Şimdi Ara

Motorola Razr xt910 nasıl? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
13.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 730 Liraya sıfır buldum bugün alıcam iyimidir
  • Arkadaşlar telefonumu vatan dan aldım cam kırılmaz değil sadece çizilmeye dayanıklı birgün montumun iç cöbüne koymuştum giymek için bir tozunu sirkeleyim dedim montu bir salladım tel iç cepten fırladı 1 2 metre kadar fayans ta güm pat gitti baktım görünürde yok sonra ranzanın altında buldum allaha şükür çizik bile yok kırılma biraz da düşmeye bağlı galiba ama benim tele allaha şükür bir şey olmadı.... yanı tel darbelere dayanıklı ama bu genede düşünce bir şey olmaz demek değil...Ekranı kırılan arkadaş sana da geçmiş olsun benim arkadaşım s 2 nin ekranını serviste 500 tl ye değiştirdi ben de adamlar saba uygun fiyat vermişler..
  • youtube den drop testine bakmadan telefon almam.
    illaki düşer helede bende
    ben baktım bu telefona galaxy s2 ayarında bir tel ama s2 daha sağlam. kevların bir anlamı yok bence polisseniz şirokko tavsiye ederim.javascript:void(AddText(''))

motorollanın karizmasını ne kadar sevsemde. yıllardır geriden takip ediyor piyasayı.

su an note2 kullanıyorum memnunum.
  • Motorola geriden takip etmiyor türkiye de piyasaya gec giriyor.Bende bir hafta telefonu kullandım ama telefondaki arızadan kaynaklı iade ettim. Şuanda sony experia s kullanıyorum. İki telefonun özellikleri hemen hemen aynı. Motorolada 1.2 ghz işlemciye" sonyde 1.5ghz kamera 8 ,12 mp 16 gb _ 32gb depolama amoled, bravia ekran, sonyde harici depolama yok. Diger özellikleri aynı. Ama motorolada donanımıyla ilgili sıkıntılar mevcut. Şuanda telefonun üretimi de yapılmıyor. Servisin söylediği bu. Tabi elektronik şansa bağlıdır. Ha sony experia s mi diye sorarsanız ben performansını beğenmedim. Kukullanıcıya motorola daha stabil bir kullanım sağlıyor . 830 1100 fiyat aralığında lg p880 hd tavsiye ederim. Fiyatları araştırın. Formda inceledim ama net bişey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a43a -- 12 Mart 2013; 0:02:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yurtdışı takip ediyorum daha piyasanın ilerisinde bir modeli çıkarmadı,

Sony de geriden geliyor özellikle kamera ve ses konusunda bir türlü beklentilerini karşılamadı.

HTC ve samsung yarışında şu An samsung bir adım önde gibi

Bana meizu mx2 bulursanız alırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o telefonun türkiyeye gelmesi güzel olurdu ama türkiye piyasasınada pahalı girer. inşallah bulursun
  • ben de en iyisi s2 bakayım . bari bü biraz maceralı geldi
  • hancı42 H kullanıcısına yanıt
    Biraz geç olacak ama birşeyler yazayım.

Telefonu yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Batarya kapasitesi ilk başlarda yetersiz gelmişti ama sonradan kendini buldu. Konuşma, mesajlaşma, internet ve yoğun kullanıma rağmen temiz bir gün gidiyor. Pasif kullanımda uykuya almadan 4 günü gördüm. (Ama tabi bu istisnai bir durum.) Camı hiç çizilmedi ama fermuarlı pantolonuma sokup çıkartırken Motorola logosunun olduğu yer hafif çizildi. (O günden beri kullanmıyorum o pantolonu.) Göze batmıyor ama parlak ışıkta belli oluyor. Camda ise hiç birşey yok ve hiç film kullanmadım şimdiye kadar.

Sadece bir defa güncelleme geldi, onun üstüne hiç birşey görmedim. Çok yoğun olmamakla beraber oyun ve uygulama fazla yüklemedim. Sistemin performansında herhangi bir sıkıntı, yorulma ve takılma yok. Sadece uzun oyun kullanımlarda biraz ısınıyor. Kamerası ise idare eder. Telefonun kendi ekranında güzel gözüken fotoğrafları bilgisayara atınca biraz hayal kırıklığına uğruyor insan tabi ama bu kadar ince, dolayısıyla bu kadar az diyafram genişliğine sahip bir makinadan da çok şey beklenmemli. Telefonun bence en büyük sorunu Motorola olması ve Motorola'nın kendini Türkiye'den çekmesi. Telefona dair hiç bir aksesuar bulunmuyor. Türkiye'de olanlar da kalitesiz. Ben iki adet kılıf aldım E-Bay'den onları kullanıyorum. Ama telefonu kalınlaştırıyorlar. Kılıfsız da pekala kullanılabilir.

Gelelim sağlamlığa ki, Motorola'nın sağlamlığı zaten tartışılmaz. Telefonu hiç yere düşürmedim ve darbe almadı ama zaten malzemesinden kendini belli ediyor. Tüm Motorola'larda zaten bu böyledir. Ele alınca bir sağlamlık hissi verir. Sonuç olarak, önceki telefonum da Motorola'ydı -V9- bu da Motorola. Buna birşey olursa yine Motorola alırım. Ama dediğim gibi tek sorun; Türkiye'de bulunmuyorlar. Onun dışında herşey güzel.

• bende xt910 kullanıyorum. memnunum. foto ve kamera kalitesi bana göre çok iyi. çekimleri pc ye attığımda da çok iyi.

çok uygulama ya da oyun yüklememek lazım, virüslü olursa kasmalar oluyor. ama formatlayınca, eski haline geri dönüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.