Bildirim
Motorola Razr xt910 nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Motorola Razr xt910 ile galaxy S3 mini'yi kıyaslamak Razr'a hakaret olur. 899TL'ye Razr varken S3 mini alınmaz. -
s3 mini'ye artilari cok fazla razr'in
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburadadan alacağım %44 indirim var fakat bir kaç forumda böyle ucuz olunca bozuk olabileceği yazıyor doğrumu acaba ? -
başka yorumu olan varmı arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet__01
Motorola Razr xt910 ile galaxy S3 mini'yi kıyaslamak Razr'a hakaret olur. 899TL'ye Razr varken S3 mini alınmaz.
kesinlikle! uyduruk, 5 para etmez, garanti suresi kadar omru olan naylon samsung ile razr mukayese edilemez
Siparişi verdim razr için bakalım umarım pişman olmam. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: w0nderkid
Siparişi verdim razr için bakalım umarım pişman olmam. :)
Hayırlı olsun çok güzel bir telefon aldınız. ola ki bir sorun çıkarsa yada beğenmezsen 1 hafta koşulsuz iade hakkın olduğunu unutma. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet__01
quote:
Orijinalden alıntı: w0nderkid
Siparişi verdim razr için bakalım umarım pişman olmam. :)
Hayırlı olsun çok güzel bir telefon aldınız. ola ki bir sorun çıkarsa yada beğenmezsen 1 hafta koşulsuz iade hakkın olduğunu unutma.
Eyvallah hocam sağolasın. Umarım uygulama oyun vs. performansı tatmin eder. -
bende samsungun s3 ve note 2 arasında gidip gelirken xt910 var dedi telefoncu arkadaş. gösterdi. aldım elime kullandım. beni tatmin etti ama dedim motorla napacam felan derken birisi biz konuşurken duymuş. dedi hocam ben bu telefonu 1 ay araştırdım ve almaya karar verdim. boşver samsungu note 2 yi felan. sonra hepsiburada.com daki yorumları da okuyunca tatmin oldum. ben xt910 alacam. vatanda 860 tl axcess bonusa ve nakite. -
herkese selamlar yeni katıldım aranıza bende motorola razr x910 almak istiyorum burdaki yorumlarda olumlu ama son duydugum haber beni soguttu bu cihazdan razr ın bataryası degişmiyormuş alan kullanan arkadaşlar bilgilendirirlerse burdaki herkes faydalanacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim ok
herkese selamlar yeni katıldım aranıza bende motorola razr x910 almak istiyorum burdaki yorumlarda olumlu ama son duydugum haber beni soguttu bu cihazdan razr ın bataryası degişmiyormuş alan kullanan arkadaşlar bilgilendirirlerse burdaki herkes faydalanacaktır
xt910 kullanmıyorum ama bildiğimi aktarayım, aynı iphone gibi, arka kapağı açıp bataryayi değiştiremiyorsunuz. Bataryayi değiştirmek isterseniz servis bu işi hallediyor. Kendiniz yapmanız da mümkün, bunun için birkaç vida sökmeniz gerekir, bu da telefonunuzu garanti kapsamı dışına sokar.
çok teşekürler usta ilgin için bataryasını kendim degiştirmek istedigimde bulabilirmiyim yoksa sevislerdemi olur -
Türkiyede servis dışı bulmanız zor ancak ebay gibi yurtdışı alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.
Örnek:www.ebay.ca/itm/OEM-MOTOROLA-REPLACEMENT-BATTERY-EB20-SNN5899A-EB-20-FOR-DROID-RAZR-XT910-XT912-/160949643557?pt=PDA_Accessories&hash=item257958a925
Burada da video var
http://www.youtube.com/watch?v=iQ818j6qT7g
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok teşekürler usta sagol -
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. -
selam arkadaşlar.bende bu telefonu almayı düşünüyorum.ama akıllı telefonlara karşı bayağı bi cehaletim var.kullanan arkadaşlar telefonu anlatabilirse sevinirim.birde galiba android 2.3.6 ile geliyor 4.0.4 e yükseltilebiliyor.android 4.1 e yükseltilebilirmi yada çıkacakmı? Bu güncellemelerin artıları neler? 2.3 le kullansam ne farkı var? -
s3 gibi dandik malzemeden yapılmamış en azından.bataryası iyi ayrıca.
Bende böyle bir başlık açmak istiyordum açan ve yorumda bulunan arkadaşlara teşekkürler.
bende RAZR ile S3 mini arasındaydım ama artık RAZR ye kaydım.
Son olarak birkaç sorum olacak ben küçük bir şehirde yaşıyorum fazla alternatif yerler yok ya internetten alacağım telefonu ya da KVK bayisinden.
HB da da 900TL, KVK da 1000TL, aklıma motorola teknik servisi fazla yaygın değil sorusu geliyor ve internetten alışverişte biraz sıkıntı olur mu 100tl fazla verip KVK dan mı alsam? -
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır bende androide yabancıyım windows mobile kullanıyorum wm den çok memnunum android nasıl dedigim gibi farkı kullananlar bilir yazılım yükseltmesi kullanıma baglıdır bazı kişiler cihazı alır ama yazılım filan anlamaz öyle kullanır tabiki yazılım yükseltmek ilerisi için iyidir programlar ona göre yapılıyor hb den almak mı kvk dan almak konusunda mantıklı olan ayagında ise kvk oradan al hb den gelen cihazlarda nedense sorun çok çıkıyor degişim oluyor ama ugraş dur işin yoksa kvk degişim konusunda nasıl bilmiyorum razr alınacak cihaz tek sorun yukarda yazdıgım gibi batarya sorunu gülü seven misali ona katlanacak alan kişi param olsa hiç durmayacagım alacagım ancak bakıyorum yorumları okuyorum alanlara hayırlı olsun düşün meden alın
Benzer içerikler
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- samsung ses arttirma kodu
- zırrr zil sesi indir
- elektromanya güvenilir mi
- ithalatçı garantili ne demek
- samsung a70 ne zaman çıktı
- silicon carbon batarya nedir
- samsung ekran görüntüsü alma
- fastboot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X