına sebeb olur orta kısımlarından genel darbelerde nadirde olsa kırılmalar rastlanabilir. telefonun kasası darbelere dayanıklı alüminyum şasesi mevcuttur. şuanda piyasadaki en ince akıllı telefondr. telefonun ısınma olayı efekleri aşaırı derece agır olan oyunlarda yaşanmakta yaklaşık olrak ısınma süresi 20 ile 30 dakika aradındadır. genede ısınma olayına karşı herhangi bir donma olayı yaşanmamakta arada sırada takılmalar olmakta buda normal bir durumdur. 1 2 dakikalık arka tarafına yapacagınız üflemeyle gene 10 15 dakikalık sogumasını saglayabilirsiniz. ısınma olayının en büyük sebebi ince olmasından kaynaklı okadarda önemsenecek bir olay degil. ama genel kullanımı ile telefon fiyat performasa göre şuanda alınacak en iyi telefonlardan biri. telefon standart olarak android 2.3.5 gingerbread gelmekte 4.0.4 ice creama yükseltilebilir tavsiyem yükselme yapılmaması. kamerası 8 mp ful hdd 1080p resim ve video çekebiliyor makro özelliği mevcuttur. flash olarak led kullanılmış olup gece çekimleri telefonlara göre güzeldir. tek eksi tarafı resim cekmesi biraz yavaş yaklaşık 2 3sn kadar.

telefonun arızalarına gelince. genel olarak ahize tarafında konuşurken tıkır tıkır ses gelmesi (ben rastlamadım), ve bataryanın şişmesi. fazla bir arıza şikayeti yoktur. tabi şunu unutmamak lazım elektronik cihaz işi şansa baglıdır. alırsınız hiç arızalanmaz alırsınız aynı gün arızalanır.

servis durumuna gelince anlatmaya gerek yok teleservis bakıyor.

alacaklara hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: a43a

öncelikle motorola için teknik servis hizmetini veren firma teleservis, cihazı getiren firmalar netcell,telpa ve bringstar'dır. telefonda 1,2 ghz dual croe cortexa9 işlemci,1 gb ram 4,3" amoled ekranı bulunmakta. telefonun arka kısmı kevlar dokuma koruması var(kullanılan bu teknik şuanda kurşun gecirmez yeleklerde kullanılmaktadır.). ekranı cizilmelere karşı dayanıklı olmasına karşı gene ciziliyor darbelere gelince kenarlardan alınan darbeler ekranın kırılmasına sebeb olur orta kısımlarından genel darbelerde nadirde olsa kırılmalar rastlanabilir. telefonun kasası darbelere dayanıklı alüminyum şasesi mevcuttur. şuanda piyasadaki en ince akıllı telefondr. telefonun ısınma olayı efekleri aşaırı derece agır olan oyunlarda yaşanmakta yaklaşık olrak ısınma süresi 20 ile 30 dakika aradındadır. genede ısınma olayına karşı herhangi bir donma olayı yaşanmamakta arada sırada takılmalar olmakta buda normal bir durumdur. 1 2 dakikalık arka tarafına yapacagınız üflemeyle gene 10 15 dakikalık sogumasını saglayabilirsiniz. ısınma olayının en büyük sebebi ince olmasından kaynaklı okadarda önemsenecek bir olay degil. ama genel kullanımı ile telefon fiyat performasa göre şuanda alınacak en iyi telefonlardan biri. telefon standart olarak android 2.3.5 gingerbread gelmekte 4.0.4 ice creama yükseltilebilir tavsiyem yükselme yapılmaması. kamerası 8 mp ful hdd 1080p resim ve video çekebiliyor makro özelliği mevcuttur. flash olarak led kullanılmış olup gece çekimleri telefonlara göre güzeldir. tek eksi tarafı resim cekmesi biraz yavaş yaklaşık 2 3sn kadar.

telefonun arızalarına gelince. genel olarak ahize tarafında konuşurken tıkır tıkır ses gelmesi (ben rastlamadım), ve bataryanın şişmesi. fazla bir arıza şikayeti yoktur. tabi şunu unutmamak lazım elektronik cihaz işi şansa baglıdır. alırsınız hiç arızalanmaz alırsınız aynı gün arızalanır.

alacaklara hayırlı olsun

hocam o kadar net anlatmışsınız ki bende tlfnu almayı düşünüyordum yazını okuduktan sonra almaya karar verdim bilgi paylaşımın süper.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdenkartal

quote:

öncelikle motorola için teknik servis hizmetini veren firma teleservis, cihazı getiren firmalar netcell,telpa ve bringstar'dır. telefonda 1,2 ghz dual croe cortexa9 işlemci,1 gb ram 4,3" amoled ekranı bulunmakta. telefonun arka kısmı kevlar dokuma koruması var(kullanılan bu teknik şuanda kurşun gecirmez yeleklerde kullanılmaktadır.). ekranı cizilmelere karşı dayanıklı olmasına karşı gene ciziliyor darbelere gelince kenarlardan alınan darbeler ekranın kırılmasına sebeb olur orta kısımlarından genel darbelerde nadirde olsa kırılmalar rastlanabilir. telefonun kasası darbelere dayanıklı alüminyum şasesi mevcuttur. şuanda piyasadaki en ince akıllı telefondr. telefonun ısınma olayı efekleri aşaırı derece agır olan oyunlarda yaşanmakta yaklaşık olrak ısınma süresi 20 ile 30 dakika aradındadır. genede ısınma olayına karşı herhangi bir donma olayı yaşanmamakta arada sırada takılmalar olmakta buda normal bir durumdur. 1 2 dakikalık arka tarafına yapacagınız üflemeyle gene 10 15 dakikalık sogumasını saglayabilirsiniz. ısınma olayının en büyük sebebi ince olmasından kaynaklı okadarda önemsenecek bir olay degil. ama genel kullanımı ile telefon fiyat performasa göre şuanda alınacak en iyi telefonlardan biri. telefon standart olarak android 2.3.5 gingerbread gelmekte 4.0.4 ice creama yükseltilebilir tavsiyem yükselme yapılmaması. kamerası 8 mp ful hdd 1080p resim ve video çekebiliyor makro özelliği mevcuttur. flash olarak led kullanılmış olup gece çekimleri telefonlara göre güzeldir. tek eksi tarafı resim cekmesi biraz yavaş yaklaşık 2 3sn kadar.

alacaklara hayırlı olsun

hocam o kadar net anlatmışsınız ki bende tlfnu almayı düşünüyordum yazını okuduktan sonra almaya karar verdim bilgi paylaşımın süper.

tesekkürler. neden güncellemeyi tavsiye etmiyorsunuz?

• kullanacaklar varsa diye yabancı formlarda 2.3.5 da görüntülü görüşme yapılabiliyor diye okudum. 2.3.5 sadece 1 gün kullandım ama sanki daha performanslı çalışıyordu. uzun süre kullanılıktantan sonra net bişey söylenebilirim. tabi telefonu arızadan alabilirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a43a -- 27 Şubat 2013; 23:28:36 >
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu telefonu almak niyetindeyim;fakat parça sıkıntısı olur mu diye tedirginim
    , kolay bulunmuyor herhalde bataryası veya başka parçaları...
  • quote:

kullanacaklar varsa diye yabancı formlarda 2.3.5 da görüntülü görüşme yapılabiliyor diye okudum. 2.3.5 sadece 1 gün kullandım ama sanki daha performanslı çalışıyordu. uzun süre kullanılıktantan sonra net bişey söylenebilirim. tabi telefonu arızadan alabilirsem

2.3 4.0 dan gerçekten dahamı performanslı beni kağt uzerndeki blgler ilglendrmz kullncı yrmunu sylermsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

quote:

kullanacaklar varsa diye yabancı formlarda 2.3.5 da görüntülü görüşme yapılabiliyor diye okudum. 2.3.5 sadece 1 gün kullandım ama sanki daha performanslı çalışıyordu. uzun süre kullanılıktantan sonra net bişey söylenebilirim. tabi telefonu arızadan alabilirsem

2.3 4.0 dan gerçekten dahamı performanslı beni kağt uzerndeki blgler ilglendrmz kullncı yrmunu sylermsn

sonuçta cihazı alırsan 1 2 hafta kullan yazılımın performasını begenmezsen 4.0.4 ice cream güncellemesini yaparsın. ben o hatayı yaptım ve 1 gün sonra güncelleştirdim. güncelleme yapmak o kadar zor degil bilgilein bile gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: feri02

Merhaba arkadaşlar ben de bu telefonu almak niyetindeyim;fakat parça sıkıntısı olur mu diye tedirginim
    , kolay bulunmuyor herhalde bataryası veya başka parçaları...

motorolada aksesuar ve yedek parça bulmada sıkıntı var bilgine
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

quote:

sonuçta cihazı alırsan 1 2 hafta kullan yazılımın performasını begenmezsen 4.0.4 ice cream güncellemesini yaparsın. ben o hatayı yaptım ve 1 gün sonra güncelleştirdim. güncelleme yapmak o kadar zor degil bilgilein bile gitmiyor.

teşekkürler önerin için ah bi alsaydım şu telefonu

• Arkadaşlar ben yarım metreden parkeye düşürdüm telefonu ekran tuzla buz oldu. parçalanmadı aa dediğim gibi arabanın ön camı nasıl çatlarsa o hal oldu. Dokunmatiğinde hiçbir sorun yoku gayet aynı işlevini sürdürüyordu ama, HB da dan almıştım ve garantisi ölmesin diye TELESERVİCE ye gönderdim ve bana 309TL fiyat çıkardılar
    Bana çok geldi bu fiyat zira telefonu 900TL ye almıştım sadece cama 309TL çok değilmi acil yorumlarınızı ve bilgisi olan varsa bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
  • yapılacak fazla bişey yok. ya yenisini alacaksın yada tamir edeceksin. ama 309 tlde çok fazla ama piyasada ekranları mevcut degil. geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.